Szűrő
× Szűrők
Szűrők
 • Állapot
 • Gyártó
 • Választék
 • Méret
 • Nem
 • Szín
 • Zseb
 • Ujj hossza
 • Welt
 • Álló gallér
 • Vágás
 • A cipzár hossza
 • Vezető anyag
Egy tudni Szűrő

Női futó pólók

A futóruhának elsősorban kényelmesnek kell lennie. A speciális női futópólók mindenekelőtt varrat nélküli szerkezetek, amelyek megakadályozzák a kopást. A modern anyagok azt jelentik, hogy kínálatunkban szereplő minden női futó blúz kiváló légkeringést biztosít. Termoaktív tulajdonságokkal rendelkező női futópólókat is kínálunk. Ez a női futópóló tökéletes a hidegebb napokon végzett tevékenységekhez. Választékunkban minden nő talál magának valamit - ez azért van, mert sokféle stílusban és színben kínálunk futó pólókat. Meghívjuk!

A legjobb női futópólók

A női sportblúzok hasznosak lesznek különféle időjárási körülmények között. Érdemes sok modellt felhalmozni ebből a ruházatból, hogy azonnal felkészüljünk az edzésre. Először is választhat ujjatlan, rövid vagy hosszú ujjú ingeket. Mindegyiket könnyedén hozzáigazíthatja az alkalomhoz, hogy nekivágjon az ösvénynek, az időjárási körülményektől függetlenül. Érdemes beszerezni női futókabátokat és pulóvereket is, melyek kiegészítik a pólók funkcionalitását és további meleget adnak.

Ujjatlan ingek

Az ujjatlan ing nagyon népszerű modell. Nemcsak kocogó ingként hasznos, hanem edzőterembe vagy fitneszbe is. Az egyik Rogelli modell - Indigo - Dynacool anyagból készült, amely légáteresztő és nagyon könnyű. Az ilyen ruhák kényelmet nyújtanak a forró napokon való futás közben. Ráadásul az illeszkedő vágás nem korlátozza a mozgást sporttevékenység közben. Ugyanezen cég Run Esta modelljét is ajánljuk finom könnycsepp szerkezettel.

Rövid ujjú női futóblúz

Egy másik kedvenc sportpóló az ikonikus , rövid ujjú női jogging blúz . Üzletünkben különböző nyakkivágású modellek találhatók, így minden hölgy kiválaszthatja a számára megfelelőt. Különféle szabású ruhák közül válogathatunk, pl. szűk vagy bő. A női futópólók is légáteresztő anyagokból készülnek. Nem csak kocogáshoz vagy edzőteremhez ajánljuk, hanem nyári sétákhoz vagy hegyi nyaraláshoz is kiváló választás.

Női hosszú ujjú futóblúz

A női hosszú ujjú futóblúzok nagyon jó választás a hidegebb napokra. Ennek a ruhadarabnak számos változata megtalálható a választékunkban. Először is olyan részletekben különböznek egymástól, mint az állógallér vagy a szokásos nyakkivágás használata. A női futó hosszú ujjú nyak alatt bevarrt cipzár is lehet. Ezenkívül egyes modellek hosszúkás ujjúak hüvelykujj-lyukkal, például a Rogelli Carina 2.0. Érdekes megoldás a hálós szövet használata az oldalsó panelekben, ami az izzadság elvezetésére szolgál, pl. Craft Run Mind.

Női sportblúzok - tökéletes minden edzéshez

A női sportingeket ajánljuk, mert ezek a tökéletes termékek minden edzés során. A légáteresztő szöveteknek köszönhetően a kényelem szintje fokozott erőfeszítéssel maximalizálható. Érdemes megjegyezni, hogy a megfelelően megválasztott edzésfelszerelés fél siker - ha semmi nem korlátozza a mozgást, az anyag nem tapad a háthoz, a sportoló nem fagy meg zord időben, és nyáron sem melegszik túl - az elkötelezettség nő és az eredmények egyre jobbak. Emellett a gyártók teljes sportruházati sorokat hoztak létre, például a Rogelli Run sorozatot. Választhat például futónadrágot is a pólóhoz, és kiegészítheti egy lelkes futó funkcionális készletét.

Meghívjuk Önt, hogy használja ki üzletünk kínálatát, ahol mindenki talál magának valót - futó és más mozgásrajongó egyaránt. Talán a praktikus sportkészletek vásárlása egy kaland kezdete lesz a fizikai aktivitással, és lehetővé teszi, hogy felfedezze a különböző tudományágakra való hajlamait.

Olvass tovább összeomlás