A kerékpározás sok lengyel számára az egyik kedvenc fizikai tevékenység. Minden kerékpáros életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt, hogy profi ruhák vásárlásába fektet be. Ellenőrizze, hogy mit kell vásárolnia!

A kerékpározás sok lengyel számára az egyik kedvenc fizikai tevékenység. Minden kerékpáros életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt, hogy profi ruhák vásárlásába fektet be. Kerékpáros ruházat Sok tekintetben eltér a hétköznapi ruháktól, vásárlása pozitívan befolyásolja a kerékpározás kényelmét, kellemesebbé, kényelmesebbé téve azt.

 


Milyen termoaktív ruha kerékpározáshoz?


Termoaktív ruházat egy speciális termékcsoport, amely kettős funkciót lát el. Mindenekelőtt úgy tervezték, hogy hatékonyan eltávolítsák a verejtéket a bőrről, és megakadályozzák, hogy a ruhák kellemetlenül nedvesek legyenek edzés közben. Másodszor, a termoaktív kerékpáros ruházat támogatja a test hőszabályozási folyamatait, növelve a kényelmet és a jó közérzetet használat közben. 

Termoaktív fehérnemű Ezért az egyik olyan dolog, amelybe mindenképpen érdemes befektetni, ha komolyan foglalkozik kerékpáros hobbijával.

A megfelelően elkészített és kiválasztott termoaktív kerékpáros ruházatnak szorosan illeszkednie kell a testhez. Csak így tudjuk garantálni a nedvesség megfelelő elvezetését és a ruhák megfelelő funkcióját. A kerékpáros ruházat kiválasztásánál a varratokra is érdemes odafigyelni - azokat úgy kell elkészíteni, hogy ne dörzsöljék a bőrt és ne okozzanak tyúkszemet.

 


Kerékpáros ruha tavaszra és nyárra. Milyen ruhadarabokba érdemes beruházni?


A nyári és tavaszi kerékpáros ruházatnak elsősorban könnyűnek és szellősnek kell lennie. Az év meleg, sőt meleg hónapjaiban érdemes fogadni kerékpáros izzadság és viseld termoaktív ingamely gondoskodik a testhőmérséklet szabályozásáról és a verejték elvezetéséről a bőrről.

ÜLÉSEK

A napsütéses napokon való lovagláshoz érdemes UPF védelemmel ellátott, világos színű pólókat választaniamely megvéd a túlzott napsugárzástól. A pólónak jó minőségű, légáteresztő anyagból kell készülnie, amely segít fenntartani a megfelelő testhőmérsékletet és megvédi a testet a túlmelegedéstől.

KERÉKPÁROS MERÜK

A nyári kerékpáros öltözék másik fontos eleme a kerékpáros rövidnadrág. Nyáron és meleg, tavaszi napokon a rövid, szűk rövidnadrág vagy rövidnadrág a legjobb kerékpáros rövidnadrág. Ha sok időt szeretne tölteni a kerékpáron, fektesse be jól illeszkedő, nadrágtartós rövidnadrágba, amely nem csúszik és nem mozdul vezetés közben. Ha viszont a nagy teljesítményű lovaglás szerelmesei vagyunk, válasszunk olyan strapabíró, sérülésálló anyagokból készült rövidnadrágot, amely a nehéz körülmények között is jól működik.

KERÉKPÁROS RÖVID ÉS RÖVID nadrág


Őszi-téli kerékpáros ruházat, azaz a szükséges ruharétegek


A téli és őszi kerékpáros ruházat mindenekelőtt meleg legyen - hideg időben a legjobb, ha az ún. hagyma. Természetesen az időjárás, a hőmérséklet és a saját közérzetünk alapján választjuk meg a rétegek számát. Érdemes néhány könnyebb réteget feltenni, és a tevékenység közben a feleslegeseket levenni és hátizsákba rejteni, mint a kevésbé vastagokat és a túlzott hőségre panaszkodni. Az alsó réteg legyen egy termoaktív hosszú ujjú póló, és pihenjen rajta blúz a kerékpáros kabát az évszakhoz és az időjárási viszonyokhoz megfelelően igazodva. Mind a pulóvernek, mind a kabátnak legyen állógallérja, hogy megvédje a nyakat a hidegtől.

KABÁK ÉS KERÉKPÁROS KABÁK

Takarásként és lábvédelemként válassz nadrágot – a szigetelt télen is jól működik Nadrágami jó lesz a hideg napokra. Ezzel szemben a kiegészítő szélálló panelekkel (elülső részén) ellátott nadrágok tökéletesek a téli napokra - amikor a hőmérséklet +10 C alá süllyed.

KERÉKPÁROS NADRÁG

KERÉKPÁROS CIPŐVÉDŐK

Téli vezetés közben is érdemes használni hosszú ujjú kesztyűamely megvédi az ujjait a fagyástól és kalapok vagy balaklavák. A téli időszakban is érdemes jó minőségű vásárlásba fektetni, hosszabb zokni, lehetőleg merinó gyapjúból vagy műszálból.

TÉLI KESZTYŰ, MACSKÁK, KAPCSOLÓK és TÉLI KERÉKPÁROS ZOKNI



Megjegyzés hozzáadása

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.