Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Méret
  • Keret színe
  • Lencsék
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros szemüveg cserélhető lencsékkel

A cserélhető lencsés kerékpáros szemüveg univerzális megoldás azoknak a kerékpárosoknak, akik nem csak a napsütéses napokon szeretnének szemüveget használni. A cserélhető lencsés szemüvegek modelltől függően a napsütéses napokon használható sötét üveg mellett színtelen vagy narancssárga/sárga lencsékkel is fel vannak szerelve, amelyek felhős napokon megvédik szemünket a sártól, rovaroktól vagy egyéb olyan tárgyaktól, amelyek károsíthatják a szemünket. szemek.

A cserélhető lencsés kerékpáros szemüveget mindazoknak ajánljuk, akik szeretnének egy kicsit spórolni a tartozékokon. Ez annak köszönhető, hogy maguk az optikai elemek olcsóbbak, mint a komplett szemüvegek. Szintén remek választás a kétkerekűek szerelmeseinek, akik szeretik a hosszabb, több napos kerékpárutakat és szeretnének minden körülményre felkészülni. Maguk az elemek könnyűek és nem foglalnak sok helyet, így könnyedén magaddal viheted őket bárhová.

Kerékpáros szemüveg - cserélhető lencsék minden alkalomra

Sok kezdő, aki csak most kezdi a kalandját a rendszeres kerékpározással, azon gondolkodik, milyen szemüveget érdemes felszerelni az elején. A cserélhető lencsés változatok univerzális kiegészítők, amelyek a kezdetektől fogva rengeteg lehetőséget biztosítanak számunkra, ugyanakkor lehetővé teszik, hogy minden körülmények között élvezzük az utazást. A cserélhető lencsés szemüveg viselése azoknak is ajánlott, akik az ország különböző pontjain vesznek részt kerékpárversenyeken. Ennek a megoldásnak köszönhetően csak egy dobozt vihetsz magaddal, és csak a rajt előtt hozhatsz döntést, a tartozékot az adott körülményekhez igazítva. A kínálatunkban megtalálható modellek nagy előnye a gyors üvegcsere lehetősége. Nem kell attól tartania, hogy a keret véletlenül megsérül. A szortiment olyan márkák termékeit tartalmazza, mint a Tifosi, Rogelli, Force, Rockbros, 100%, Arctica és Alpina.

Cserélhető lencsés sportszemüvegek – miben tűnnek ki még üzletünk modelljei?

Kizárólag kiváló minőségű tartozékokat kínálunk, amelyek kiválóan ellenállnak a hajlításnak, sérüléseknek és UV-sugárzásnak. A megfelelő kialakításnak köszönhetően a sportszemüveg tökéletesen illeszkedik és nagyon magas használati kényelmet biztosít. Az állítható szárak és orrszárnyak lehetővé teszik a könnyű beállítást bármilyen fejformához. Egyes modellek hidrofób és oleofób bevonattal is fel vannak szerelve, aminek köszönhetően rendkívül ellenállóak a vízzel, szennyeződésekkel és olajjal szemben. A kínálatban többek között szerepel TR90-ből készült modellek, amelyeket alacsony ridegség, könnyűség, hajlítási és vegyszerállóság jellemez. Az általunk kínált szemüvegek jó levegőkeringést és jó tapadást is biztosítanak még erős izzadás esetén is.

Cserélhető lencsés szemüvegek – mit találhat még a kínálatban?

A legtöbb esetben a tartozékok háromféle cserélhető lencsével vannak felszerelve. Az átlátszó változatok tökéletesek az esős napokra, megkönnyítve a következő kilométerek megtételét. Borús időben is jó megoldás. A sárga lencsék sötétben való vezetésre, míg a sötét lencsék erős napsütésre alkalmasak. Cserélhető lencsés polarizált szemüvegeket is kínálunk a látás minőségének javítása érdekében. Egyes modellek fotokróm lencsékkel rendelkeznek, amelyek automatikusan alkalmazkodnak az időjárási viszonyokhoz, és elsötétülnek, ha nagyon erős a fény, vagy világosabbak, ha a fényintenzitás csökken. Hogy még kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyük az utazást, kérjük, ismerkedjen meg a kínálatunkban található kerékpáros világítással.Olvass tovább összeomlás