Felkészült az őszi-téli kerékpározásra?

A 2021/2022-es őszi-téli kerékpáros ruházat már elérhető

Meleg napok vannak mögöttünk, itt az ideje felkészülni a hideg őszi-téli napokra, és megfelelő ruházattal kiegészíteni kerékpáros ruhatárát. Ne feledje, kerékpárral mindig kimehet, a kérdés az, hogy megfelelő ruházattal rendelkezik-e, amely megfelelő védelmet nyújt a hideg és a nedvesség ellen?

Itt található azoknak a termékeknek a listája, amelyeket hasznosnak talál

Termoaktív fehérnemű - hogy szárazon maradj.

Kerékpáros pulóver - használja külső rétegként vagy kabát alá. Mindig további hővédelmet biztosít.

Kerékpáros kabát - nedvesség és szél elleni védelem. Egyes modellek további szigeteléssel is rendelkeznek, ami még jobb hővédelmet biztosít.

Kerékpáros nadrág - hosszú, szigetelt, hővédelmet nyújt, és a kiválasztott modellek membránpanelekkel a szél ellen is védenek.

Kerékpáros kesztyű - hideg elleni védelem és a kiválasztott modellek további védelmet nyújtanak a víz ellen.

Meleg sapka a sisak alatt - a fej a legfontosabb, innen távozik leggyorsabban a hő. A sisaksapkák modelljei szigetelhetők és szélálló panelekkel szerelhetők fel a még jobb védelem érdekében a behatoló hideg ellen.

Balaklavák és kémények - azoknak, akiknek nem elég a multifunkcionális sál és sisak sapka és minden körülmények között hőkomfortot szeretnének.

Többfunkciós sálak - használd saját ízlésed szerint, nyak-, arc-, fejvédő tetszés szerint, érdemes mindig magaddal vinni, mert sosem tudhatod, mikor fog jól jönni.

Meleg zokni - ne felejtsd el a meleg zoknit, mert kerékpározás közben a kezeken kívül a láb fagy le a leggyorsabban.

Kerékpáros cipő huzatok - a zokni nem minden, érdemes mindig cipőhuzattal rendelkezni, nyáron a nem szigetelt modellek védenek a víztől, sártól, és jellemzően a téli/szigetelt modellek plusz hőkomfortot biztosítanak.

Megvan minden?

Emlékszel, hogy láthatónak kell lenned? Ősszel és télen gyorsan besötétedik, így biztosan szüksége lesz rá kerékpár világítás és kerékpár sárvédők sár és víz elleni védelemként

Megjegyzés hozzáadása

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.