Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Keret színe
  • Lencsék
Egy tudni Szűrő

Fotokróm szemüveg - különféle modellek kaphatók az üzletben

Webáruházunkban kerékpáros szemüvegek széles választékát találja, köztük a fotokróm kerékpáros szemüvegeket is, amelyek tökéletes megoldást jelentenek mindazok számára, akik különféle fényviszonyok között gyakorolják a kerékpározást. Olyan neves márkák termékeit kínáljuk, mint az ALPINA - egy német márka, a Rockbros - egy kínai márka, amely minőséget és alacsony árakat kínál, a Rogelli - egy holland kerékpáros ruházati és -kiegészítő márka, Force - egy cseh kerékpáros kiegészítők és ruházati márka, 100 % - prémium márkájú ruházat, sisak, kerékpáros szemüveg és kesztyű, valamint a Tifosi - prémium szemüvegmárka. Fotokróm kerékpáros szemüvegünk nagyszerű választás minden kerékpározásrajongó számára, akinek szemvédelemre és a változó fényviszonyokhoz való alkalmazkodásra van szüksége. A kínálatban női és férfi modellek, valamint fotokróm korrekciós szemüvegek szerepelnek. Találja meg az Ön számára tökéletes fotokróm kerékpáros szemüveget webáruházunkban!

Photochromic szemüveg mi az ára, mennyibe kerül?

Webáruházunkban fotokróm szemüvegek széles választékát kínáljuk, beleértve a kerékpárosoknak szánt fotokróm szemüvegeket is. Sok vásárló érdeklődik ezen termékek ára iránt. A fotokróm szemüvegek ára 7500 HUF kezdődik, és a szemüveg márkájától és modelljétől függ. Számos márkát kínálunk, az olcsóbbtól a prémiumig. A cégünk által kínált termékek magas minősége garancia ügyfeleink elégedettségére. A fotokróm szemüveg költsége megnövekedhet olyan további funkciókkal, mint a polarizáció, a látásjavítás vagy a márka eredete. Üzletünkben több mint 90 000 HUF értékű fotokróm szemüveget talál, amelyeket azoknak ajánlunk, akik a legmagasabb minőségű termékeket igénylik. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg kínálatunkkal, és válassza ki a kerékpáros igényeinek leginkább megfelelő termékeket.

 Mi az a fotokróm a szemüvegben? Hogyan működik a fotokróm? Mennyi a válaszidő?

A Photochrom egy olyan technológia, amelyet a szemüvegekben használnak, és lehetővé teszi a szemüveg automatikus sötétedését vagy kivilágosodását a fényviszonyoktól függően. Ennek köszönhetően a fotokróm szemüvegek ideálisak kerékpározáshoz, ahol az útvonal különböző, eltérő besugárzású területeken vezethet.

A fotokróm működési elve az UV sugárzásra reagáló festék megváltoztatása. Amikor a szemüveg lencséi UV sugárzásnak vannak kitéve, a festék aktiválódik, és elkezdi sötétíteni a lencséket. Amikor az UV-sugárzás eltűnik, a festék lassan elveszíti tulajdonságait, ami az üvegek fokozatos kivilágosodását eredményezi.

A fotokróm üvegek válaszideje modelltől és gyártótól függően változhat, de általában néhány másodperctől néhány percig terjed. Érdemes azonban emlékezni arra, hogy a fényintenzitás gyors változása esetén, például amikor árnyékos területről naposra költözünk, a reakcióidő valamivel hosszabb lehet. Érdemes megjegyezni, hogy a fotokróm lencsék nem képesek egy másodperc alatt alkalmazkodni minden fényviszonyokhoz. A szemüveg színének megváltoztatása fokozatos folyamat, nem azonnali. Ezért fontos, hogy a fotokróm kerékpáros szemüvegek napszín árnyalatú lencsékkel is rendelkezzenek, amelyek védik a szemet erős napfény esetén.

Összefoglalva, a fotokróm kerékpáros szemüveg tökéletes megoldás azoknak, akik univerzális és kényelmes módot keresnek szemük védelmére, miközben különféle fényviszonyok mellett kerékpároznak. A fotokróm lencsékkel elkerülhető, hogy több szemüveget viseljenek, működésük pedig olyan fejlett technológián alapul, amely automatikusan a változó fényviszonyokhoz igazítja a lencsék színét.

