Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Pulzusmérők a futáshoz

A hatékony képzésnek mindenekelőtt átgondoltnak kell lennie. A pulzusmérő többek között a futás közbeni edzések során segíthet a feladatok tökéletes megvalósításában. Az olyan paraméterek vezérlésével, mint a pulzus, javíthatja teljesítményét és elérheti céljait. A pulzusmérők futása akkor is hasznos, ha betegségből felépül, vagy olyan emberek számára, akiknek csak mérsékelt testmozgás ajánlott.

A modern pulzusmérők nemcsak egyszerű futótartozékok, amelyek lehetővé teszik a pulzus szabályozását. Ezek az eszközök kényelmes óra formájában egyre gyakrabban kínálják az edzéshez és az aktivitáshoz kapcsolódó számos egyéb paraméter - a megtett távolság és sebesség, az elégetett kalóriák és mások - mérését. Ugyanakkor lehetővé teszik a statisztikák és a haladás elemzését, valamint a legmegfelelőbb képzési módszerek kiválasztását. A korszerű pulzusmérő a futók számára ezért hasznos mini számítógép és kiváló segítő a jobb és jobb eredmények elérésében.

Választékunkban biztosan talál egy futó pulzusmérőt, amely megfelel az Ön igényeinek és költségvetésének. Különböző megjelenésű és funkciójú modelljeink vannak, amelyek mindegyikét elsősorban a kiváló minőség különbözteti meg. Szerezzen be magának egy funkcionális, megbízható pulzusmérőt és hatékonyabban edzen - üdvözöljük!

Olvass tovább összeomlás