Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Méret
  • Nem
  • Szín
  • Vezető anyag
Egy tudni Szűrő

Sport melltartók

A mozgás testünknek és lelkünknek számos előnnyel jár. A sportolás elősegíti a karcsú alkat megőrzését, erősíti az izmokat, csökkenti a narancsbőrt és pozitív hatással van a bőr megjelenésére, erősíti a keringési rendszert és számos szerv munkáját, lehetővé teszi a lelki közérzet megőrzését ... Mi sokféleképpen bevezetheti mindennapjainkba a fizikai aktivitást. Egyesek számára a legjobb módja annak, hogy eltávolodjanak a valóságtól, ha a parkban kocognak kedvenc zenéjükre, mások pedig izzadnak az edzőteremben. Annak érdekében, hogy minden edzés a lehető leghatékonyabb és kellemesebb legyen, és hogy a gyakorlatok ne okozzanak kényelmetlenséget, ügyeljen az alapokra - a megfelelő öltözékre. A sportmelltartó minden aktív nő ruhatárának elengedhetetlen eleme . Fedezze fel a sportmelltartók kollekcióját, és találjon olyan modellt, amelytől magabiztosan és nyugodtan érezheti magát!

Megbízható sportmelltartó a nagyobb kényelemért

A klasszikus fehérnemű körülbelül 40%-kal csökkenti a mell mozgását, a sportmelltartó pedig akár 75%-kal. A tökéletes melltámasz és immobilizáló tulajdonságok a fő ok, amiért érdemes aktív nőknek tervezett fehérneműt vásárolni. A kiváló minőségű kerékpáros , futó- vagy fitneszedzési melltartók varratmentes technológiával készülnek. A jól átgondolt kialakítás megakadályozza a bőr horzsolásait. Az enyhén párnázott, aládrót nélküli csészék és a széles pántok tökéletesen a helyén tartják a mellszobrot minden alkalommal, amikor mozgásban van. A klasszikus melltartókkal ellentétben nem tartalmaznak rögzítőelemeket, amelyek a bőrbe tapadhatnak, vagy edzés közben kioldódhatnak. A javasolt modellek különféle típusú sziluettekkel kompatibilisek. A gondosan megtervezett melltartók maximális kényelmet biztosítanak a nagy és kisebb mellű hölgyek számára.

Milyen anyagokból készülnek a sportmelltartók?

melltartók modern anyagokból készülnek, kiemelkedő tulajdonságokkal. A fehérnemű könnyű, bőrbarát és kellemes tapintású. A rugalmas, tökéletesen illeszkedő melltartók biztosítják az optimális légáramlást, ami megakadályozza a túlzott izzadást és minden körülmények között hőkomfortot biztosít. Fontos, hogy az anyag gyorsan szárad.

Sportmelltartó kerékpárhoz, edzőteremhez és fitneszteremhez

Érdekel egy sportmelltartó kerékpárhoz ? Vagy esetleg egy jógaruhát szeretnél kiegészíteni? A virtuális MikeSport.pl szalonban bemutatott sportmelltartók minden körülmények között tökéletesek. Sikeresen részévé válhatnak a dinamikus szabadtéri sportokhoz, erősítő gyakorlatokhoz, kardióhoz vagy pilateshez. A sportmelltartók harmonizálnak más ruhadarabokkal, mind a hosszú ujjú termoaktív blúzokkal, mind a kivágott felsőkkel. A sima sportmelltartók nem tűnnek ki a ruha alól.

Ön a tompított sportruhák híve? Vagy talán szeretsz kitűnni az edzőteremben? Biztos lehet benne, hogy a javasolt modellek között megtalálja az elvárásaira szabott sportmelltartót! Tudjuk jól, hogy a modern sportruházaton nem csak használati, hanem esztétikai szempontból is finomítani kell. Fekete, elegáns melltartókat kínálunk kiegészítők nélkül és színes modelleket érdekes betétekkel.

MikeSport.hu - üzlet az aktív nők számára

A kényelmes melltartó csak az egyik eleme a sportruházatnak. Egy szenvedélyes sportszerető teljes öltözéke számos elemből áll, mint például egy póló, női kerékpáros nadrág vagy leggings, lábbeli, gyakran termoaktív fehérnemű kerékpáros és profi számára kerékpár kiegészítők . A virtuális MikeSport.pl szalonban mindent megtalál, ami az edzési felszerelés befejezéséhez szükséges. A széles választékban elérhető ruházati cikkek és kiegészítők megfelelnek a profi sportolók és olyan emberek elvárásainak, akik számára az aktív időtöltés egyfajta hétvégi szórakozás. Különböző típusú figurákhoz tökéletes illeszkedés, mozgásszabadságot és hőkomfortot biztosító innovatív megoldások, divatos stílusok és vonzó árak csak néhány a női sportkollekciónk termékeinek előnyei közül!Olvass tovább összeomlás