Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Damska)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Kerékpár betét
 • Szélálló
 • Párokat tartalmaz
 • Vezető anyag
 • A kerékpár betét típusa
Egy tudni Szűrő

Női termoaktív fehérnemű

Az aktív embereknek speciális ruházatra van szükségük, amely megfelelő hővédelmet és légáramlást biztosít számukra a fizikai erőfeszítés során. Ez az, amit a női kerékpáros alsóneműk az aktív nőknek ajánlanak. Kivételes viselési kényelmet biztosít, még intenzív mozgás közben sem csúszik. A női sport fehérnemű rugalmas anyagokból készül - hasonlóan a kerékpáros ruházathoz . A női termál fehérneműt különböző tudományágak gyakorlására tervezték, és nők is kiegészítik termoaktív készletek kerékpárhoz. A női termoaktív ruházathoz számos érdekes stílusban kapható női termoaktív kerékpáros pólók is tartoznak.

Termoaktív fehérnemű női kerékpárhoz

A női kerékpáros alsóneműt úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a női alakhoz, és ötvözze a funkcionalitást és az esztétikus megjelenést. A megfelelő, technológiailag fejlett anyagok használatával a fehérnemű tökéletesen tapad a testhez, és olyan kényelmes, mint egy "második bőr". Kiválóan működik intenzív edzés és laza vezetés közben is, tökéletesen elvezeti a nedvességet. Igényeitől függően - olyan modellt választhat, amely megvédi a testet a lehűléstől, vagy hőkomfortot biztosít a forró napokon.

Termoaktív fehérnemű nőknek - bármilyen időjáráshoz

A női kerékpáros alsónemű minden évszakra remek választás. A meleg termoaktív nadrágok és a poliamidból készült hosszú ujjú pólók, mint például a Spaio pólók, megakadályozzák a hőveszteséget és optimális szinten tartják a testhőmérsékletet, védve a behatoló széltől, az alacsony hőmérséklettől, valamint az esőtől és a hóeséstől. A Coolmax Air poliészter szálból készült, légies kerékpáros boxerek és pólók elvezetik a nedvességet, és hűvösek maradnak a forró nyári napokon.

Női kerékpáros alsónemű - a legnagyobb divattrendeket követve

A legújabb kerékpáros ruházat nem csak a használhatóság és az ergonómia kritériumainak felel meg, hanem stílusos megjelenésével és a legmagasabb esztétikai színvonallal is lenyűgöz. Most már nem kell választanod a divat és a kényelem között. A befejező kerékpáros fehérnemű modellek, színek és stílusok széles választéka megfelel a divatirányzatok legnagyobb rajongóinak elvárásainak. Lédús fukszia árnyalatú póló, klasszikus fekete leggings, esetleg skandináv mintás szett? Válaszd ki a fehérneműt, kombináld stílusos pulóverrel és divatos cipővel, és állítsd össze saját szettedet, amelyben sikket adsz a kerékpáros utakon!

Női termoaktív alsóing – hangsúlyozd ki alakod

A női kerékpáros pólók speciális, derék szerkezetűek, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a testhez és nem okoznak felesleges légellenállást lovaglás közben. A testhezálló szabás vitathatatlan esztétikai funkciót is betölt, szépen kiemeli és modellezi a női alak formáját. A női termoaktív alsóing tehát nem csak a sportruházat funkcionális eleme, hanem egy egyedi alkotás is minden hölgy számára.

Kerékpáros alsónemű női betéttel - az Ön kényelméért

A kerékpáros rövidnadrág minden kerékpáros rajongó kötelező ruhadarabja, amely kétségtelenül meghatározza a lovaglás kényelmét. Megfelelően megválasztva, tökéletesen illeszkedve a testhez, nem korlátozza a mozgásokat, és tökéletes lesz baráti túrákhoz, intenzív edzésekhez vagy versenyekhez. A betétes női kerékpáros boxer, például a KAYMAQ-tól, jelentősen javítja a lovaglás kényelmét, megelőzve a bosszantó égési sérüléseket és horzsolásokat. Kiváló hőszigetelést biztosítanak, így a leghidegebb évszakban is élvezheti az utazást.Olvass tovább összeomlás