Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Téli sísapkák

A MikeSPORT áruház sísapkákat kínál amelyek minden körülmények között jól működnek. Ismert márkák termékeit kínáljuk amatőr vagy versenysportot űző fiataloknak és felnőtteknek egyaránt.

Az ajánlatban a sisak alatt található sísapkák , amelyek hatékonyan védik a fejet az alacsony hőmérséklettől és a széltől, valamint kiváló minőségű és hatékony gyapjúsapkák meleg béléssel. A modern szövetek biztosítják a megfelelő légáramlást és megakadályozzák a túlmelegedést. Az anyagok rugalmasak, alkalmazkodnak a fej formájához és megfelelő hőkomfortot biztosítanak.

Női sísapka

A Rogelli márka kiegészítők széles választékát kínálja a sportolóknak. Az érdekes megjelenés és a kiváló minőségű anyagok minden időben jól működnek. A sisak alatt hordható női sísapka az egyik hatékony módja annak, hogy megvédje a fejet a hidegtől, az alacsony hőmérséklettől és a széltől.

sapka egyszerű kialakítása tökéletesen illeszkedik a fej formájához. A Rogelli Run modell szigetelt Lycra anyagból készült, amely megfelelő hőkomfortot biztosít. A lapos varrások, a fényvisszaverő logók és a lófarok hátoldalán nyílás teszi a sportoláshoz használhatóvá. Kényelmes síeléshez, snowboardozáshoz vagy kocogáshoz.

Férfi sísapka 

A klasszikus férfi Viking Palmer ergonomikus formájú sapka könnyű, meleg és kellemes tapintású. A kissé nem szabványos színkészletek (fekete színes varrással vagy egységes, intenzív szín) nagyon jól mutatnak a fejen. A legnagyobb előny azonban a hőszabályozó és a Gore-Tex membrán windstopperrel. A Palmer modell szigetelésként is jól működik a hideg téli napokon.

Gore-Tex membrán szélvédővel

A sísapka szabása a sisak alá is tökéletes. Az alkalmazott technológiák védelmet nyújtanak a szél és a hideg ellen, különösen a hidegnek leginkább kitett füleket és melléküregeket. A szövet mikropórusos szerkezete megállítja a szelet. Ugyanakkor lehetővé teszi a felesleges nedvesség kijutását a szabadba. A Windstopper kiváló védelmet nyújt a szél ellen és megtartja a hőt, ennek köszönhetően a férfi Palmer sapka más sporttevékenységek során és a mindennapi használat során is funkcionális.

Téli sísapkák pomponnal

A pomponos Viking gyapjú téli sapka speciális kialakítású béléssel van szigetelve. A belső GORE-TEX INFINIUM gyapjú öv WINDSTOPPER® membránnal magas szintű hőkomfortot biztosít. A kalap kiváló védelmet nyújt a szél ellen, és segít fenntartani a megfelelő hőszintet a testben.

A gyapjú minimálisra csökkenti a bőr és a gyapjú érintkezését. Az egyszerű szabás és az intenzív színek (egyszínű vagy színes csíkok) klasszikus megjelenést kölcsönöznek a Viking sapkának, amit egy szemet gyönyörködtető pompon egészít ki a tetején.

Kínálatunkban minden időjárási körülményre talál téli sapkát, multifunkcionális sálat és kéményt, kesztyűt és zoknit. Az öltözék professzionális kiegészítői növelik a kényelmet és védelmet nyújtanak hirtelen időjárás-változás esetén.Olvass tovább összeomlás