Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Női termoaktív ingek hosszú ujjal

A kerékpározás a változó időjárási viszonyokkal való megbirkózást jelenti. Az égből zúduló hőség, a reggeli hideg vagy a magas páratartalom kevésbé lesz súlyos, ha csak a megfelelő ruhát viseled, amely maximális szabadságot biztosít és szabályozza a hőmérsékletet. Minden pedálozásrajongónak, aki megbízható fehérneművel szeretné gazdagítani kollekcióját, bemutatjuk a női termoaktív hosszú ujjú pólókat - olyan ruhákat, amelyeknek köszönhetően teste minden körülmények között maximális sebességgel működik.

Megbízható termoaktív női pólók - hosszú ujjú

A hosszú ujjú, termoaktív női kerékpáros ingeket úgy tervezték, hogy növeljék a kényelmet és a hatékonyságot a szabadtéri edzések során. A modern, gondosan megtervezett sport fehérneműt úgy tervezték, hogy közvetlenül a testen viselhető. Női termoaktív hosszú ujjú ingek kerékpárhoz , a klasszikus pamutpólókkal ellentétben nem szívják fel a vizet, és nem nedvesednek meg intenzív erőfeszítés hatására. Éppen ellenkezőleg, a könnyű, kellemes tapintású ruhák akkor is szárazak maradnak, ha intenzíven izzad. Emellett a modern "lélegző" szerkezetű pólók tökéletesen illeszkednek a testhez, "második bőr" érzést adva. A légáteresztő réteg tökéletesen elvezeti a nedvességet, így bőre száraz marad még akkor is, ha nagy erőfeszítést tesz. A hosszú ujjú, termoaktív női kerékpáros ingek nem korlátozzák a mozgást, és nem okoznak olyan horzsolást, amely csökkentheti a hatékonyságot egy utazás vagy verseny során.

MikeSport.hu– átfogóan sportolóknak

A MikeSport.hu weboldalon bemutatott, hosszú ujjú, termoaktív női pólók tökéletesek a szabadtéri tevékenységekhez, annak sajátosságaitól függetlenül. Az akcióban rengeteg olyan terméket találsz, ami egy teljes, kényelmes sportruházat elkészítéséhez szükséges - kerékpáros rövidnadrágok, pólók, kerékpáros kabátok és pulóverek, lábbelik és kerékpáros kiegészítők . Amikor a virtuális MikeSport.hu bemutatóteremben vásárol, megalkuvást nem ismerő szabványt választ, rendkívül vonzó áron.Olvass tovább összeomlás