A kerékpáros rövidnadrág két változatban kapható - szűk és bő. Ellenőrizze, melyiket válassza!

Kerékpáros rövidnadrág két változatban érkezik -feszes és laza. A bő kerékpáros rövidnadrágot, más néven kerékpáros rövidnadrágot szívesen választják a versenyszerű lovaglás szerelmesei és a kerékpárosok, akik különböző okok miatt nem látják magukat szűk nadrágban. A jól testhezálló rövidnadrág pedig kiváló választás a kerékpárosok és a kerékpárosok számára, akik nagyra értékelik a maximális kényelmet és kényelmet.

Bő kerékpáros rövidnadrág és jellemzői

luzne spodenki na rower

Bő kerékpáros rövidnadrág, azaz a népszerű kerékpáros rövidnadrágot elsősorban azoknak tervezték, akik a városban lovagolnak vagy szabadidős kerékpározást végeznek. Úgy néznek ki, mint a klasszikus sportnadrág, ami azt jelenti, hogy sétálhat vagy felfedezheti a környéket anélkül, hogy át kellene öltöznie, vagy tipikus kerékpáros ruhában felvonulnia kellene.

A kerékpározás szerelmesei szívesen viselnek bő kerékpáros rövidnadrágot is. Különösen a sérülésálló anyagokból készült rövidnadrágok lesznek tökéletesek, amelyek nem ijednek meg a nehéz terepen való lovaglástól.

választva bő kerékpáros rövidnadrág érdemes odafigyelni rájuk tapadás a testhez - ez a fajta ruha nem lehet túl bő, mivel dörzsölést és kényelmetlenséget okozhat, különösen hosszú utazás után. Érdemes azt is megnézni, hogy az általunk választott modellben van-e kerékpáros betétes boxer – a bő kerékpáros rövidnadrágban lehet, hogy nem.

A kerékpáros betéttel ellátott boxer feladata, hogy lovaglás közben elnyeli az ütéseket, és megvédje a hát alsó részét a horzsolásoktól és sérülésektől. A legtöbb bő kerékpáros rövidnadrágban a betéttel ellátott boxer levehető, ez is az előnyük.

Szűk kerékpáros rövidnadrág – miben különbözik a bő nadrágoktól?

Szűk kerékpáros rövidnadrág, az úgynevezett kerékpáros rövidnadrág vagy kerékpáros rövidnadrág, ahogy a nevük is sugallja, nagyon jól tapadnak a testhez, szinte a kerékpáros "második bőrévé" válnak. Ezt a fajta rövidnadrágot leggyakrabban kerékpárosok és olyan emberek választják, akik rendszeresen részt vesznek edzéseken és versenyeken.

Szűk kerékpáros rövidnadrág,a testhez való tökéletes illeszkedésnek köszönhetően garancia maximális kényelem és kényelem vezetés közben. Minden modell rendelkezik integrált, tartósan varrott betéttel is, amely megvédi a hát alsó részét a horzsolásoktól és sérülésektől. Jelenleg a legjobb minőségű kerékpáros talpbetétek különböző sűrűségű habokból készülnek és az ezekkel felszerelt rövidnadrágokba érdemes nyúlni, főleg ha szeretjük a hosszabb túrákat és sok időt töltünk a nyeregben.

Amikor úgy dönt, hogy kerékpáros rövidnadrágot vásárol szűk változatban, különös figyelmet kell fordítani a varrásra isy. A jó minőségű rövidnadrágot úgy kell varrni, hogy annak ellenére, hogy szorosan illeszkedik a testhez, ne okozzon horzsolást vagy nyomást a bőrön. Érdemes tehát odafigyelni a varratok minőségére és a rövidnadrág anyagára, amelyet a kinti hőmérséklethez kell igazítani.

Ez maga is fontos kérdés anyag súlya, amely magasabb, annál jobban biztosítja a testtartást, valamint nagyobb kényelmet és vezetési hatékonyságot. A nadrágtartó is nagyon hasznos és praktikus kiegészítője lesz a rövidnadrágnak. Feladatuk, hogy lovaglás közben megakadályozzák a rövidnadrág elcsúszását és a betét egy helyen tartása, azaz további védelmet nyújtanak a kopás ellen.

Kerékpáros rövidnadrág nadrágtartóval - férfi:

Kerékpáros rövidnadrág nadrágtartóval - női:

Megjegyzés hozzáadása

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.