A termoaktív ruhák mosása eltér a szokásos ruhák ápolásától. Speciális anyagokból készült, amelyek megfelelő karbantartást igényelnek.

Termoaktív ruhák mosása eltér a hétköznapi ruhák gondozásától. Speciális anyagokból készült, amelyek megfelelő karbantartást igényelnek. A termoaktív ruházatot kézzel kell mosni, speciális mosószerrel, amely kíméletesen megtisztítja a ruhát a szennyeződésektől és megőrzi egyedi termoaktív tulajdonságait.

A termoaktív ruhák gondozásának alapelveinek ismerete ezek követése pedig lehetővé teszi, hogy sokáig élvezhesd a sportruházat kiváló minőségét.

Miben különbözik a termoaktív ruházat a hagyományos ruháktól?

Termoaktív ruházat -val gyártják speciális anyagok amelyek számos aktív emberek számára hasznos tulajdonsággal rendelkeznek. Általában szintetikus szálakból (poliészter, poliamid és elasztán), természetes szálakból (merinó gyapjú) vagy ezek kombinációjából készülnek, és kettős funkciójuk van - feladatuk a felesleges nedvesség (izzadság) elvezetése a bőrről és a hőszigetelés biztosítása. Annak érdekében, hogy ezeket a tulajdonságokat az első mosásnál hosszabb ideig megőrizzük, a termoaktív ruházatot megfelelően ápolni kell.

Érdemes megjegyezni, hogy ruhák termoaktív tartozik mosás ahányszor szükséges. Nem igaz, hogy az ilyen típusú ruhák túl gyakori mosása rontja tulajdonságaikat. Ellenkezőleg -a termoaktív ruházat rendszeres tisztítása biztosítja, hogy az megfelelően betöltse szerepét.

Az anyag felületén lévő verejték zsír eltömítheti a ruha pórusait, így kevésbé képes elvezetni a nedvességet. A só viszont képes megtartani a vizet, és hosszabb ideig nedvesen tartja a ruhákat. A termoaktív ruházat rendszeres mosása szívességet is higiénia énEgészség, és megfelelően elkészítve hosszú ideig élvezheti a ruhák kiváló minőségét.

Hogyan mossunk termoaktív ruhát? Elég a szokásos mosópor vagy folyadék?

Mielőtt elkezdené a termoaktív ruházat karbantartását, el kell olvasnunk a címkét én a gyártó ajánlásait mosással kapcsolatban.

elszánta legtöbb ruházat termoaktív gépi mosás nem ajánlott. Ennek a tilalomnak egy egyszerű oka van - a termoaktív ruházat szintetikus szálakból készül, amelyek a magas hőmérséklet hatására tönkretehetők. Ha tehát törődünk a sportruházat tartósságával, érdemes langyos, 30-40 C fokos vízben kézzel kimosni.

A termoaktív ruházatot sem szabad "közönséges" mosószerrel mosni amelyeket a mindennapi ruhák tisztítására használunk. Legtöbbjük erős mosószereket tartalmaz, amelyek károsíthatják a termoaktív ruházat kényes szálait, és így megfosztják egyedi tulajdonságaitól.

Ehelyett, érdemes nyúlni speciális folyadékok termoaktív ruhák mosásához amely nemcsak tökéletesen megtisztítja a termoaktív ruhákat a szennyeződésektől, hanem gondoskodik a szöveteik jó állapotáról is.

Tekintse meg mosó- és impregnáló termékeinket:

A termoaktív ruházat gondozásánál nagyon fontos a megfelelő szárítás is. Miután megnedvesítette ruháit, tegye fel meleg, száraz és szellőző helyre. Radiátort azonban ne használjon erre a célra, mivel az általa termelt hő hozzájárulhat az anyag pusztulásához. Ugyanezen okból a termoaktív ruházatot nem szabad vasalni - a vas magas hőmérsékletének hatására a szintetikus szálak összezsugorodnak és megrepednek.

Megjegyzés hozzáadása

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.