Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Nem
  • Szín
  • Zseb
  • Harisnyatartó
  • Kerékpár betét
  • A kerékpár betét típusa
Egy tudni Szűrő

Őszi kerékpáros ruha

őszi kerékpáros ruha szett garancia arra, hogy minden elem tökéletesen illeszkedik majd. A ruha hőkomfortot biztosít vezetés közben, és nem korlátozza a mozgást még hosszú távon sem. A MikeSPORT szakosított webáruház bizonyítja, hogy nem kell sokat költened sportruhád kiegészítésére! Azok a modellek, amelyek funkcionális kerékpáros ruhát alkotnak őszre, minden elvárásnak megfelelnek. Tartósak és hosszú használatot biztosítanak. Kiváló minőségű pólók, pulóverek és szigetelt, nadrágtartós kerékpáros rövidnadrágok csak néhány a kiegészítők közül, melyeket üzletünkben talál.

Ősszel válassz kerékpáros ruhát!

A MikeSPORT úgy döntött, hogy megkönnyíti a vásárlást a kerékpározás szerelmeseinek, és praktikus készleteket készített. A készletek stílusosan összefüggő elemekből állnak: póló + enyhén szigetelt cipzáras pulóver hosszú ujjal.

A női őszi kerékpáros ruha tökéletes a hidegebb napokra. A ruhák anatómiai formájúak, és a testhez közel vannak vágva. Az anyag belül enyhén szigetelt. Termikus komfortérzetet és teljes mozgásszabadságot biztosít. A KAYMAQ DESING készlet egy bika szeme! Egyedi grafikájú minták közül válogathatsz, és egyedi megjelenést kölcsönözhetsz magadnak! A színek és a nyomatok kiemelik a peloton közül.

Egészítsd ki a kerékpáros ruhádat az őszre

Megbízható és praktikus kerékpáros felszerelés ősszel minden kerékpáros szerelmes számára hasznos lesz. Az időjárás változékony lehet, ezért érdemes valami melegebbet vinni a ruhakészletbe a biciklihez. A hosszú ujjú póló + pulóver készleteket a MikeSPORT üzletében találod vonzó áron. Vannak más készleteink is, például szigetelt kantáros rövidnadrág térdvédővel. Böngésszen javaslataink között, és találja meg a számodra legmegfelelőbb őszi kerékpáros ruhát.

Ősszel ne lepődj meg a hidegen! A funkcionális öltözéknek köszönhetően bármilyen körülményhez alkalmazkodhatsz. A divatos modellek stílusos megjelenést biztosítanak, és növelik a kényelem szintjét a kerékpározás gyakorlása közben. Az őszi kerékpár készlet készletben gazdaságos és kényelmes. Meghívjuk Önt, hogy böngésszen a kerékpáros ruházat teljes kategóriájában az év minden évszakában.Olvass tovább összeomlás