Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Futó hátizsákok

A komoly edzéshez korszerű felszerelés szükséges. Ezért, ha törődsz a legjobb eredményekkel, érdemes befektetni a megfelelő futó kiegészítőkbe. Az egyik kényelmes és rendkívül funkcionális hátizsák a futók számára. Számos modell egyedisége, hogy fel vannak szerelve vagy fel lehet szerelni egy víztáskával, amelyet vízzel vagy bármilyen itallal (pl. Izotóniás) kell feltölteni. Ennek köszönhetően folyamatosan hidratálódhat még megerőltető edzések vagy tartós versenyek alatt is.

A futó hátizsákok aerodinamikai formájúak és a maximális kényelem érdekében kialakított szerkezettel rendelkeznek. Tökéletesen illeszkednek a hátára, nem ragadnak a karokba, és intenzív mozgás közben nem mozdulnak el. Ennek köszönhetően megfeledkezhet arról, hogy további poggyász terheli. A futó hátizsákok tökéletesek a terepfutáshoz és még sok máshoz. Számos modell alkalmas mindennapi használatra is, kiváló viselési kényelmet kínálva.

A futó hátizsák kiválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy van egy speciális zsebe a víztáskához. Ez a könnyű, csővel ellátott kád azt jelenti, hogy bármikor, kihangosítva töltheti fel folyadékszintjét. Ez különösen előnyös hosszú állóképességű futások és nehéz utak során. Ajánljuk!

Olvass tovább összeomlás