Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Kategóriák (Pólók)
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Női termoaktív ingek

A lelkes sportoló számára az időjárás nem befolyásolja az otthonmaradást. A kerékpározás, a kocogás, a hegymászás, a nordic walking vagy más szabadtéri sportágak megkívánják a kedvezőtlen időjárási viszonyokat. Az időjárásnak, amely egy olyan tényező, amely nem befolyásolja Önt, csökkenti a teljesítményét és csökkenti az edzés élvezetét? Nem feltétlenül! Annak érdekében, hogy minden körülmények között biztosítsa a hőkomfortot, csak a megfelelő ruházatról kell gondoskodnia. A külső tényezők testre gyakorolt hatását csökkentő alapelem a női termoaktív ing . Minden hölgynek, aki a legszélsőségesebb körülmények között is működő, minőségi ruházatot keres, örömmel mutatjuk be a kerékpározáshoz , kocogáshoz és túrázáshoz használható női termoaktív ingeket . Ismerje meg közelebbről kollekciónkat, és találjon az Ön igényeire szabott modellt!

Mi jellemzi a termoaktív női ingeket?

Minden kezdő sportoló biztosan kíváncsi lesz a termoaktív ruházat funkciójára. Megéri beruházni egy másik ruhadarabra? A kérdésre a válasz egyértelmű: igen! Egy jó márkájú termoaktív női póló jelentősen növelheti a szabadtéri edzések kényelmét és hatékonyságát.

Az intenzív edzés során sokat izzadunk. A standard pamut póló gyorsan felszívja a vizet és hosszan szárad. A testhez tapadó vizes póló kényelmetlenséget okoz, és megakadályozza, hogy száz százalékot adj az edzés során. A termoaktív ruházat megoldja ezt a problémát. A kerékpározáshoz, kocogáshoz vagy más sportokhoz készült női termoaktív ingek tökéletesen elvezetik a nedvességet és szárazak maradnak, aminek köszönhetően a teljes, még nagyon intenzív edzés során is jól érzi magát. A legigényesebb vásárlók, a profi sportolók szem előtt tartásával varrt modern modellek tökéletesen illeszkednek a testhez, „második bőr” benyomását keltve.

A legjobb légáteresztő női pólók – találj modellt magadnak!

női ingeket úgy tervezték, hogy mozgás közben maximális szabadságot biztosítsanak. A puha, rendkívül kellemes tapintású, légáteresztő női pólók varrásmentesek, ennek köszönhetően tökéletesen tapadnak a testhez és nem okoznak horzsolást. Meglepően könnyűek, így elfelejtheti, hogy viseli őket. A légáteresztő szálak tökéletesen szállítják a nedvességet és nem szívják fel a kellemetlen szagokat. Egyes modellek további hálós betétekkel vannak gazdagítva a mandzsettában és a hónaljban, amelyek még gyorsabban szállítják a felesleges hőt és a vízgőzt. Az alkalmazott technológia lehetővé teszi az optimális testhőmérséklet fenntartását fizikai erőfeszítés során, mérsékelt és alacsony hőmérsékleten. Fontos, hogy a ruhadarabok rendszeres mosása a gyártó ajánlásai szerint nem befolyásolja hátrányosan a ruházat tulajdonságait, alakját és színét. Fontos, hogy a szálak nem irritálják a bőrt és nem okoznak allergiás reakciókat.

A női termoaktív ingek a sportruházat első rétegei, közvetlenül a testen viselhetők. A rengeteg elérhető modell között megtalálja a termoaktív női pólókat , különböző szabású és színű. Visszafogott, semleges színekben (fekete, fehér) és kifejező színekben (rózsaszín, sárga, kék) pólók, állógallérral, rövid és hosszú ujjú modellek közül választhat. A termoaktív női pólók különösen ajánlottak kerékpározást, trekkinget, kocogást és téli sportokat űzőknek. A légáteresztő ruházat az intenzív edzőtermi edzések kényelmét is javítja.

Termoaktív női pólók profiknak és amatőröknek

A sport olyan szenvedély, aminek teljes mértékben elkötelezi magát? Vagy talán a fizikai aktivitás csak alkalmi szórakozás számodra, lehetővé téve, hogy egy pillanatra elszakadj a valóságtól? Fejlettségi szintjétől függetlenül érdemes sportruházati kollekcióját egy légáteresztő női pólóval gazdagítani . A termoaktív fehérnemű jelentősen növeli az Ön kényelmét edzés és túrázás közben, így teljes mértékben élvezheti a friss levegőn eltöltött minden pillanatot.

MikeSport.hu– sportolók által tesztelt megoldások

Jól tudjuk, hogy minden sportoló számára kiemelten fontos a ruházat minősége. Nem kötünk kompromisszumot a minőségben. A weboldalunkon bemutatott termoaktív női pólók kollekciója kizárólag a sportolók által nagyon megbízható gyártók ajánlataiból származó modellekből áll. Olyan márkák logójával ellátott ruhákat kínálunk, mint a Brugi, a Hi-Tec és a Craft of Scandinavia. A termékek minőségét speciális tesztek igazolták. Minden modellre két év garancia vonatkozik.

A MikeSport.huüzletben átfogóan felszereli ruhatárát megbízható sportruházattal. A virtuális polcokon nemcsak termoaktív női pólókat találsz , hanem azokat is kerékpáros kabátok , pólók, pulóverek, ujjak és lábak, kerékpáros fejfedők , lábbelik és kerékpár-kiegészítők. Termékeinket a vonzó árak különböztetik meg a többitől. Nem tudja, melyik termék felel meg leginkább elvárásainak? Csapatunk készséggel válaszol minden kérdésére és segít a személyre szabott sportruházat megtalálásában! 

Olvass tovább összeomlás