Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Kerékpár betét
 • Vízálló
 • Szélálló
 • Vágás
 • A kerékpár betét típusa
Egy tudni Szűrő

Női kerékpáros rövidnadrág

Minden lelkes kerékpáros rajongó tökéletesen tudja, hogy a jól megválasztott ruházat milyen nagy hatással van a kényelemre és a biztonságra a túrák és versenyek során. A nadrág minden kerékpáros öltözékének alapeleme. Ezek azok, amelyek nagyban befolyásolják a mozgási tartományt, a pedálozási erőt és az útvonalon érezhető hőkomfortot. Minden megbízható sportruházatot kereső nőre gondolva elkészítettük a profik által ajánlott női kerékpáros rövidnadrág kínálatát. Tekintse meg termékeinket és találjon női kerékpáros rövidnadrágot , aminek köszönhetően a legjobbat nyújtja edzés közben!

Női MTB rövidnadrág - kényelmes ruha extrém utakra

A női MTB rövidnadrágnak nem sok köze van a szűk leggingshez, amely egyértelműen a kerékpározáshoz kapcsolódik. A laza, kényelmes női MTB rövidnadrág teljes mozgásszabadságot biztosít. Tökéletesek kerékpározáshoz burkolatlan erdei ösvényeken és hegyi túrázáshoz. Az ebbe a kategóriába tartozó női kerékpáros rövidnadrágok könnyű anyagokból készülnek, kiváló légáramlással. Biztos lehet benne, hogy az égből zúduló hő kevésbé lesz erős, ha laza, könnyű és "lélegző" ruhát visel. A praktikus, mély zsebeknek köszönhetően a telefon vagy a kulcsok nem esnek ki menet közben. Fontos, hogy az esőben áztatott rövidnadrág nagyon gyorsan megszárad.

között számos stílusban és színben talál női kerékpáros rövidnadrágot . Klasszikus, univerzális, kissé térd fölé érő modellek, zselés betétes szoknya-rövidnadrágok, levehető szárú modellek közül választhat. Minden termék a sportruházat varrására szakosodott gyártók katalógusaiból származik.

Női kerékpáros nadrág – mivel kombinálható?

A női kerékpáros rövidnadrág csak a sportruházat része. Az új rövidnadrágok teljes potenciálját fedezik fel, ha női boxernadrággal kombinálják a gélbetétes kerékpárhoz . A kerékpárosokat szem előtt tartva tervezett alsónemű javítja a menetdinamikát, növeli a kényelmet a keskeny, kemény ülésen való több órás ülés során, csökkenti a zúzódások és horzsolások kockázatát. Fontos, hogy a talpbetétek antibakteriális anyagokból készülnek, jó áteresztőképességgel, ami segít megőrizni a magas higiéniát és frissességet.

MikeSport.pl online áruház - a sport szeretetéért

A MikeSport.pl üzletben mindent megtalál, ami egy minden körülmények között megbízható kerékpáros öltözék teljessé tételéhez szükséges. Nemcsak női MTB rövidnadrágot és fehérneműt kínálunk ügyfeleinknek, hanem kerékpáros ingeket , lábbeliket, pulóvereket, kabátokat, kesztyűket és kerékpár kiegészítők . Valamennyi termék értékes termelők kínálatából származik, akiket olyan szakemberek értékelnek, akik számára kiemelten fontos a magas színvonal. Termékeink a legjobb bizonyíték arra, hogy a sportolás maximális élvezetét lehetővé tevő professzionális ruházat és kiegészítők kéznél vannak. Az alacsony ár, a széles termékválaszték, a professzionális tanácsadás és a hatékony szállítás azt jelenti, hogy a MikeSport.pl áruház nem versenyképes.Olvass tovább összeomlás