Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Szín
  • Keret színe
  • Lencsék
Egy tudni Szűrő

Fotokróm szemüveg egy kerékpárhoz

A fotokróm szemüvegeket speciális szemüvegekkel látták el, amelyek a fényintenzitás hatására automatikusan megváltoztatják színüket. A fotokrómok a környezettől függően lehetnek teljesen átlátszók vagy teljesen sötétek. A fotokróm kerékpárok  szemüvegeket  tehát tökéletes megoldást jelentenek a változó körülmények között közlekedő vagy egész évben edző kerékpárosok számára.

Üzletünkben kiváló minőségű sport fotokróm szemüvegeket talál, a kerékpárosok igényeihez igazodó kialakítással és formával, valamint egyéb kerékpáros kiegészítőkkel. Sokféle csúcskategóriás terméket készítettünk, amelyek megkönnyítik az edzését. A maximális vezetési kényelem érdekében nézze meg funkcionális kerékpáros ruházatunkat is.

Az üzletünkben kapható szemüvegeket rövid válaszidő jellemzi, melynek köszönhetően pillanatok alatt világosodni és sötétedni is képesek. Ezen kívül sportkorrekciós szemüveget kínálunk a kétkerekűek szerelmeseinek, akik látásproblémákkal küzdenek.

Fotokróm kerékpáros szemüveg és előnyei

A leírt modellek remek alternatívát jelentenek a klasszikus változatokkal szemben, amelyek egyúttal magas használati kényelmet biztosítanak. Ha befektet egy ilyen kiegészítőbe, nem kell minden alkalommal megállítania a kerékpárt, amikor világítást vált, és új szemüveget vesz fel. Következésképpen a kerékpárosnak nem kell további felszerelést cipelnie és nem kell abbahagynia az edzést.

fotokróm kerékpáros szemüveg univerzális változat, melynek köszönhetően zavartalan utazást élvezhet, függetlenül az adott körülményektől. Az ilyen típusú objektívek kezelése nagyon egyszerű. Amikor a fény intenzitása növekszik, és nagyon világos, elkezdenek halványodni. Viszont ha besötétedik, kivilágosodnak. Ennek eredményeként a nap és éjszaka bármely szakában kiváló vezetési kényelemre és magas szintű biztonságra számíthat. A fotokróm kerékpáros szemüveg lehetővé teszi, hogy minden akadályt észrevegyen, aminek köszönhetően jelentősen csökken az ütközés veszélye.

Fotokróm sportszemüveg – mit érdemes még tudni róla?

A kétkerekűek minden szerelmese, akinek fontos a kényelem és a biztonság minden helyzetben, dönthet az ilyen típusú modellek mellett. A fotokróm kerékpáros szemüveg azonban különösen ajánlott MTB kerékpárosoknak, mivel rendkívül nehéz terepen mozognak. Jó választás mindazok számára, akik a hegyi lovaglást kedvelik, és számolniuk kell az időjárás gyakori változásával. Az ilyen típusú modellek további előnye az UVA és UVB sugárzás elleni hatékony védelem. Ráadásul a védelem a napfény intenzitásának növekedésével növekszik. Kínálatunkban olyan fotokróm kerékpáros szemüvegeket találhat , amelyek fokozott ütésállósággal rendelkeznek. A kiegészítők könnyűek és rugalmasak egyben, így használatuk tiszta élvezet. A választék olyan márkák termékeit tartalmazza, mint a Rockbros, Tifosi, Alpina, Force, 100%, Uvex és Rogelli.

Fotokromatikus kerékpáros szemüveg - mit gyártanak még a kínálatunkban szereplő modellek?

A viselési kényelem további növelése érdekében a tartozékokat speciális szellőzőnyílásokkal látták el. A kerékpárosok is számíthatnak a tökéletes illeszkedésre, mert a sport fotokróm szemüveg állítható szárvégekkel és gumi orrpárnákkal rendelkezik, amelyek nagy tapadást biztosítanak. További előnye, hogy olyan bevonattal van ellátva, amely hatékonyan taszítja a szennyeződéseket, a vizet és a zsírt. Az általunk kínált termékek ellenállnak a mechanikai sérüléseknek és a napsugárzás hatásának is. A kerékpár fotokrómjai rendkívül tartós anyagokból készülnek, amelyeknek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek. Az egyik a TR90 vagy grilamid, amely lehetővé teszi a legrugalmasabb és legtartósabb kiegészítők beszerzését. Ennek köszönhetően az üvegeket alacsony ridegség, változó hajlítással és feszültségi repedésekkel szembeni ellenállás jellemzi.

Fotokromatikus sportszemüveg – nem csak kerékpárhoz

A kínálatunkban található termékeket nem csak kerékpárosoknak ajánljuk. Futók és más olyan személyek is megvásárolhatják őket, akik szeretik a szabadban végzett fizikai aktivitást, még ha nagyon dinamikusak is. Egyes modellekhez egy speciális pánttal ellátott készlet is tartozik, amely lehetővé teszi a halántékok helyére történő rögzítést. A fotokromatikus kerékpáros szemüveget vonzó, rendkívül sportos kialakítás jellemzi. Kínálatunkban megtalálhatóak a profi kerékpáros csoportok tagjai által használt változatok is. Javasoljuk, hogy a tartozékokat a mellékelt dobozban tárolja, amely meghosszabbítja a fotokróm pigmentek élettartamát és megvédi őket az UV sugárzás negatív hatásaitól. A kínálatunkban megtalálható kiegészítők széles árkategóriában jelennek meg, így mindenki találhat magának valamit.Olvass tovább összeomlás