A MikeSPORT kerékpáráruház tapasztalt szakértőjeként örömmel mutatjuk be Önnek a Top 10 kerékpáros kesztyűk rangsorát. Kínálatunkban olyan neves gyártók termékeit találja, mint a Chiba vagy a Ziener, amelyek nemcsak kényelmet és funkcionalitást, hanem stílust és színválasztékot is kínálnak. Függetlenül attól, hogy női, férfi vagy gyerek kerékpáros kesztyűt keres, biztosan talál magának valamit.

1. CHIBA BIOXCELL SUPER FLY kerékpáros kesztyű

A három színben kapható Chiba BioXCell Super Fly kerékpáros kesztyű nagyszerű választás a kerékpározás szerelmeseinek. Tökéletes kerékpáros kesztyű a nyári napokra a kiváló szellőzőrendszernek köszönhetően. A speciális BIOXCELL betéttel felszerelve hatékonyan elnyomják a kormányról a kézre átvitt rezgéseket, megakadályozva a zsibbadást a hosszú utazások során. Clarino szintetikus bőr tenyér, extra szellőzőnyílások, tépőzár a csuklónál, húzófülek a könnyű meghúzáshoz, mikroszál a hüvelykujjon az izzadság letörléséhez és a Poron XRD™ párnázási rendszer, amely az ütések akár 90%-át elnyeli, ezeket a kesztyűket kiváló funkcionális és kényelmes választás minden kerékpáros számára.

 

2. CHIBA BIOXCELL ROAD kerékpáros kesztyű

A Chiba BioXCell Road a Chiba kerékpáros kesztyűjének egy másik modellje. Öt színben kapható. Tökéletes, légies CHIBA kerékpáros kesztyű, mely könnyű és rugalmas. Ennek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a kézhez, biztosítva a kényelmet vezetés közben. A kesztyű felső része perforált és rugalmas anyagból készült, amely kiváló légáteresztést biztosít. A tenyér finom, de tartós szintetikus bőrből készült. A "BioXCell" betét egy 2 lépcsős, anatómiai gélpárna, amely hatékonyan megakadályozza a kéz zsibbadását hosszan tartó kerékpározás során. Ezenkívül a kesztyűk Quick-Pull hurokkal vannak felszerelve , ami megkönnyíti a levételt, és a Puller - kiegészítő anyag az alsó részben - megkönnyíti a felhelyezést.

3. CHIBA kerékpáros kesztyű ECO GLOVE PRO

A Chiba Eco Glove Pro kerékpáros kesztyű, amely kiváló illeszkedést és kényelmet biztosít. A négy színben kapható kesztyű minden kerékpáros számára tökéletes. A Chiba ECO GLOVE PRO egyedülálló kerékpáros kesztyű, amely ötvözi a kényelmet és az ökológiai termelési megközelítést. A kesztyű felső része légáteresztő és rugalmas anyagokból készült, ami kiváló szellőzést és mozgásszabadságot garantál. A kesztyű belső része strapabíró újrahasznosított mikroszálas anyagból készült, ami hangsúlyozza a gyártó ökológiai elkötelezettségét. Az egyedülálló természetes latex párnázás és pamut bélés nemcsak tökéletesen elnyeli az ütéseket és rezgéseket, hanem páratlan használati kényelmet is biztosít. További előny a Quick-Pull hurok , amely biztosítja a kesztyűk kényelmes levételét, a megerősített hüvelykujjrész pedig tovább növeli a kesztyűk tartósságát.

4. CHIBA BIOXCELL AIR kerékpáros kesztyű

A Chiba BioXCell Air kerékpáros kesztyű, öt színben kapható, így biztosan találsz magadnak valamit. A CHIBA BIOXCELL AIR nyári kerékpáros kesztyű, amely a következők miatt érdemel figyelmet: Tökéletes illeszkedés és szellőzés , amelyet a kesztyű külső részének elkészítéséhez használt, nagy légáteresztő képességű anyagok biztosítanak. BioXCell betét - 2 lépcsős, anatómiai gélpárna, amely hatékonyan megelőzi a kézzsibbadást kerékpározás közben. A funkcionalitást és a használat kényelmét olyan megoldások hangsúlyozzák, mint a strapabíró tépőzár, Quickpull Welt és az ujjak közötti hurkok, amelyek megkönnyítik a kesztyű levételét.

