Kerékpáros mezek hogy az egyik minden kerékpáros felszerelésének alapelemei. Kiegészítik a kerékpáros ruházatot. Sok esetben nagyszerű alternatívát jelentenek a kabátokkal szemben. Tudja meg, miért érdemes egy kerékpáros pulóverre fogadni, és mit kell figyelembe venni a vásárláskor.

Kerékpáros pulóverek – miért érdemes használni?

A kerékpározás egyre népszerűbb. Kerékpártúrára indulva érdemes vigyázni megfelelő felszerelés és professzionális ruházat. Néhány kilométer megtétele után egy közönséges pulóver vagy pulóver, amelyet nem kerékpározásra terveztek, észrevehető kényelmetlenséget okozhat.

Különleges kerékpáros kabátok olyan megoldás, amely nem csak használat kényelme de azt is lehetővé teszi élvezze minden megtett mérföldet. Ez a fajta kerékpáros ruha anyaga kiváló minőségű szintetikus szövetek és további szigetelés háló, gyapjú vagy pihe formájában. A gyártók jelentkeznek szélálló panelek, amely nemcsak a széllökések ellen véd, hanem a nedvesség ellen is.

A kerékpáros ing tökéletes ősszel és télenés benne is hűvösebb napok a nyári és tavaszi szezonban. Bizonyos helyzetekben jobb tulajdonságokat és paramétereket kínálnak a felhasználónak, mint a kerékpáros kabátok. Jobbat nyújtanak légáteresztő képesség, és levegőztetés. Ennek köszönhetően garantálják a legmagasabb szintű használati kényelmet.

Hogyan válasszunk jó kerékpáros mezt?

Hogyan találjuk meg a tökéletes kerékpáros mezt? Javasoljuk, mire kell figyelni, ha ezt a kerékpáros ruházati elemet keresi.

  •      Érdemes fogadni kiváló minőségű szintetikus anyagok. Ha felveszünk még egy réteg ruhát, melegebb lesz, de a test jobban izzadni kezd. Fáradja magát intenzív kerékpározás közben légáteresztő kerékpáros mez kényelmet nyújt majd. Nincs rosszabb, mint a testhez tapadt nedves ruha. Ez néha megtörténik, ha nem igazítjuk ruházatunkat az időjárási viszonyokhoz, és kabátot veszünk fel egy pólóra. Szintetikus anyagokból készült kerékpáros mezek gyorsabban száradnakami további előny, például több napos kerékpáros utak során.
  •      Az is fontos anyagvastagság és melegítés pulóverek. A gyártók mindkét modellt gyártják vékony anyagokból, Mit vastagabb amelyek tökéletesek a hideg napokra. Növekedés hőkomfort A pulóver használatának köszönhetően lehetséges az ún kupaccal vagy gyapjúréteggel.
  •      Pulóver modellek jellemző kerékpáros vágás. Ők egy kicsit hátul megnyúlt. Ezek is értéket jelentenek welts az ujjakon és az alján. Ennek köszönhetően a hideg levegő nem kerül a pulóver alá.
  •      zsebek – egy másik elem, amelyre érdemes odafigyelni. Érdemes az elején zsebeket tenni, amelyek expressz cipzárral záródnak. Egyes modellek speciális zsebekkel vannak felszerelve a hátoldalon.
  •      A kérdés is fontos biztonság, ezért érdemes olyan modellt választani, amivel reflektorok. A fényvisszaverő elemek tökéletesen láthatóvá tesznek minket az úton – akár nagy távolságból is.

Egy megfelelően kiválasztott pulóver minden időjárási körülményt nem tesz rettenetessé számunkra. Jó, ha van két kerékpáros mez - egy vékony és egy vastagabb, ami a kinti viszonyokat figyelembe véve hordható.

Tekintse meg a legkelendőbb kerékpáros mezeket

Megjegyzés hozzáadása

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.