Rogelli ruházat melyik cég ez? A kerékpáros és futóruházatot gyártó márka rövid története

Rogelli ruházat - minőség, történelem és kényelem

A Rogelli a sportruházati ipar egyik legismertebb márkája. Ez a holland cég évek óta kiváló ruházatot gyárt kerékpárosok és futók számára egyaránt. Ebben a cikkben bemutatjuk a márka történetét és a Rogelli ruházat gyártásával kapcsolatos részleteket.

A Rogelli márka rövid története

A Rogelli Sportswear céget 1974-ben alapították Észak-Brabantban, a holland kerékpáros világ szívében. A Rogelli Sportswear évek óta sikeres, és 1992-ben Rini Wagtmans megvásárolta a Rogelli márkát a Sint Willebrord-i székhelyű GOWA Sportswear BV részeként.

Rini Wagtmans profi kerékpáros volt, és négyszer vett részt a Tour de France-on. Egyike azon hollandoknak, akik a jól ismert sárga trikót lovagolták a Tour de France során. Ragyogó kerékpáros karrier állt előtte, amíg egészsége meg nem romlott. Szívproblémák léptek fel, és abba kellett hagynia a kerékpározást. De a kerékpározás iránti szenvedélye megmaradt, és Rini úgy döntött, hogy kerékpáros ruházati céget alapít. Senki máshoz hasonlóan tudta, milyen jó és kivételesen kényelmes kerékpáros ruházat kell, hogy legyen, és célul tűzte ki a kerékpárosok ruházatának fejlesztését. Saját tapasztalatai és tudása alapján olyan kerékpáros ruházatot rendelt, amely nemcsak funkcionális, de mindenekelőtt kényelmes. Jó lépésnek bizonyult, és a Rogelli sikeres kerékpáros ruhamárkává fejlődött.

Rogelli - családi vállalkozás

Rini fia, Marijn Wagtmans 1996-ban vette át a cég irányítását. Új lehetőségeket látott, és vezetése alatt a Rogelli nemzetközi sportruházati márkává nőtte ki magát. Ahogy az e-kereskedelem és az online marketing egyre fontosabbá vált az üzleti világban, a harmadik generáció készen állt a cég modernizálására. Rini két unokája, Melvin és Michael Wagtmans 2018 óta vezeti a céget. Melvin, Marijn legkisebb fia vezérigazgatóként a szervezési ügyekért felel, míg bátyja, Michael kreatív igazgatóként főként a gyűjtemény fejlesztéséért felel. Férfiak, nők és gyerekek számára készült kollekció, amely már nem csak kerékpáros ruházatból áll, hanem futóruházatból, triatlonruházatból, fitneszruházatból és még egy szabad formájú vonalból is.

Rogella tiszta látása

 A harmadik generáció által örökölt Rogelli márka számára a fenntartható jövő kulcsfontosságú. A cég küldetése – mondja Melvin Wagtmans –, hogy minél többen kényelmes sportruházatban sportolhassanak. A cég úgy gondolja, hogy mindenki számára lehetővé kell tenni, hogy minőségi és funkcionális ruházatban élvezhesse a sportot, függetlenül az előmenetelétől. Rogelli szlogenje: "Élvezd a távolságot" nemcsak a ruházati dizájnban tükröződik, hanem a márka történetében is, amely a sport örömét meséli el. Ha sportruházatot vásárol a Rogelli-től, részese lesz ennek a történetnek.

Rogelli kerékpáros ruházat gyártása, hol?

Jelenleg a Rogelli kerékpáros ruházatot több országban gyártják. Az olyan alapmodellek, mint a Rogelli Perugia 2.0 kerékpáros mez, a Rogelli Abbey női kerékpáros mez és a Rogelli ECON kerékpáros rövidnadrág Kínában készülnek. Ennek ellenére ezek a modellek nagy népszerűségnek örvendenek, és szenzációs ár-minőség aránnyal rendelkeznek. Nehéz találni még egy olyan márkát, amely ilyen széles körű kerékpáros ruházatot kínálna nyári és téli használatra. Évszaktól függetlenül mindenki talál magának valót.

A Rogelli kerékpáros ruházat fejlettebb modelljeit az Európai Unióban gyártják, pl. Olaszországban és Lengyelországban. Ilyen például a Rogelli FLORA Rogelli animal waves női kerékpáros mez és a Rogelli Team 2.0 férfi kerékpáros mez. Az EU-ban történő gyártás előnye, hogy a gyártáshoz használt anyagok jobb minőségűek, a Rogelli rövidnadrágokban használt kerékpáros betétek pedig a világ legjobb minőségű kerékpáros betétek gyártására szakosodott olasz gyárakból származnak. Még a kínai kerékpáros ruházati márkák is olasz anyagokat és betéteket használnak a kerékpáros rövidnadrágokhoz, ami bizonyítja kiváló minőségüket. Az Európában gyártott Rogelli termékek drágábbak, mint a Kínában gyártottak, de ez érthető, hiszen a márka kiváló minőséget és a piacon elérhető legjobb technológiákat kínálja, és még mindig olcsóbb, mint sok globális versenytárs.

 Rogelli kerékpáros mezek

Rogelli futóruha, hol készül?

A Rogelli férfi és női futóruházatát főleg kínai gyárakban gyártják. Annak ellenére, hogy Ázsiából származnak, a Rogelli termékek minősége továbbra is nagyon magas szinten van, és nem rosszabb, mint a többi jól ismert márka. Bár a Rogelli nem kínál csúcskategóriás futóruha modelleket, az amatőrök és a profik is könnyedén megtalálják a megfelelő futóruhát anélkül, hogy vagyonokat költenének.