5. ZIENER CRIZY LADY Női kerékpáros kesztyű

A Ziener Crizy Lady egy női kerékpáros kesztyű, négy színben kapható, ez a kesztyű minden nő számára tökéletes, aki értékeli a stílust és a kényelmet. Ergonomikus női kerékpáros kesztyű, a nyári utazások kényelmét szolgálja. Puha zselébetétekkel, amelyek hatékonyan elnyelik az ütéseket, valamint tartós, lélegző AMARA anyaggal a kezeken, biztosítva a bőr szárazságát még hosszú távú vezetés közben is. A csúszásgátló elemek kiváló kormányzást garantálnak, a hüvelykujjakon található nedvszívó anyag pedig segít elvezetni az izzadságot.

6. ROGELLI PHOENIX 2 Férfi kerékpáros kesztyű

A Rogelli Phoenix 2 egy férfi kerékpáros kesztyű, amely kivételes kényelmet és védelmet biztosít. A négy színben kapható kesztyű tökéletes választás a nyárra, kiváló szellőzést biztosít a felső oldalán található lélegző anyagnak köszönhetően. A párnázott velúr tenyér zselés betétekkel optimális fogást biztosít és védi a fő nyomáspontokat, elnyeli a rezgéseket és ütéseket. Ráadásul az olyan funkcionális részletek, mint például az izzadságelvezető frottír hüvelykujj és a horog- és hurkos záródás teszi ezeket a kesztyűket a kényelmes és hosszan tartó kerékpározás kulcsává.

7. CHIBA BIOXCELL PRO kerékpáros kesztyű

Két színben kaphatók, így minden kerékpáros számára univerzális választás. A CHIBA BIOXCELL PRO kerékpáros kesztyű a kényelem és a funkcionalitás szinonimája. Légáteresztő és rugalmas anyagokból készültek, tökéletes illeszkedést biztosítanak, az anatómiai BioXCell Padding gél pedig hatékonyan akadályozza meg a kéz zsibbadását. A kényelmes használat érdekében a kesztyű hüvelykujjánál frottír ronggyal van felszerelve az izzadság letörlésére, az ujjak közötti hurkok pedig a könnyű eltávolítás érdekében.

8. CHIBA GEL PREMIUM kerékpáros kesztyű

Öt színben elérhető CHIBA GEL PREMIUM kerékpáros kesztyűk , ezek a kerékpáros kesztyűk nagyszerű választás azok számára, akik értékelik a minőséget és a kényelmet. Tökéletes társ minden kerékpáros számára. A tenyér szintetikus bőrének és a perforált bőrbetéteknek köszönhetően a kesztyű biztonságos fogást és egyben kiváló szellőzést biztosít. A további kényelmet lovaglás közben a rezgéseket hatékonyan elnyelő gélbetétek garantálják, a hüvelykujjon lévő izzadságszalag pedig kényelmesen távolítja el az izzadságot.

9. FORCE Gyermek kerékpáros kesztyű SQUARE

A két színben kapható SQUARE by FORCE kerékpáros gyerekkesztyű a tökéletes nyári kiegészítő a két kerék kis szerelmeseinek. Puha, csúszásmentes anyagból készültek, biztos fogást biztosítanak, a hüvelykujj puha mikroszálas külső része pedig kényelmesen távolítja el az izzadságot. Az ujjak közötti markolat megkönnyíti a kesztyű gyors és kényelmes levételét.

10. ROGELLI ESSENTIAL Férfi kerékpáros kesztyű

Az Essential kerékpáros kesztyűk nagyszerű választás a nyári napokra a kerékpározás minden szerelmese számára. Velúr tenyérfelülettel és teljes gél- és habpárnázással ellátva optimális tapadást és lengéscsillapítást biztosítanak, ami kényelmes utazást eredményez. Ezenkívül rugalmas, légáteresztő kialakításuk és praktikus tépőzáras záródásuk miatt tökéletesen illeszkednek a kézbe, miközben könnyen fel- és levehetők. Öt színben kaphatók, így nagyszerű választás minden olyan férfi számára, aki értékeli a minőséget és a stílust.


