Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Kerékpár betét
 • Szélálló
 • Párokat tartalmaz
 • Vezető anyag
 • A kerékpár betét típusa
Egy tudni Szűrő

Férfi sport boxer

A nyeregben eltöltött nap még a legtapasztaltabb kerékpárosokat is megviseli. Pedálozás közben a teljes testsúly a fenéken nyugszik, így a hosszú kerékpározás gyakran fájdalmas horzsolásokkal, égési sérülésekkel jár. Sok időt tölt kerékpározással, és azon töpreng, hogyan kerülheti el ezt a problémát? A látszattal ellentétben nem elég egy jó nyerget szerezni. A válasz kényelmes kerékpáros boxer betéttel! Ez egy olyan megoldás, amely kulcsfontosságú hatással van a vezetési kényelemre, és a legmagasabb szintű védelmet nyújtja az irritáló bőrirritációkkal szemben. A megfelelően megválasztott kerékpáros boxer elfeledteti aktuális problémáit, és szívesen indul hosszú utakra.

Férfi sportbugyi – minden kerékpáros öltözékének alapja A

férfi minden kerékpáros ruhatárának kötelező darabja. Rugalmas anyagokból készültek, tökéletesen tapadnak a bőrhöz és alkalmazkodnak a test formájához. A legmagasabb szintű kényelmet még intenzív edzés közben is speciális hőszabályozó zónák biztosítják, amelyek a legtöbb hő szabadul fel. A hálós panelek biztosítják az optimális szellőzést, a deréknál lévő húzózsinór pedig megakadályozza, hogy az anyag elguruljon és elmozduljon lovaglás közben. A sportboxer tökéletes lesz bármilyen rövidnadrág vagy kerékpáros nadrág alá.

Sport boxer biciklihez – válassz kényelmes talpbetétet

Bár kezdő kerékpárosok számára meglepetés lehet, a tapasztalt kerékpárosok nagyon jól tudják, hogy a boxerben egy jól megválasztott talpbetét teljesen megváltoztathatja a kerékpározást. A technológiailag fejlett betétek speciális szerkezettel rendelkeznek, amely biztosítja az optimális légáramlást, és megakadályozza a zavaró horzsolásokat és kidörzsölődéseket. A legjobb minőségű anyagok biztosítják az izzadság megfelelő elvezetését és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően védenek a kellemetlen szagok ellen. A talpbetét rugalmas és szabad mozgást biztosít. Csillapítják az ütéseket és a rezgéseket még a legrögösebb terepen történő vezetés során is, így megelőzik a sérüléseket és az izomfájdalmakat.

Kerékpáros boxer - figyelj a lábakra

A kerékpáros boxer szárának megfelelő típusa és kivitelezése jelentősen kellemesebbé teheti a nyeregben eltöltött időt. Mindenekelőtt ügyeljen a lábak hosszára, és igazítsa azt elvárásaihoz és preferenciáihoz. A túl hosszú láb korlátozza a mozgást, míg a túl rövid láb felkunkorodik és kényelmetlenséget okoz. A megfelelő hossz kiválasztása után ellenőrizze, hogy a lábak elkészültek. A legkényelmesebbek a varrat nélküli panellel ellátott modellek, amelyek belsejében speciális szilikon nyomat található, mint például a KAYMAQ betétes kerékpáros boxer. Csúszásgátló funkcióval rendelkezik és védi az anyagot a gördüléstől, és biztos lehet benne, hogy a rövidnadrág nem ragad és nem irritálja a bőrt.

Kerékpárbetétes boxerek - a kényelem a részletekben

rejlik Az egyik legfontosabb kritérium, aminek egy kényelmes kerékpáros boxernek meg kell felelnie, a varrás elrendezése, amely nem okoz kényelmetlenséget vezetés közben. Az egyenetlen, rosszul elhelyezett varratok betapadhatnak a bőrbe a hosszú órákon át tartó lovaglás során, és horzsolásokat és akár sebeket is okozhatnak. Ezért, hogy a kerékpáros utakon semmi ne zavarja, ügyeljen az anyagok összeillesztésének módjára és minőségére. Válasszon speciális gépeken (például KAYMAQ boxer) készült, lapos varrású sportboxereket vagy a Rogelli teljesen varrat nélküli modelljeit. Nem kevésbé fontos a felhasznált szálak és fonalak minősége – erősek, rugalmasak és az anyag típusához igazodnak. A kiváló minőségű szálak puhák és kellemes tapintásúak, így még a legérzékenyebb bőrt sem irritálják.
Olvass tovább összeomlás