Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Gyerekek)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Ujj hossza
 • Welt
 • Vágás
 • A cipzár hossza
 • Vezető anyag
Egy tudni Szűrő

Gyermek kerékpáros mezek - ruhák fiatal kerékpárosoknak

Gyermeke rajong a két kerékért? Vagy lehet, hogy gyermeke most kezdett egy kalandba a kerékpározással? Ez a legjobb alkalom arra, hogy összeállíts neki egy profi kerékpáros ruhát. Üzletünkben olyan gyermek kerékpáros mezeket talál , amelyek elbűvölik gyermekét. Az általunk kínált fiatal kerékpárosok ruházata kényelmes és nagyon színes - egyetlen kis kerékpáros sem megy el mellette közömbösen.

Ismerje meg kínálatunkat, kérje a két kerék leendő bajnokát, és válasszon neki egy profi gyerek kerékpáros mezt!

Kerékpáros mezek gyerekeknek – miben tűnnek ki?

A fiatal kerékpárosok kerékpáros ruházata ugyanolyan kifinomult, mint a profik által használt. Gyártók, akik terveznek rövidnadrág kerékpárosoknak i kerékpáros dzsekik , igyekeznek maximális kényelmet biztosítani a kis sportolóknak. Ezért a gyermek kerékpáros mezek :

 • speciálisan válogatott anyagokból készülnek

Az általunk kínált gyermek kerékpáros mezek mindegyike termoaktív anyagokból készült , amelyek gyorsan elvezetik az izzadságot, így a leghosszabb úton is szárazak maradnak. Ezenkívül ezek a szövetek mosás után gyorsan száradnak, és optimális bőrszellőzést biztosítanak a fiatal kerékpárosok számára.

 • olyan részletekkel rendelkeznek, amelyek növelik a funkcionalitásukat

A kis kerékpárosok számára praktikus zsebekkel ellátott pólókat kínálunk, amelyek tökéletesek az úton hasznosítható apró tárgyak tárolására . Ezenkívül meghosszabbított hátsó panelekkel rendelkeznek, hogy a hátlap lefedve maradjon, annak ellenére, hogy alacsony, megdöntött helyzetben vannak a kormány mögött;

 • a megkülönböztető jegy a fiatal kerékpárosok alakjára szabott szabás

a pólók többnyire elasztikus anyagból készült ruhák, így tapadnak a testhez, nem korlátozzák a mozgást és nem zavarják a kerékpározást.

Milyen gyerek kerékpáros mezeket találsz üzletünk kínálatában?

Ismerjük a juniorok különböző ízlésvilágát és azt, hogy mennyire fontos számukra a kényelem a kétkerekű kilométeres utazás során. A fiatal kerékpárosok igényeit szem előtt tartva gondoskodtunk arról, hogy kínálatunk minél szélesebb és változatosabb legyen.

Gyermek kerékpáros mez, hosszú vagy rövid ujjal

Találsz egy kerékpáros mezt junioroknak nyári túrákhoz két keréken, és egy olyat, ami télen és ősszel is jól működik. Kínálunk rövid és hosszú ujjú, valamint állógalléros ruhákat . Némelyik teljes hosszában nyitható, mások cipzárral rendelkeznek, amely a nyaknál, a mellkas szintjén végződik.

Emellett a hozzáillő gyerekpólók mellett lezser szabásúakat is találsz. Ennek köszönhetően könnyedén kiválaszthatja azokat a ruhákat, amelyek tetszeni fognak a fiatal kerékpárosok számára.

Kaymaq gyermek kerékpáros ingek – olyan ruhák, amelyeket minden kis pedálozásra vágyó szeretni fog

Ha egy juniornak szeretnél kedveskedni, válaszd neki a szemet gyönyörködtető és nagyon színes Kaymaq pólót. Ezeknek a ruháknak érdekes grafikája van, amely fiúknak és lányoknak egyaránt tetszeni fog. A gyermek pólókat színes dinoszauruszok, édességek, cicák és egyéb állatok nyomatai díszítik. Az ilyen kerékpáros ruházatnak köszönhetően utazásai még szórakoztatóbbak lesznek!

Márkás junior kerékpáros mez

Ne kössön kompromisszumot a minőségben, és válasszon kerékpáros ruházatot gyermekének neves gyártóktól. Itt találja a Rogelli , Force és Kaymaq gyermek kerékpáros pólókat – ezeket a márkákat nagyra értékelik a profi kerékpárosok.

Miért érdemes gyermek kerékpáros mezt választani kínálatunkból?

Force , a Kaymaq vagy a Rogelli kerékpáros kiváló minőségű gyerekpólók tökéletesen megtervezett és gondosan elkészített ruhák, melyeket vonzó áron vásárolhat meg nálunk. Ruhákat széles szín- és méretválasztékban kínálunk – kisgyermekek és tinédzserek számára is találsz ruhákat.

Szeretné gyermekét kerékpáros kirándulásra ösztönözni, és a lehető legnagyobb kényelmet biztosítani az útvonalon? Gyermeke rajong a két kerékért? Akkor válassz neki egy kényelmes színes pólót!Olvass tovább összeomlás