Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Kategóriák (Futónadrág)
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Harisnyatartó
 • Kerékpár betét
 • Anyag
 • Vízálló
 • Szélálló
 • Vágás
 • A kerékpár betét típusa
Egy tudni Szűrő

Futónadrág minden évszakhoz

futónadrág rendkívül fontos helyet foglal el a sportolók ruhatárában . A legelterjedtebbek a combhoz és vádlihoz közel álló klasszikus szabások, de az Ön preferenciáitól függően kínálunk lazább vagy harisnyatartós nadrágokat is. Tudjuk, hogy amatőr vagy profi futáshoz kényelmes ruházatra van szükség, amely nyáron optimális szellőzést biztosít, télen pedig megóv a kihűléstől. Hőszigetelt női vagy férfi leggings a mi ajánlatunk a negatív hőmérsékleten való edzéshez. Gyorsan száradó anyagokból készültek, amelyek még különösen párás levegő mellett is komfortérzetet garantálnak.

Bár első ránézésre a futóruhák hasonlóak a női és a férfi kiadások tekintetében, a formatervezésre odafigyelő ügyes sportolók árnyalatai nem hagyják ki az árnyalatokat. A nadrág esetében a részletek láthatók, például a vágásokban vagy a derékpánt módjában. A férfi jogging nadrágok eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, míg a női változatok eltérőek. A női jogging nadrág kontúrosabb, mert tökéletesen illeszkednie kell a testhez. A hölgyek gyakran választanak szűk futónadrágot . A női jogging nadrágok széles színválasztékban kaphatók, míg a férfiak körében a legnépszerűbb a sima, fekete vagy sötétkék.

Futó leggings

A futónadrág a futás szerelmeseinek alapválasztéka. Ez a ruhadarab nem csak kellemesebbé teszi az edzést, de befolyásolja annak hatékonyságát is. A kiváló minőségű futóleggingsek lehetővé teszik a szabad mozgást. Az olyan cégek termékeit, mint a Rogelli, Kaymaq, Craft vagy Rogelli, mind a professzionális, mind az amatőr futókat szem előtt tartva hozták létre. Ezért minden fizikailag aktív ember elvárásainak megfelelnek. Átlagon felüli tartósság, tetszetős megjelenés és funkcionális kiegészítők teszik az említett márkák futólábasait a felhasználók igényeihez igazodóvá.

Egy lelkes futó számára a rossz időjárás fogalma nem létezik. A gyakorlatokat az aurától függetlenül végezzük. Forróság, fagy, eső, hó – semmi sem állíthat meg. Ahhoz azonban, hogy erőfeszítése eredményes legyen, jól fel kell készülnie. Az öltözködési kód rendkívül fontos. A meleg futónadrág hasznos lesz késő ősszel, télen és kora tavasszal. Másrészt a szellőző futósportnadrág felbecsülhetetlen értékű lesz a melegebb évszakokban. Kerülje a kihűlést. Zárja ki a túlmelegedés lehetőségét. Vigyázz az öltözékedre, mert ez az eredményedet is befolyásolja.

Hőszigetelt futóleggings reflektorokkal

meleg futólegging a kényelem garanciája. Azonban más funkciót is betölthetnek, és nem csak a futást teszik élvezetesebbé. A fényvisszaverő elemek révén javítják a biztonságot. Este és éjszaka a látási viszonyok drasztikusan csökkennek. Még a megfelelően megvilágított területeken is gondot okoz a járművezetőknek más emberek észrevétele.

A fényszórók fényvisszaverő elemei megakadályozhatják az ütközést. Ezeknek köszönhetően jobban látható lesz a többi közlekedő számára. Ezenkívül a jól illeszkedő zoknik vizuálisan vonzóbbá teszik a futózoknit. Ilyen alkalmazás például a Rogelli Eclipse vagy a Rogelli Electro sorozat termékei. Ha befektet az ilyen szűk futónadrágokba , további előnyökhöz jut: javítja a biztonságot, és ugyanakkor nagyszerűen néz ki.

