Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Harisnyatartó
 • Kerékpár betét
 • Láb hossz
 • A kerékpár betét típusa
Egy tudni Szűrő

Kerékpáros rövidnadrág nadrágtartó nélkül

A nadrágtartó nélküli kerékpáros rövidnadrág nagyszerű választás hosszú, egész napos utakra. Könnyen fel- és levehetők, így utazás közben kényelmesen használhatjuk a WC-t vagy átöltözhetünk. A rövidnadrág minden modellje tartós, légáteresztő anyagokból készül, amelyek gyorsan száradnak és jól illeszkednek a kerékpáros alakjához. Varratmentes felülettel is rendelkeznek, így nem kell tartanunk a horzsolásoktól, zúzódásoktól. A lábak alján található szilikon betétek gondoskodnak arról, hogy a nadrágtartó nélküli kerékpáros rövidnadrág a teljes edzés alatt a megfelelő helyzetben maradjon - intenzív mozgás közben nem gördül fel, nem dörzsölődik.

A nadrágtartó nélküli kerékpáros rövidnadrág előnyei

A nadrágtartó nélküli kerékpáros rövidnadrág tökéletesen passzol a kínálatunkban szereplő kerékpáros mezekhez, olyan szettet alkotva velük, aminek köszönhetően kényelmesen tekerhetsz akár minden edzés során. A kerékpáros rövidnadrág megfelelő profilú gélbetéttel, amely elnyeli az ütéseket, és emellett megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, amikor edzés közben intenzíven izzadunk. Emellett érdemes a sok elemből kiszabott rövidnadrágot választani, mert az illeszkedik a legjobban a testhez, és semmilyen módon nem korlátozza a mozgást.

A nadrágtartó nélküli kerékpáros rövidnadrág egyes modelljei légáteresztőbb anyagú betétekkel is rendelkeznek a leginkább izzadt területeken. Meghívjuk Önt, hogy vásároljon nadrágtartó nélküli kerékpáros rövidnadrágot kollekciónkból. Az elérhető változatokról vagy méretekről minden információ megtalálható a termék aloldalakon.

Női kerékpáros rövidnadrág nadrágtartó nélkül – olyan ruha, amit egyetlen kerékpárosnak sem szabad megtagadnia!

Szereted a városon kívüli kerékpáros kirándulásokat? Vagy esetleg versenyeken veszel részt? Ilyenkor ügyeljen arra, hogy mindig jól érezze magát egy kétkerekű volánja mögött. Női kerékpáros rövidnadrágokat kínálunk nadrágtartó nélkül , amelyeket gyorsan értékelni fog, mert tökéletesen illeszkedik a női test sajátosságaihoz. Ez a kényelmes ruhadarab a tapasztalt kerékpárosok számára ugyanolyan fontos, mint amilyen egy kerékpáros mez vagy egy sportos kerékpáros mez.

A legjobb sportruházati gyártók által tervezett és kiváló minőségű anyagokból készült modelleket kínálunk. A nadrágtartó nélküli női kerékpáros rövidnadrág olyan ruha, amelybe mindenképpen érdemes beruházni. Maximális kényelmet garantál minden típusú utazás során.

Miben különbözik az üzletünkben kapható nadrágtartó nélküli női kerékpáros rövidnadrág?

Ezeket a ruhákat úgy alkották meg, hogy minden kerékpáros teljes mértékben élvezhesse a kerékpározást. Ezért nadrágtartó nélküli női kerékpáros rövidnadrágjaink :

 • a női test formájához igazodva - ez azért van, mert speciális szabásúak és anatómiai betétet használnak bennük;

 • praktikus zsebekkel felszerelve, például a rövidnadrág hátoldalán. Ennek köszönhetően a kerékpáros mindig magával viheti a legfontosabb dolgokat;

 • kényelmes, széles övvel ellátva, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a női alakra;

 • többek között gyorsan száradó és antibakteriális anyagokból készült.

Melyik nadrágtartó nélküli női kerékpáros rövidnadrágot találod üzletünkben?

Női kerékpáros rövidnadrágokat kínálunk merevítő nélküli betéttel és különböző hosszúságú modelleket. Némelyikük a térd alá ér, míg mások a láb nagy részét felfedik. Különféle árnyalatú ruhákat kínálunk vonzó áron. Ezen kívül minden kerékpáros választhat a különböző szabású rövidnadrágok közül.

Győződjön meg arról, hogy kerékpáros ruhája teljes legyen - vásároljon rugalmas, könnyű és nagyon kényelmes női kerékpáros rövidnadrágot nadrágtartó nélkül . Remekül fogod magad érezni bennük és jól fogsz kinézni! 

Olvass tovább összeomlás