Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Méret
  • Lencsék
  • Korcsoport
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros szemüveg – miért érdemes viselni?

Az egyik olyan elem, amely hatékonyan megvéd minket a kétkerekű kerékpározás veszélyeitől, a kerékpáros szemüveg . A szem védelme kulcsfontosságú, mert a szem nagyon érzékeny pont, ugyanakkor különféle törmelékeknek, köveknek vagy homoknak van kitéve. Már egy kis elem is elég ahhoz, hogy a menet, főleg ha gyors, komoly esés legyen a vége. Ezenkívül a kerékpárosok elkerülhetetlen érintkezésre vannak ítélve különféle rovarokkal, amelyek, ha a szemünkbe kerülnek, megfoszthatják tőlünk a kerékpár feletti uralmat. A kétkerekűek kedvelőinek kerülniük kell a napsugarak közvetlen érintkezését is. A szem hosszú távú és rendszeres napsugárzása látászavarokat okozhat, és súlyos betegségekhez vezethet, beleértve a szürkehályogot vagy a makuladegenerációt. Emiatt a szabadban sportolóknak különös gondot kell fordítaniuk látásukra.

Kerékpáros sisakszemüveg – mit kell még tudni róla?

Természetesen a fent említett funkciókon túl az MTB szemüveg a kerekek alól felénk szálló sár ellen, az erdei vezetés közbeni kellemetlen ágakkal való találkozás ellen és a szél ellen is megvéd minket, különösen ereszkedéskor. Az ismertetett kiegészítők különösen ajánlottak az extrém körülmények között való túrázás szerelmeseinek. Klasszikus városi vezetés esetén a szemüveg teljesen elegendő lesz. Ha azonban szeretünk terepen mozogni, vagy a gravitációs típusú kerékpározást részesítjük előnyben, a szemüveg a legjobb megoldás. A kínálatunkban elérhető modellek az archoz való tökéletes tapadásukkal tűnnek ki. Következésképpen nekik köszönhetően a legmagasabb szintű biztonságra számíthat. Ősszel is értékelni fogjuk jelenlétüket. Az állítható pánttal felszerelve minimális a veszélye annak, hogy a szemüveg véletlenül elcsúszik.

Milyen szemüveget talál kínálatunkban?

Széles termékválasztékot kínálunk, különböző árkategóriákban, és különféle feltételekhez szánjuk. A kerékpáros szemüveg nemcsak a szemet, hanem az arc egy részét is hatékonyan védi, kialakításának és speciális keretének köszönhetően. Az általunk kínált modellek a napsugárzás ellen is védenek, aminek ki vagyunk téve, még felhős napokon is. További előny a nagyon jó láthatóság és a széles látómező garantálása. A keret védelmet nyújt a levegő rohanása ellen, különösen nagy sebességgel történő mozgás esetén. A szilikon bevonattal ellátott tartozékok szilárdan a helyükön maradnak, és tökéletes tapadást garantálnak. Emiatt tökéletesek kerékpáros bukósisak védőszemüvegének - mind standard változatban, mind teljes arcú modellekben.

Kerékpáros szemüveg cserélhető üveggel – mitől tűnik ki?

Szortimentünk nagy része üvegcserét lehetővé tevő termékek. Nagyon jó megoldás azok számára, akik a nap különböző szakaszaiban kerékpároznak, és minden körülmények között törődnek a hatékony védelemmel. Az üvegtáblákat sikeresen magával viheti és szükség esetén kicserélheti. Maga a csererendszer nagyon egyszerű és gyors, és ami a legfontosabb, nem áll fenn a keret sérülésének veszélye. Az üvegek széles választékát kínáljuk különböző színekben, ami tükrözi az áteresztett fény mennyiségét. A hatékony UVA és UVB védelem mellett páramentesítő bevonattal is rendelkeznek. Ezenkívül a lefelé tartó szemüvegeket jó láthatóság jellemzi, torzítások és szem megerőltetése nélkül.

További információk a kerékpáros szemüvegről

A választékban duplaüveges lencsés változatok is szerepelnek, ami az uralkodó körülményektől függetlenül jelentősen csökkenti a párolgási problémákat. Minden modell jól szellőzik, ami nagyon magas használati kényelmet jelent. A számos levegőbemeneti nyílásnak köszönhetően a kerékpáros szemüveg szemüvege tökéletesen eltávolítja a nedvességet és biztosítja a megfelelő keringést. A háromrétegű hab az izzadság hatékony elvezetéséért is felelős. A tartozékokat masszív dobozokban árusítják a könnyű tárolás és a biztonságos szállítás érdekében. Meghívjuk Önt is, hogy ismerkedjen meg a választékkal kerékpáros szemüveg , tökéletes a város körüli szabadidős kerékpározáshoz.Olvass tovább összeomlás