Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Férfiak)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Harisnyatartó
 • Kerékpár betét
 • Láb hossz
 • A kerékpár betét típusa
 • Korcsoport
Egy tudni Szűrő

Férfi kerékpáros rövidnadrág – nagyobb kényelem a jobb eredményekért

A szabadtéri sportok gyakorlása megfelelő felkészülést igényel. Függetlenül attól, hogy profi kerékpáros vagy, vagy a kerékpározás egy hétvégi ugródeszka és egy lehetőség a pihenésre, a megfelelő öltözéket kell kiválasztanod. A gondosan illeszkedő kerékpáros ruházat magabiztossá és kényelmessé teszi az időjárási viszonyoktól függetlenül. Minden férfi számára, aki minőségi sportruházatra vágyik, bemutatjuk a férfi kerékpáros rövidnadrágot - rugalmas, tökéletesen illeszkedő ruházatot, amely minden pedálozásrajongó ruhatárában szükséges.

Miért érdemes betétes férfi kerékpáros rövidnadrágot venni?

Úgy tűnik, hogy a hobbikerékpározáshoz nem kell beugrani szűk, a kerékpárosokra tervezett rövidnadrágba. Érdemes azonban tisztában lenni azzal, hogy ruhatárunk professzionálisabbra váltása számos előnnyel jár. Mindenekelőtt a betétes férfi kerékpáros rövidnadrág javítja a dinamikát lovaglás közben, teljes mozgásszabadságot biztosít, véd a horzsolásoktól és kényelmessé teszi a keskeny nyeregben több órás ülést. A hosszú távokra különösen alkalmasak a férfi kerékpáros rövidnadrágok , gondosan kontúrozott gélbetéttel, kiváló ütéselnyelő tulajdonságokkal. Ezenkívül a férfi kerékpáros rövidnadrágba varrt betétek antibakteriálisak, ami elősegíti a higiéniát edzés közben. A perforált felület biztosítja az optimális légáramlást, megakadályozva a túlzott izzadást. A talpbetét gyorsan száradó. Vastagságuk sokszor helyfüggő, ennek köszönhetően tökéletesen harmonizálnak a test íveivel. A férfi betétes kerékpáros rövidnadrág teljesen ismeretlen lovaglási élvezetet tár eléd!

Férfi kerékpáros rövidnadrág merevítővel hosszú távokhoz és extrém túrákhoz

Kíváncsi vagy, melyik rövidnadrág teszi jobban a dolgát: nadrágtartóval vagy anélkül? Egy tapasztalt kerékpáros, aki megbízható ruházatot keres, amely jól működik profi versenyeken és hosszú utakon, minden bizonnyal bevarrt nadrágtartós modellt választ. Miért? A válasz egyszerű: a férfi kantáros rövidnadrág a helyén marad, miközben Ön mozgásban van. A szűk nadrágtartóval kombinált szűk rövidnadrág nem gördül fel és nem gurul fel, a betét nem változtatja a helyzetét. Ezenkívül az ilyen szabású rövidnadrágok harmonikus párost alkotnak a kerékpáros mezekkel, amelyek hátul gyakran kissé rövidebbek. A hevedernek köszönhetően a szél nem emeli fel a pólót és nem teszi ki a hátát, ami feltekercselhet.

A jó kezdéshez: férfi kerékpáros rövidnadrág nadrágtartó nélkül

A nadrágtartó nélküli férfi kerékpáros rövidnadrág megfelel azoknak az elvárásoknak, akik kerékpárral kezdik a kalandot, vagy a kerékpáros kirándulásokat kikapcsolódásként, hétvégi szórakozásként kezelik. Az üzletünkben bemutatott összes modell kellemes anyagokból készült, gyengéd a bőrhöz. A varrat nélküli szerkezetek tökéletesen tapadnak a testhez, nem dörzsölődnek még hosszú, kimerítő utak során sem. A "lélegző" szerkezetű rugalmas anyagok hőkomfortot biztosítanak még a forró napokon is. A megemelkedett állapot megakadályozza a test kitettségét. A lábak végén található széles bordák megakadályozzák, hogy felguruljanak, ami kényelmetlenséget okozhat. A férfi kerékpáros rövidnadrágok sok méretben kaphatók, így könnyedén megtalálhatja az alakjához ideális változatot. A kínálatban gyermek rövidnadrág is szerepel.

Az eredeti sportruházat híve vagy? Vagy éppen ellenkezőleg – egyszerű szabásokban és visszafogott színekben érzi magát a legjobban? Az elérhető modellek sokasága között férfi kerékpáros rövidnadrágokat találsz többféle stílusban és színben. Egyszínű modellek vagy színes betétes rövidnadrágok közül választhat.

Férfi kerékpáros rövidnadrág – megoldások a nagyobb biztonság érdekében

Minden szabadtéri sportoló számára a biztonságnak elsőbbséget kell élveznie. Minden férfi kerékpáros rövidnadrág fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, amelyek rossz látási viszonyok között javítják a láthatóságot. Nekik köszönhetően a külső körülményektől függetlenül magabiztosan érezheti magát.

MikeSport.hu- professzionális férfi kerékpáros rövidnadrág és még sok más

A MikeSport.hu online boltot professzionális sportolók és amatőrök számára hozták létre, akik bevált és egyben olcsó kiegészítőket és sportruházatot keresnek. Széles kínálatunkban nem csak férfi kerékpáros rövidnadrágokat talál , hanem mindent, ami egy teljes kerékpáros felszereléshez szükséges - termoaktív fehérneműt, kerékpáros fejfedők , mellények, kerékpár lábak és ujjak , zoknik, hosszú nadrágok és még professzionálisak is triatlon ruhák . Minden termék minőségi sportruházat tervezésére és varrására szakosodott gyártók katalógusaiból származik. Fontos, hogy a MikeSport.pl választásával biztos lehet benne, hogy megbízható ruhákat kap a legvonzóbb áron.Olvass tovább összeomlás