Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Kategóriák (Gyerekek)
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Gyermek kerékpáros rövidnadrág

Általában nagyon fiatalon kezdünk el biciklizni tanulni. Az egyensúly és a koordináció gyakorlása, az izmok erősítése és a szabadban való szórakozás csak egy kis része azoknak az előnyöknek, amelyeket a gyerekek a kerékpározásból élveznek. Annak érdekében, hogy gyermeke számára a kerékpározás minél kényelmesebb és biztonságosabb legyen, érdemes az alapokra ügyelni: az anatómiai felépítéshez igazodó kerékpár, masszív sisak, betétek és megfelelő öltözet. Minden szülőnek, aki olyan jó minőségű sportruházatot keres, amely jól működik a családi kerékpáros kirándulások és versenyek során, bemutatjuk a gyermek kerékpáros rövidnadrágot - megbízható ruházatot a legkisebb pedálozás szerelmeseinek.

Kerékpáros rövidnadrág gyerekeknek – miért éri meg?

Ha gyermek kerékpáros rövidnadrággal gazdagítja egy kis sportoló ruhatárát, teljes szabadságot és kényelmet biztosít a parkban való szabadidős túrák és a versenyek során. Az üzletünkben bemutatott gyermek kerékpáros rövidnadrágok rugalmas, bőrbarát anyagokból készülnek, biztosítva az optimális légáramlást. A levegős szövetek csökkentik az izzadást és minden körülmények között hőkomfortot biztosítanak. Puha, a testhez tökéletesen tapadó anyagok nem korlátozzák a mozgást. A gondosan elkészített szárvégeknek köszönhetően a rövidnadrág nem görbül. A megemelt derékrész megakadályozza, hogy a hátad lehajláskor szabaddá váljon.

Gyermekek kerékpáros rövidnadrágjának fontos eleme a betétek - gélből vagy speciális habból, nyitott cellákkal. A betét teljes kényelmet biztosít a fiatal kerékpáros számára, még hosszú távon is. Mindegyikük antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ami segít fenntartani a higiéniát az edzés során. Vastagságuk sokszor helyfüggő, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a kerékpáros anatómiai felépítéséhez.

Gyermek kerékpáros rövidnadrág - nadrágtartóval vagy anélkül?

A gyermek kerékpáros rövidnadrágok két fő típusra oszthatók: merevítővel és nadrágtartó nélkül. A nadrágtartós gyermek kerékpáros rövidnadrág megfelel azoknak az elvárásoknak, akik megbízható, kényelmes ruházatot keresnek hosszú távra. A tökéletesen testhezálló, nadrágtartóval kombinált rövidnadrág nem gurul fel és nem görbül fel, a betét pedig nem változtatja a helyzetét lovaglás közben. Fontos, hogy az ilyen szabású rövidnadrágnak magasabb a dereka, ami megakadályozza a hát feltárulását és csökkenti a kúszás kockázatát.

Professzionális gyermek kerékpáros rövidnadrág a nagyobb biztonság érdekében

A szabadtéri sportok különleges odafigyelést igényelnek. A fényvisszaverő elemekkel ellátott rövidnadrág további védelmet nyújt a gyengén megvilágított helyeken mozgó gyermekek számára. Még az apró elemek is jobban láthatóvá teszik a kerékpározó gyermeket az úton.

A MikeSport.pl üzletben a legfiatalabb kerékpárosok számára tervezett ruházati cikkek és kiegészítők széles választékát találja. A széles választék többek között: termoaktív alsónemű kerékpárhoz , pólók, kabátok, kerékpáros ingek, fejfedők (beleértve a minősített kerékpáros sisakok ), ujjak és lábak, kerékpárlámpák, kosarak és egyebek kerékpározási kényelmet növelő kiegészítők. Minden termékünk a kiváló minőséget vonzó áron ötvözi.

Olvass tovább összeomlás