Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
Egy tudni Szűrő

Futószemüvegek és kiegészítők

Biztosítsa a maximális kényelmet minden menet során. A speciális futószemüvegeket szabadtéri tevékenységekhez tervezték. Az arc alakjához igazodva az aerodinamikai formák észrevehetetlenné teszik a szemüveget és nem korlátozzák a mozgást. Másrészt a kiváló minőségű lencsék megvédik a szemet az UV sugárzástól és jelentősen javítják a láthatóságot.

A futószemüvegnek sokféle típusa van, így az Ön igényei szerint választhat. A polarizált futószemüvegek a speciális szűrőknek köszönhetően csökkentik a napfény tükröződését, javítva a látást. A fotokróm futószemüvegek tökéletesek a változó körülményekhez. A fotokróm lencsék a fény intenzitásától függően automatikusan elsötétülnek és világosodnak. Felvehet futószemüveget is cserélhető lencsékkel, amelyeket könnyedén beállíthat aktuális igényeihez.

Választékunkban csak kiváló minőségű, masszív gyártású, márkájú futószemüvegeket talál. Garantálják a professzionális szemvédelmet és a használat kényelmét. Különböző kivitelű és tulajdonságú modelleket kínálunk, amelyek között biztosan talál valamit magának. Meghívjuk!

Olvass tovább összeomlás