Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Férfi)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Ujj hossza
 • Álló gallér
 • Kerékpár betét
 • Láb hossz
 • Szélálló
 • Vágás
 • Párokat tartalmaz
 • A cipzár hossza
 • Vezető anyag
 • A kerékpár betét típusa
Egy tudni Szűrő

Férfi kerékpáros termoaktív fehérnemű

Ha fizikailag aktív ember, akkor nagyon jól tudja, mennyire fontos a jó termoaktív férfi fehérnemű. Az egyik különleges tulajdonságú anyagokból készült. A férfi termikus fehérneműk megfelelően védik a testet a szélsőséges hőmérsékletektől és megkönnyítik a bőr légzését, akárcsak a férfi kerékpáros blúzok és a termoaktív pólók. A jól megválasztott termoaktív férfi ruházat nem korlátozza a mozgást és kényelmet nyújt viselés közben. Megfelelő termoaktív férfi pulóver, amelyet kiegészítenek egy férfi sportbokszolók egy kerékpárhoz, tökéletes szett sok tudományág gyakorlásához. Kínálatunk tartalmaz kerékpáros ruházatot és a sportruhák egyéb elemeit is, amelyek között biztosan talál valamit magának.

Férfi kerékpáros termikus alsónemű kiváló választás profi kerékpáros versenyekre és baráti amatőr túrákra egyaránt. A kényelmes és praktikus termonadrágnak köszönhetően nem fog megijedni az időjárástól! A megfelelően kiválasztott nadrág lehetővé teszi, hogy a lábak bőre szabadon lélegezzen, véd a horzsolásoktól és jól néz ki.

A rugalmas és levegős anyag gondoskodik az Ön kényelméről vezetés közben - szorosan illeszkedik a testhez, és úgy viselkedik, mint egy második bőr. Az anyag különleges szerkezetének köszönhetően a test által felmelegített levegő és izzadság kiáramlik, a fehérnemű száraz és kellemes tapintású marad. Az erősen elasztikus nadrág nem korlátozza a mozgást és maximális kényelmet biztosít vezetés közben.

Férfi termoaktív fehérnemű a hidegebb napokra

Akkor sem akarja feladni a kerékpározást, ha a hőmérők hőmérséklete nulla alá süllyed, és hó esik az utcákon? Fogadjon meleg és megbízható kerékpáros zoknira! Kiváló választás, amely a legnagyobb fagyok idején is hőkomfortot biztosít Önnek. Az ultrakönnyű anyag és az ergonomikus, szorosan illeszkedő szabás kiváló használati kényelmet és teljes mozgásszabadságot garantál. A termikus testtérképen alapuló szerkezet véd a hőveszteség ellen, különleges védelmet nyújt a fokozott hőmérsékletű helyeken. Ha csúcsminőségű megoldást szeretne, válasszon olyan lábszárvédőt, amelynek speciális membránja véd a szél ellen, és kényelmes derékpántja megakadályozza az anyag felkunkorodását lovaglás közben.

Férfi termoaktív fehérnemű - boxer zselés betéttel

A megfelelően kiválasztott kerékpáros boxer a leghosszabb kerékpáros utakon is kényelmet és kényelmet garantál. A kerékpáros boxer modern kialakítása megfelelő légáramlást biztosít és megakadályozza a súrlódást. A derékban található széles mandzsettáknak és a beépített csúszásgátló nyomattal ellátott speciális mandzsettáknak köszönhetően a fehérnemű még göröngyös terepen sem mozdul el. A gélbetétes boxerek kiváló választás olyan kerékpáros ruházathoz, amely nem rendelkezik kiegészítő varrott védelemmel.

Férfi termoaktív alsónemű - válasszon kompressziós

fehérneműt A férfi kompressziós alsónemű speciális anyagból készül, amely "második bőrként" tapad a testhez. Ez az illesztési módszer pozitív hatással van az izmok munkájára a fizikai aktivitás során, javítja a vérkeringést és biztosítja a sejtek egyenletes oxigénellátását. Az ilyen intézkedések befolyásolják a hatékonyságot az edzés során, és lehetővé teszik a jobb eredmények elérését. Ezenkívül a kompressziós tulajdonságokkal rendelkező férfi termopóló csökkenti az izmok vibrációját és lökéseit mozgás közben, biztosítva azok maximális stabilitását, csökkenti a fáradtságot és megakadályozza a mikrosérülések kialakulását. Edzés közben a kompressziós ingek megfelelő támogatást nyújtanak a has-, hát- és vállizmoknak, a szabályozott nyomás pedig felgyorsítja a test regenerálódását és véd a fájások ellen.

Férfi termoaktív fehérnemű szettek

Funkcionális kerékpáros ruhát keres, amely garantálja a maximális kényelmet és védelmet nyújt tetőtől talpig? Válasszon kényelmes és stílusos férfi termoaktív fehérneműt. Hosszú ujjú póló és hosszú lábszárvédő tökéletesen alkalmazkodik az alakhoz és teljes mozgásszabadságot biztosít. A varrat nélküli szövet nem irritálja a bőrt, a stratégiai helyeken elhelyezett erősítések pedig az izmok és ízületek biztonságáról gondoskodnak. Ha olyan fehérneműt szeretnél, ami tökéletes lesz a téli hónapokban, válassz egy merinó gyapjúból készült Viking szettet. Ezt az anyagot kiváló hőszigetelő tulajdonságok, gyors száradás és kiváló légáteresztő képesség jellemzi. Téli kabáttal és szigetelt kesztyűvel egészítsd ki a szettet, és a legnagyobb fagytól sem fogsz megijedni!

Olvass tovább összeomlás