Fedezze fel a KAYMAQ J2MH és J2WH kapucnis kerékpáros esőkabát előnyeit, amelyek nélkülözhetetlen felszerelés minden kerékpáros számára. Biztosítsa a kényelmet, a védelmet és a funkcionalitást nehéz időjárási körülmények között is!

1. Bemutatkozás

Bemutatjuk a KAYMAQ J2MH (férfi verzió) és a KAYMAQ J2WH (női változat), kapucnis kerékpáros esőkabátokat, amelyek a magas funkcionalitást és a fejlett technológiát a kényelemmel és védelemmel kombinálják a zord időjárási körülmények között.

2. Főbb jellemzők és funkciók

2.1 Vízálló és lélegző

Kerékpáros kabátok A KAYMAQ 100% poliészterből készült, amely rendkívül vízálló és lélegző anyag, amely kényelmet és védelmet nyújt az eső és a nedvesség ellen. A ragasztott varratok tovább növelik a kabát vízállóságát.

2.2 Szellőztetés és hőmérséklet szabályozás

A karok alatti, cipzáras szellőzőnyílások lehetővé teszik a levegő szabad áramlását, ami különösen hasznos a meleg esős napokon. A széles, rugalmas belső bordázat az ujjakban és az állítható ujjszélesség tépőzárral tartja a megfelelő hőmérsékletet és megakadályozza, hogy hideg levegő jusson a kabátba.

2.3 Állítható kapucni és gumírozott szegély

A KAYMAQ kerékpáros kabátok állítható kapucnival vannak felszerelve, amely további védelmet nyújt az eső és a szél ellen. Az alsó szegély elasztikus szegélye lehetővé teszi, hogy a kabátot az alakhoz igazítsa, és védelmet nyújtson a széllökések ellen.

2.4 Zsebek és fényvisszaverő elemek

A KAYMAQ kabátok összesen öt cipzáras zsebbel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy kerékpározás közben tárolja a legfontosabb dolgokat, például a telefont, a kulcsokat vagy a tartalék belső tömlőt. A hátsó fényvisszaverő elemek javítják a kerékpáros láthatóságát nehéz fényviszonyok között, növelve a biztonságot.

2.5 Építés és gondozás

A KAYMAQ dzsekik klasszikus, bő szabással rendelkeznek, amely nem korlátozza a mozgást kerékpározás közben. A könnyű kialakítás azt jelenti, hogy a kabát összecsukva kis helyet foglal, így könnyen szállítható. A kabát gondozása egyszerű - csak kézzel mossa ki, ne centrifugálja és száradjon meg szabadon. A kiváló minőségű anyagnak köszönhetően a kabát többszöri mosás után is megőrzi vízálló és légáteresztő tulajdonságait.

3. Rendelhető színek és méretek

A KAYMAQ J2MH (férfi) és KAYMAQ J2WH (női) kapucnis kerékpáros esőkabát négy vonzó színben kapható: fekete, piros, zöld és kék. A kabátok 4 férfi M, L, XL és 2XL méretben, valamint 4 női méretben (S, M, L, XL) kaphatók, hogy minden kerékpáros megtalálja az alakjához tökéletesen passzoló kabátot.

4. Vízálló kerékpáros nadrág – tökéletes kiegészítője az esőkabátnak

Az esős napok nem feltétlenül jelentik a kerékpározás feladását – köszönöm KAYMAQ RAIN vízálló kerékpáros nadrág, kedvezőtlen időjárási körülmények között is élvezheti a vezetési kényelmet. Íme néhány előnye ennek a nadrágnak, amelyek meggyőzik a vásárlásról.

4.1 Védelem és működés

A bő szabású, vízálló KAYMAQ RAIN nadrág minden körülmények között tökéletes az ingázóknak vagy a kerékpározás szerelmeseinek. Az állítható lábszélesség megakadályozza, hogy beleakadjanak a kerékpárláncba, a rugalmas derékpánt pedig optimális illeszkedést biztosít. A szélálló, ragasztott varratok és a légáteresztő szövet páratlan védelmet nyújt az eső és a szél ellen.

4.2 Könnyűség és praktikusság

Kerékpáros nadrág A KAYMAQ RAIN könnyű és könnyen összecsukható a könnyű szállítás és tárolás érdekében. Könnyen felvehető más nadrágra vagy kerékpáros rövidnadrágra, védve a sártól és a víztől.

4.3 Biztonság és kényelem

A lábakban található fényvisszaverő tépőzár javítja a kerékpáros láthatóságát, a két tépőzárnak köszönhetően állítható lábszélesség pedig tökéletes illeszkedést biztosít. A nadrág légáteresztő, szélálló és vízlepergető anyagból készült, amely gyorsan szárad és könnyen karbantartható.

4.4 Egészítse ki kerékpáros felszerelését

Ha átfogó védelmet keres az esővel és a széllel szemben kerékpározás közben, a KAYMAQ RAIN bő szabású vízálló nadrág a tökéletes megoldás. Egészítse ki őket a KAYMAQ J2MH vagy J2WH kapucnis kerékpáros esőkabáttal, hogy teljes védelmet nyújtson az időjárás viszontagságaival szemben.

KAYMAQ RAIN vízálló kerékpáros nadrág befektetés az Ön kényelmébe, ha esős időben kerékpároz. Tekintse meg mikesport webáruházunk kínálatát és válassza ki magának a tökéletes nadrágot!

5. Összegzés

Összefoglalva, kerékpáros esőkabát A KAYMAQ J2MH és J2WH kapucnis dzsekik, valamint a KAYMAQ RAIN vízálló kerékpáros nadrág elengedhetetlen kellékei minden kerékpározást élvezni vágyó kerékpárosnak, az időjárási viszonyoktól függetlenül. Kiváló minőséget, kényelmet, funkcionalitást, valamint eső és szél elleni védelmet kínálnak. Elasztikus mandzsetta, állítható elemek, szellőző és praktikus zsebek csak néhány a készlet előnyei közül. Ezenkívül a fényvisszaverő tartozékok javítják a láthatóságot és a biztonságot az úton.

Fektessen be egy KAYMAQ kabátba és nadrágba, hogy teljes védelmet élvezzen az időjárás viszontagságaival szemben kerékpározás közben. Tekintse meg kínálatunkat a mikesport webáruházban, és válassza ki magának a tökéletes szettet!

Lásd KAYMAQ férfi kapucnis kerékpáros kabátok >>>>

Tekintse meg a női KAYMAQ kapucnis kerékpáros kabátokat >>>>

Lásd KAYMAQ vízálló kerékpáros nadrág >>>>

Megjegyzés hozzáadása

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.