Rogelli kerékpáros ruházat

A Rogelli márka több száz kerékpáros ruházati terméket kínál, köztük férfi, női és gyermek modelleket. A különféle dizájnok, a széles választék és a vonzó ár a Rogelli márkát a mikesport.pl áruházi rangsor élére tették.

A Rogelli kerékpáros ruházat kínálata többek között:

  • férfi nyári kerékpáros ingek körülbelül 140 PLN és több mint 500 PLN között,
  • professzionális női kerékpáros mezek, beleértve az olyan eladási slágereket, mint az ujjatlan ABBEY mez,
  • női és férfi kerékpáros rövidnadrág előkével vagy anélkül, beleértve a kényelmes betéttel ellátott modelleket a hosszú távokhoz,
  • kerékpáros pulóverek, amelyek színében tökéletesen illeszkednek a kollekció többi eleméhez, köztük a legkelendőbb Rogelli Caluso pulóverhez,
  • Téli kerékpáros kabátok szélálló membránnal, funkcionalitásuk miatt nagyra értékelik és népszerűek a kerékpárosok körében,
  • hőszigetelt, termoaktív kerékpáros nadrág merevítővel vagy anélkül, mint például a Rogelli Fondo vagy a Rogelli LARA modell nőknek,
  • kerékpáros kesztyűk télre és nyáron, beleértve a Phoenix, Solid és Core modelleket,
  • kerékpáros zokni, beleértve a népszerű Wool modelleket télen és a Coolmax kétcsomagot nyáron,
  • Rogelli MTB ajánlat, beleértve kerékpáros rövidnadrág kaland mtb rövid és rövid vagy hosszú ujjú mezek az Adventure MTB sorozatból, amelyek fokozottan ellenálló anyagokból készülnek a mechanikai sérülésekkel szemben, és jó szellőzési tulajdonságokkal rendelkeznek.

Minden Rogelli terméket kiváló minőség és funkcionalitás jellemez, így minden kerékpáros számára nagyszerű választás.

 Rogelli Adventure kerékpáros rövidnadrág a laza sorozatból MTB-hez



 
A Rogelli kerékpáros ruházati kollekció számos terméket tartalmaz, köztük termoaktív fehérneműt, izzadt kabátokat és rövid és hosszú ujjú pólókat. A Rogelli kerékpáros cipő egy újdonság, amely az elmúlt szezonokban jelent meg, és azoknak az amatőröknek szól, akik jó minőségű termékeket keresnek megfizethető áron.

2020-ban a Rogelli márka kerékpáros sisakokat is bevezetett kínálatába. Alapszínekben kaphatóak, már a kezdetektől nagy népszerűségre tettek szert.

Rogelli Adventure póló a bő sorozatból MTB-hez

A Rogelli kerékpáros ruhák kiváló minőségű termékek, széles választékban és gazdag színekben kaphatók. Minden Rogelli termék légáteresztő anyagból készül, amely optimális szellőzést és gyors száradást biztosít.

 

Tekintse meg a Rogelli kerékpáros ruházat összes termékét >>>

Rogelli futóruha

A Rogelli egy futóruha márka, amely számos terméket kínál futóknak. Kiváló minőségű ruhákat kínálnak megfizethető áron. Ha Ön futó, aki jó minőségű ruházatot keres, figyeljen a Rogelli kínálatára. Az alábbiakban három rész található a Rogelli termékek különböző vonatkozásaival kapcsolatban.

1. szakasz: Futási kényelem

A jó futóruházatnak kényelmet és mozgásszabadságot kell biztosítania. A Rogelli termékek olyan anyagokból készülnek, amelyek lehetővé teszik a szabad mozgást. A férfi és női futóingek rövid ujjú, hosszú ujjú és ujjatlan változatban kaphatók. A maratoni futónadrágok hosszú és rövid szárú változatban vagy a hozzáillő futónadrágban kaphatók. A Rogelli futóruha maximális kényelmet biztosít edzés közben.

2. szakasz: Időjárásállóság

Az időjárás kiszámíthatatlan lehet, de a jól megtervezett futóruházatnak minden helyzettel meg kell birkóznia. A Rogelli olyan futó pulóvereket kínál, amelyek tökéletesek a hidegebb napokra. Ha szükséges, érdemes beszerezni egy széldzseki kabátot vagy mellényt is, ami védelmet nyújt a szél és az eső ellen. A Rogelli futóruha strapabíró és ellenáll az időjárási viszonyoknak, aminek köszönhetően a futás nem szűnik meg élvezetnek lenni.

3. szakasz: Futótartozékok

A Rogelli a futóruházaton kívül olyan kiegészítőket is kínál, amelyek megkönnyítik az edzést. Kalapok, ujjak, téli futókesztyűk csak néhány példa. Minden termék gondosan a legjobb anyagokból készült, hogy maximális kényelmet biztosítson a felhasználó számára.

Az összes Rogelli futóruházat megtekintése ->

Végül mindenképpen nézze meg a Rogelli ruházatot és márkát népszerűsítő filmet. Írd meg kommentben, hogy mit gondolsz a Rogelli márkáról. Ha az ő termékeiket használja, mi a véleménye a Rogelli márkáról? Mit szeretsz benne és min változtatnál?

 

Megjegyzés hozzáadása

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.