Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Női)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Harisnyatartó
 • Kerékpár betét
 • Láb hossz
 • A kerékpár betét típusa
Egy tudni Szűrő

Női kerékpáros rövidnadrág

A női kerékpáros rövidnadrágok kiválasztásakor mindenekelőtt annak minőségét kell szem előtt tartanunk. Ez határozza meg a vezetés kényelmét és biztonságát, és segít elkerülni a fájdalmat a hosszan tartó edzés után. A jó női kerékpáros rövidnadrág légáteresztő és az izzadságot elvezető anyagból készüljön. A legjobb, ha legalább néhány elemből kivágott modelleket választunk, mert ezek tökéletesen illeszkednek az alakhoz, és nagy kényelmet biztosítanak mozgás közben. Érdemes odafigyelni arra is, hogy az anyag egyes részeit hogyan illesztették össze. A legkényelmesebbek a női kerékpáros rövidnadrágok, amelyek sok panelből készülnek, ami garantálja a tökéletes testtartást.

Női kerékpáros rövidnadrág – mit érdemes megnézni?

A női kerékpáros rövidnadrágok kiválasztásakor az anyagon és a varrásokon kívül a bélést is érdemes megnézni benne. Különféle anyagokból készülhet, például habzseléből vagy szivacsból. Feladata az ütések elnyelése és a fájdalom megelőzése hosszan tartó edzés után. Az anyagok mindegyike védelmet nyújt a testnek, de érdemes tudni, hogy a gélbetétes női kerékpáros rövidnadrág további előnyt jelent. A rövidnadrág talpbetétének azonban jól profilozottnak kell lennie, hogy biztosítsa a teljes mozgásszabadságot edzés közben.

A női kerékpáros rövidnadrágoknál a cél is számít

A női kerékpáros rövidnadrágok esetében nagy jelentősége van még a színnek és a kivitelnek. A rövidnadrág színe nem csak esztétikai jelentőséggel bír – a vezetés biztonságát is nagyban befolyásolja. A legtöbb modell fekete alapszínt kapott, de néhányat kifejezőbb színvilágú betétekkel dúsítanak. Nem érdemes lemondani róluk, mert fényvisszaverőkként működnek, amelyek életünket menthetik meg éjszakai vagy rossz időjárási viszonyok között. Amikor a befejezésről írunk, a külső oldalukon a lábak végén lévő szilikon betétekre gondolunk. Mire használják? A szilikont úgy alakították ki, hogy a rövidnadrágot fix helyzetben tartsa és megakadályozza a felgördülést, ennek köszönhetően a ruha gurulása nem zavarja a vezetés kényelmét.

Női kerékpáros rövidnadrág – hogyan válasszunk a különböző modellek közül?

A rövidnadrág végső kiválasztását az is befolyásolja, hogy milyen időjárási körülmények között tervezzük használni. Nyárra a rövid lábú, vékony és légies modellek ajánlottak. Érdemes olyan női kerékpáros rövidnadrágokat keresni, amelyek jó minőségű anyagokból készülnek, mert csak ezek biztosítják a megfelelő légáramlást. Az őszi-téli utakra azonban a szél, eső és alacsony hőmérséklet ellen védelmet nyújtó hosszú nadrág a legjobb. Érdemes szigetelt modellt választani, amely az alacsony hőmérséklet ellen is védelmet nyújt.

Adj magadnak szabadságot edzés közben

A női kerékpáros rövidnadrágok árkategóriája óriási. A legolcsóbb modelleket több tucat zlotyért meg lehet vásárolni, de nem érdemes a minőség rovására spórolni. Már az első edzés után érezni fogjuk a különbséget a profi rövidnadrág és az olcsóbb csere között. Bár a termékek megjelenésükben hasonlóak, tulajdonságaik teljesen eltérőek. A kiváló minőségű női kerékpáros rövidnadrágok kifejezetten sportruházathoz tervezett anyagokból készülnek. Nagyon jól alkalmazkodnak a testhez, semmilyen módon nem korlátozzák a mozgást, lehetővé teszik a bőr szabad lélegzését és megakadályozzák a szagok felszaporodását. Jól profilozott talpbetétük is van, amely göröngyös úton is biztosítja a kényelmet, és nem okoz bőrhorzsolást. A megfelelően kialakított vágás biztosítja a legnagyobb kényelmet egy adott kerékpározási pozícióban.

Vásároljon női kerékpáros rövidnadrágot a mikesport.hu oldalon

Női kerékpáros rövidnadrágot választva kínálatunkból biztos lehet benne, hogy jó minőségű terméket vásárol. Webáruházunkban a legjobb gyártók válogatott modelljei találhatók, amelyek biztosítják a szabad légáramlást, így megakadályozzák a túlzott izzadást. Még sok edzés után is jól néznek ki. Tökéletesen illeszkednek a sportruházat egyéb elemeihez, például kerékpáros mezhez vagy speciális kerékpáros kesztyűhöz.Olvass tovább összeomlás