Hogyan válasszunk kerékpáros kesztyűt?

A megfelelő kerékpáros kesztyű kiválasztása kulcsfontosságú a kényelem és a teljesítmény szempontjából vezetés közben. A kerékpáros kesztyű kiválasztásakor figyelembe kell venni néhány dolgot.

mérete és illeszkedése

Az első és legfontosabb szempont a méret és az illeszkedés . A kerékpáros kesztyűnek jól kell illeszkednie, de nem túl szoros. A túl laza kesztyű megcsúszhat, és megnehezítheti a kormánykerék irányítását, míg a túl szoros kesztyű akadályozhatja a véráramlást és kényelmetlenséget okozhat.

A méret meghatározásához először mérje meg a kéz kerületét a legszélesebb ponton, hüvelykujja nélkül. Mérd meg a kezed, amellyel írsz. Ezután hasonlítsa össze az eredményt a gyártó mérettáblázatával.

Kesztyű típus

A kerékpározás különböző típusaihoz más-más kesztyű szükséges.

  • Az MTB (Mountain Bike) kesztyűk általában kemények, és extra védelmet nyújtanak a terepkerékpárosok számára.

  • Az országúti kerékpáros kesztyűk általában könnyebbek és aerodinamikusabbak, így kényelmes és hatékony hosszú utakon.

  • A gyermekeknek szánt kerékpáros kesztyűknek jól illeszkedniük kell, és jó védelmet kell nyújtaniuk.

Anyag

A különböző anyagok különböző szintű kényelmet, védelmet és légáteresztő képességet biztosítanak. A Chiba Gel Premium kesztyűk például géltechnológiát használnak az extra kényelem és védelem érdekében.

További jellemzők

Egyes kerékpáros kesztyűk további funkciókat is kínálnak, mint például gélpárnák, Quick-Pull és Puller hurkok a kesztyűk könnyebb fel- és levétele érdekében, vagy fényvisszaverő elemek a jobb láthatóság érdekében az úton.


Milyen kerékpáros kesztyű?

A kerékpáros kesztyű kiválasztása számos tényezőtől függ, beleértve a lovaglás típusát, az időjárási viszonyokat, valamint a személyes preferenciákat. Íme néhány kesztyűtípus, amelyet figyelembe kell venni:

Kerékpáros kesztyű a meleg napokra

Ha főként meleg időben tervezünk motorozni, érdemes könnyű, légies kesztyűkbe fektetni. A Chiba BioXCell Air kesztyű kiváló választás, kiváló szellőzést és kényelmet biztosít meleg időben.

Kerékpáros kesztyű hideg napokra

Hidegebb körülmények között való lovagláshoz kiegészítő szigetelő kesztyűre lehet szükség.

Kerékpáros kesztyű esős napokra

Azok számára, akik nem félnek az esőtől, jó ötlet egy pár vízálló kerékpáros kesztyűt venni. Ezek a hosszú ujjú őszi-téli kerékpáros kesztyűk kollekciójának modelljei

Kerékpáros kesztyű gyerekeknek

A gyerekeknek is megfelelő védelemre van szükségük. A Force Children's SQUARE kerékpáros kesztyű remek választás a legfiatalabb kerékpárosok számára.

MTB kerékpáros kesztyű

Ha a hegyi kerékpározás a szenvedélyed, akkor az extra védelemmel ellátott MTB kesztyűk az Ön számára lehetnek. Rövid vagy hosszú ujjú változatban kapható

Országúti kerékpáros kesztyű

Az országúti kerékpározás szerelmesei számára a Chiba BioXCell Road nagy teljesítményt és kényelmet kínál a BioXCell anatómiai gélpárnának köszönhetően.

Ne feledje, hogy a kerékpáros kesztyű minden kerékpáros kulcsfontosságú felszerelése. Segítenek megőrizni a kényelmet és az irányítást lovaglás közben, és védik a kezeit esés esetén. A MikeSPORT kerékpáros kesztyűk széles választékát kínálja, amelyek segítenek minden útvonalon élvezni.



Az összes kerékpáros kesztyű megtekintése





Megjegyzés hozzáadása

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.