Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Méret
  • Szín
  • Anyag
Egy tudni Szűrő

Sísisak sapka

A MikeSPORT áruházban kapható sísisak sapka minden körülmények között jól használható síeléshez. Ismert márkák termékeit kínáljuk amatőrök és versenysportolók számára egyaránt.

A sisakos sísapkák hatékonyan védik a fejet az alacsony hőmérséklettől és a széltől. A jó minőségű, hatékony sapkák olyan szövetből készülnek, amely biztosítja a megfelelő légáramlást és megakadályozza a túlmelegedést. A rugalmas anyag alkalmazkodik a fej formájához és hőkomfortot biztosít.

Hőszigetelt női sísapkák

A meleg női sísapka az egyik hatékony módja annak, hogy megvédje fejét a hidegtől. Az egyszerű unisex sapka (női és férfi) meleg a modern szálak keverékének, az anyag elasztikus felületének és a tökéletes illeszkedésnek köszönhetően. Ez a típusú fejfedő minden szabadtéri sporttevékenységhez alkalmas télen. Sisak sapkaként tökéletes síelésre vagy szánkózásra gyerekekkel.

Férfi softshell sísapka

A sísisak alatti meleg férfi sísapka rugalmas softshell (homlok és fülek) és légies és meleg anyag (felső és hátsó) kombinációjából készült. A szélálló softshell panelek nagyon jó védelmet nyújtanak a szél és a hideg ellen. A sapka tökéletesen illeszkedik a fejhez és védi a fület. Ezen kívül belül gyapjúval szigetelték. Az univerzális méret és a lapos varrások tökéletessé teszik sí- vagy snowboard sisakhoz.

Gyermek sísapkák

A Viking Runway sísapkák univerzális méretűek és tökéletesen illeszkednek a fejhez. Rugalmas vékony szövet jól illeszkedik a fej formájához, és nem okoz súrlódást. Kiváló ajánlat sí- és snowboard sisakhoz. A sapkák kellemes tapintásúak, fényvisszaverő emblémával és a végén lévő hurokkal az egyszerű eltávolítás érdekében.

A poliészter és elasztán kombinációjából készült gyerek és felnőtt sísapkák tökéletes rugalmasságot biztosítanak az anyagnak és gyorsan visszanyeri eredeti formájukat. Ennek köszönhetően egy univerzális vágás bármilyen fejmérethez illeszkedik.

Olvass tovább összeomlás