Funkcionális sportnadrág

Mind a színes futónadrág , mind az alap, sötét színű futónadrág más tulajdonságokkal is kitűnik. Az egyik a funkcionalitás. A látszattal ellentétben ez egy nagyon fontos funkció. Elhagyod a házat edzésre. Becsukod az ajtót. A kulcsaidat a zsebedbe teszed. Ürséget találtál. Visszajössz egy veséért vagy más tartozékért, amelyhez egy köteget rejtegetsz. Tudod, hogy ez zavarni fog. Nem lenne jobb, ha a futózokninak lenne zsebe?

Igen, ez a kiegészítő nagy kényelem lenne. A márkatervezők, akiknek termékeit megtalálja kínálatunkban, elgondolkodtak rajta. De ez még nem minden. Ahogy te sem szeretsz lemaradni, úgy ők is tettek egy lépést előre, hogy kielégítsék a többi szükségletedet.

Praktikus zsebek a futónadrágban

A férfi futónadrágoknak és a női futóharisnyáknak zsebekkel kell rendelkezniük. Hasznosak lesznek edzés közben. Nem csak a kulcsokat fogja beléjük tenni. A pénz vagy a mágneskártyák is oda kerülnek. Sikeresen el tudnak fogadni egy mobiltelefont. A cipzár vagy a kötés megakadályozza az értékes tárgyak kiesését. Elrejtheti bennük a rágcsálnivalókat, amelyek nagy távolságra szükségesek. Ne feledje azonban, hogy ne terhelje túl őket. Több dolog több ballaszt. Ezután a futás megerőltetővé válik. Kínálatunkban két és három zsebes modelleket talál.

Innovatív cipzárak és szegélyek a sportnadrágokon

További fejlesztések közé tartoznak a cipzárak és a húzózsinórok. A szárba varrt előbbi megkönnyíti a szigetelt jogging nadrág fel- és levételét. Értékes funkció nem csak a futók, hanem a triatlonosok számára is. Másrészt a derékrésznél rugalmas övvel összekapcsolt zsinórok formájában lévő varratok segítik az öltözék modellezését. A leggingset gyorsan testalkatához igazíthatja. Így az öltözéket is az egyes edzéstípusokhoz igazítod. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a korlátlan edzést futópadon, aszfaltos úton vagy erdei pályán.

Vizuálisan vonzó női és férfi futózokni

Nyilvánvalóan különbözik a férfiak és a nők ízlése. Ez a kritérium a sportruházatban is látható. A női jogging nadrágok színe általában különbözik. Vizuálisan gazdagabbak. Kivágásukat tekintve jobban illeszkednek a testhez, mint a normál férfi modellekhez. Az urak viszont gyakrabban választanak sötét árnyalatokat. Például a férfi téli sportnadrágokat többnyire fekete és szürke színben kínálják. Néha lazábbak is. A két terméket összekötő elemek azonban a tartósság és az ergonómia. A tartósság hozzájárul a hosszú használathoz. Az ergonómia hatással van a kényelemre, ami egyúttal az erőfeszítés hatékonyságát is jelenti.

Sportnadrág - kocogáshoz és egyebekhez

A szigetelt leggings vagy leggings nem csak futáshoz használható. Sikeresen felhasználhatók más tevékenységekre is. Tökéletes kombináció lesz kerékpáros ruházattal. Értékes felszerelésnek bizonyulnak majd a lejtőkön tett kirándulások során. Sí- vagy snowboard-ruházat kiegészítéseként működnek. Érdemes emlékezni rájuk a hegyi túrázás során is. Nyáron nagy magasságban biztosítják a test szellőzését. Télen azonban a szigetelt nadrág értékes védőréteg lesz a fagyhalál ellen.

nívós futósport nadrágokat talál kínálatunkban. Élvezze a vásárlást!

Olvass tovább összeomlás