Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Női termoaktív ingek rövid ujjal

A kerékpározás nagy élvezet, amely lehetővé teszi, hogy kikapcsolódjon és elszakadjon a mindent elsöprő valóságtól, ugyanakkor a testnek is sok erőfeszítést kell tennie. A szabadban végzett edzés kényelmét nagymértékben befolyásolják a külső tényezők, például az időjárás. Annak érdekében, hogy testének hőkomfortot biztosítson és csökkentse az izzadást, vegye fel magát megfelelő ruházattal. Sportolás közben a női termoaktív rövid ujjú pólók sokkal jobbak, mint a klasszikus pamutpólók, amelyek gyorsan nedvesek, ha izzadsággal érintkeznek . Ismerje meg kollekciónkat közelebbről, és nézze meg, mennyit változtathat egy sportoló mindennapjain az innovatív fehérnemű és ruházat!

Női termoaktív ingek, rövid ujjú biciklihez a jobb eredmény és nagyobb élvezet érdekében

Mi jellemzi a rövid ujjú, termoaktív női ingeket ? Az aktív embereknek tervezett ruházat szabályozza a testhőmérsékletet és tökéletesen eltávolítja a nedvességet. A közvetlenül a testen viselésre szánt fehérnemű „második bőrként” viselkedik. A testhez simuló, jól illeszkedő ruhák modern szálakból készülnek, amelyek elvezetik a nedvességet. A póló még a legintenzívebb edzések során is száraz marad, közvetlen napfényben. A termoaktív póló viselésével mozgásszabadságot és teljes kényelmet biztosít.

Megbízható és univerzális női termoaktív kerékpáros ingek - rövid ujjú

weboldalon bemutatott termoaktív női rövid ujjú kerékpáros pólók nemcsak magas funkcionalitással, hanem vonzó, divatos szabással is kitűnnek. A javasolt modelleket minden aktívan a szabadban tartózkodó ember gardróbjában szívesen látjuk. A termoaktív tulajdonságokkal rendelkező ruházat felbecsülhetetlen értékű támogatást nyújt kerékpárversenyeken és szabadidős túrákon, téli sétákon, túrázáson, síelésen vagy nordic walkingon. A kínált , rövid ujjú, termoaktív női kerékpáros ingek teljes potenciálját fedezik fel, ha kollekciónk más termékeivel kombináljuk őket - kerékpáros rövidnadrágokkal, kerékpáros pulóverek, dzsekik, kerékpáros mellények .Olvass tovább összeomlás