Megéri fotokróm szemüveget venni?

A fotokróm szemüveg mindenképpen figyelemre méltó, és érdemes megfontolni a vásárlást. Először is, nagyon sokoldalúak - olyan lencsékkel rendelkeznek, amelyek reagálnak a változó fényviszonyokra, ami azt jelenti, hogy nem kell több szemüveget viselnie különböző színű lencsékkel. A fotokróm szemüvegek sokféle helyzetben és fényben használhatók – a napsütéses naptól a felhős égboltig és még az esti biciklitúrákig is.

A fotokróm üvegek ráadásul kiváló minőségű anyagokból készülnek, ennek köszönhetően védelmet nyújtanak a káros UV sugárzás ellen. Tartósságuk és karcállóságuk is magas szinten van, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig szolgálhatnak.

Érdemes megjegyezni, hogy a fotokróm szemüvegek általában drágábbak, mint a hagyományos kerékpáros szemüvegek, de megvásárlásával olyan terméket kapunk, amely több szemüveget különböző színű lencsékkel helyettesít. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon a fotokróm szemüveg használata gazdaságosabb, mint több pár különböző lencsés szemüveg vásárlása.

Összefoglalva, a fotokróm szemüveg értékes választás azok számára, akik szabadtéri sportot űznek, beleértve a kerékpározást is. Sokoldalúságuk, tartósságuk és kiváló minőségük nagyon vonzó megoldássá teszi őket sok ember számára, akik szeretnék védeni a szemüket kerékpározás közben.

Milyen fotokróm szemüveg kerékpározáshoz? Mi legyen, hogyan készüljenek el

A fotokróm kerékpáros szemüveg kiválasztásakor érdemes odafigyelni néhány kulcsfontosságú tulajdonságra, amely biztosítja a kényelmet és a biztonságot kerékpározás közben. Az első az építési minőség. A fotokróm szemüvegnek ütésnek és mechanikai sérülésnek ellenálló, ugyanakkor könnyű és kényelmes viselet anyagból kell készülnie. Biztosítaniuk kell a megfelelő szellőzést is, hogy ne párologjanak el és ne essenek le a fizikai erőfeszítés során.

A fotokróm kerékpáros szemüveg másik fontos jellemzője az optikai tulajdonságai. Olyan fotokróm tulajdonságokkal kell rendelkezniük, amelyek lehetővé teszik a gyors alkalmazkodást a változó fényviszonyokhoz, például amikor az árnyékból a teljes napsütésbe megyünk. Az is fontos, hogy a szemüveg védelmet nyújtson a káros UV-sugárzás ellen, és igazodjon a fej és az arc formájához.

A fotokróm kerékpáros szemüveg másik fontos jellemzője a színük és tónusuk. A szemüveg megfelelő színe befolyásolja a képek kontrasztját, ami növeli a láthatóságot, és gyorsabban reagál a változó útviszonyokra. A hóvisszaverődés és a víz tükröződése elleni védelem is fontos.

Összefoglalva, a fotokróm kerékpáros szemüvegnek mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló, kényelmes viselet és nagyon jó optikai tulajdonságokkal kell rendelkeznie, mint például a változó fényviszonyokhoz való alkalmazkodás és az UV-sugárzás elleni védelem. Ezenkívül a megfelelően kiválasztott szemüvegnek növelnie kell a láthatóságot és a kontrasztokat az úton. Webáruházunkban a kerékpárosok számára készült fotokróm szemüvegek széles választékát kínáljuk, amelyek megfelelnek a legigényesebb vásárlók igényeinek.

Egészségesek a fotokrómok?

