Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Fényvisszaverő futómellények

Az utakon és az utcákon egyre több a futó, de ez nem azt jelenti, hogy futás közben nem kell emlékeznie az alapvető biztonsági szabályokra. Az egyre tökéletesebb utakon haladó emberek egyik tökéletes megoldása a fényvisszaverő futómellény. Mindig láthatóvá tesz téged - mind a városban, mind azon kívül. Enélkül még a legjobb kocogó ruházati készletek sem teljesek.

A kényelmes futómellény különösen hasznos lesz az esti vagy kora reggeli edzéseken és rossz időjárás esetén, tájékoztatva a többi közlekedőt a jelenlétéről. Tehát rendkívül praktikus futóruházat segít elkerülni a súlyos balesetet. Választékunkban különféle méretű, stílusú és színű mellényeket talál, így könnyedén kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

Minden üzletünkben kapható futómellény univerzális és a sporthoz igazodik. Tehát hasznos lesz kerékpáron, séták közben és még az autóban is. A fényvisszaverő elemekkel felszerelt futódzsekik, amelyeket kínálatunkban is megtalálhatunk, tökéletesek a hidegebb napokra. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a MikeSport.pl áruház választékával.

Olvass tovább összeomlás