Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Kerékpár betét
 • Szélálló
 • Párokat tartalmaz
 • Vezető anyag
 • A kerékpár betét típusa
Egy tudni Szűrő

Női kerékpáros alsónadrág

A kerékpározás igényes sportág, amely alapos felkészülést igényel. Ha több órát ül egy keskeny, kemény ülésen, az különösen nagy kényelmetlenséget okozhat. A modern kerékpáros ruházatot és kiegészítőket úgy alkották meg, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsék a terhelést, és minden utazást élvezetessé tegyenek. Az egyik ruhadarab, amely jelentősen javítja a lovaglás kényelmét, a női betétes kerékpáros alsónadrág . Ismerje meg kínálatunkat és biztosítsa a még nem tapasztalt kényelmet!

Női kerékpáros alsónadrág hosszú utakra

női kerékpáros alsónadrágokat szeretettel várunk minden olyan szakember ruhatárába, aki számára a kerékpározás életforma, és a szabadidős, hétvégi kerékpáros kirándulások szerelmeseit. Gondosan kitöltve a kerékpáros ruházat sokkal könnyebbé teszi a nagy távolságok és útvonalak leküzdését egyenetlen, igényes terepen. A pedálokban szilárdan ülő talpú cipőkkel, termoaktív blúzzal, sportmelltartóval, szűk szabású leggingssel, a hidegebb napokon hasznos pulóverrel, sisakkal és protektorokkal gondoskodhatsz a kényelemről és a biztonságról. A szett kevésbé szembetűnő, de rendkívül értékes eleme a női kerékpáros boxer , speciális betéttel.

A női betétes kerékpáros boxer minden olyan ruha alá tehető, amelyen nincs tartósan bevarrt kerékpárbetét. A betét szerepe felbecsülhetetlen. A gondosan kontúrozott elem javítja az ütéselnyelést vezetés közben, csökkenti a súrlódást, valamint megakadályozza a zúzódásokat és duzzanatot. Fontos, hogy a talpbetétek antibakteriális anyagokból készülnek, ami segít fenntartani a magas higiéniát edzés közben. A női kerékpáros alsónadrágokba varrt betétek gyorsan száradnak. Vastagságuk sokszor helyfüggő, így tökéletesen harmonizálnak a testtel.

A MikeSport.pl üzletben két olyan gyártó kollekciójából találsz női kerékpáros alsónadrágot , akikben a profi kerékpárosok megbíznak. Mik az egyes modellek jellemzői?

KAYMAQ női kerékpáros boxer

A KAYMAQ női fekete, kihúzható kerékpáros alsónadrág rugalmas, testbarát poliészterből készült. A dizájnt hálós panelek és széles mandzsetták gazdagítják a deréknál és a lábakon. A hálónak köszönhetően a fehérnemű "lélegzik", így biztosítva az optimális hőkomfortot. A rugalmas, illeszkedő szabás és mandzsetta megakadályozza az ágynemű elmozdulását és elgurulását. A lábak belsejében csúszásmentes, szilikon nyomat található. A lapos varrások és a szűk szabás láthatatlanná teszik a fehérneműt a rövidnadrág alatt, és nem okoznak horzsolást. A fehérneműbe varrt betét puha, elasztikus habból készül, sűrűsége 80 kg/m3 . A bőrrel érintkező felület rendkívül puha és kellemes tapintású, ami minimálisra csökkenti a fájdalmas horzsolások és irritáció kockázatát kerékpározás közben . Ezenkívül a hab gyorsan szárad és jól elvezeti a nedvességet. A női kerékpáros boxer ebből a sorozatból két-három órás utakra ajánlott. A KAYMAQ női kerékpáros boxernadrág négy méretben (S – XL) kapható.

ROGELLI női kerékpáros boxer

Egy másik ajánlat azoknak a nőknek fog tetszeni, akik megbízható fehérneműt keresnek, amely rövidebb távon (akár két órán keresztül) is jól működik. A híres ROGELLI márka logójával ellátott fekete női kerékpáros bugyi harmonikus párost alkotnak az MTB rövidnadrágokkal. A felső szélükön széles szelvény található. Könnyű, rugalmas hálós anyagból készültek. A bugyi anatómiai profilú HP07 betétet használ. Az antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező felső réteg megakadályozza a bőrirritációt és optimális higiéniát biztosít. Hat méretben (XS – XXL) vásárolhat kerékpáros boxernadrágot női betéttel .

A MikeSport.pl üzletben mindent megtalál, amire szüksége van egy professzionális kerékpáros ruházat elkészítéséhez. A női kerékpáros boxerek mellett kerékpáros mezeket és rövidnadrágokat is kínálunk, kerékpáros mellények , betétek, ujjak és lábak stb. útcipők kerékpárokhoz . Minden termék a kompromisszumok nélküli minőséget vonzó áron ötvözi. 

 

 

Olvass tovább összeomlás