 A fotokróm szemüveg, mint minden más napszemüveg, egészséges és védi szemünket a káros UV-sugárzástól. Ráadásul a fotokróm szemüvegek szűrőkkel rendelkeznek, amelyek védenek a szemünket károsító kék sugárzás ellen. Ezek a szűrők csökkentik a szemgolyó izomfeszülését, ami csökkenti a szem fáradását és javítja a látási kényelmet. Ezeknek a szűrőknek köszönhetően a fotokróm szemüveg védi szemünket a fény és az UV sugárzás káros hatásaitól, ugyanakkor jobb látást tesz lehetővé különféle fényviszonyok között. Fontos azonban megjegyezni, hogy a fotokróm szemüveg nem nyújt teljes védelmet a káros UV-sugarak ellen, és nem helyettesíti a bőrre kenendő fényvédőt. Az UV-védelem mellett, mint minden kerékpáros szemüveg, védi szemünket az ágaktól, kavicsoktól, homoktól és portól, valamint a víztől.

Hogyan kell ápolni a fotokróm szemüveget?

A fotokróm szemüvegek gondozása rendkívül fontos, hogy hosszú ideig megőrizze minőségét és hatékonyságát. Mindenekelőtt speciális védőtokban kell őket tárolni, hogy elkerüljék a karcolásokat és a lencsék károsodását. Szintén érdemes rendszeresen tisztítani a szemüveget a lencsék tisztítására szolgáló speciális folyadékokkal, miközben kerülni kell a durva anyagok, például WC-papír vagy zsebkendő használatát, amelyek megkarcolhatják a lencsék felületét. Kerülje azt is, hogy a szemüveget magas hőmérsékletnek kitett helyen hagyja, például egy autóban teljes napon, ami befolyásolhatja a lencsék minőségét és fotokróm tulajdonságait. Emellett érdemes megjegyezni, hogy a poharakat óvjuk a homoktól, víztől, portól, portól és sártól, ami biztosítja a funkcionalitás és az esztétika hosszú távú megőrzését.

 

 A Photochrome elhasználódik?

Igen, a szemüvegek fotokrómai idővel elhasználódnak. Ez a folyamat a szemüveg használatának természetes eredménye, és számos tényezőtől függ, mint például a fény intenzitása, a környezeti hőmérséklet és páratartalom, valamint a szemüveg használatának módja és gyakorisága. A fotokrómok kopásának mértéke abban mutatkozik meg, hogy csökken a gyors sötétedő és világosodó képességük. Ebben az esetben érdemes megfontolni a lencsék újakra való cseréjét, hogy a fotokróm szemüveg teljes funkcionalitása megmaradjon. Fontos az is, hogy rendszeresen tisztítsa és karbantartsa szemüvegét, ami hosszabb élettartamot tesz lehetővé, és javítja a fotokróm hatásokat.

Mennyi ideig működnek a fotokróm szemüvegek?

A fotokróm szemüvegeknek, akárcsak a közönséges napszemüvegeknek, nincs meghatározott élettartamuk. Fotokróm tulajdonságaik időtartama számos tényezőtől függ, így az UV fény intenzitásától, használatuk gyakoriságától, valamint a tárolás módjától és minőségétől. Átlagos használati körülmények között a fotokróm üvegek körülbelül 2-3 évig megőrzik fotokróm tulajdonságaikat. Ha azonban megfelelően tárolják és ritkábban használják, akkor még tovább tartanak.

A Mikesport webáruházban olyan neves márkák fotokróm szemüvegeinek széles választékát kínáljuk, mint az Alpina, a Rockbross, a Rogelli, a FORCE, a 100% és a Tifosi. Fotokróm szemüvegeink kiváló minőségű lencsékkel rendelkeznek, amelyek automatikusan reagálnak a változó fényviszonyokra. Megvédik a szemet a káros UV-sugárzástól, valamint a széltől, a portól és a rovaroktól. Ennek köszönhetően nem csak kényelmesek és funkcionálisak, de teljes biztonságot is biztosítanak kerékpározás közben. Az üzlet kínálatában különböző árkategóriájú modellek találhatók, körülbelül 7500 HUF-től 90000 HUF felettiig, így minden vásárló találhat magának valamit. Ezen kívül üzletünk gyors és kényelmes szállítást és barátságos ügyfélszolgálatot kínál. Mindenképpen érdemes fotokróm szemüveget vásárolni a Mikesport üzletben, mert kiváló minőségű, vonzó áron elérhető termékeket kínálunk, és ügyelünk vásárlóink ​​elégedettségére.

Nézze meg a kerékpáros szemüvegek egyéb kategóriáit:

Olvass tovább összeomlás