Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Szúrásgátló szalagok – készüljön fel a kerékpáros szezonra

Kerékpárutak tervezésénél is nehéz, sziklás utakat, vadonokat választasz? Szeretsz két keréken utazni a természet ölében? Véletlenül átgázol a törött üvegen? Ezután mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy abroncsai minden körülmények között a lehető legjobban felkészültek legyenek a vezetésre. A szúrásgátló szalagokat azok számára fejlesztették ki, akik szívesebben szeretnék elkerülni a defekteket a gumikban . Üzletünk kínálatában megtalálod őket!

Kerékpár gumiabroncsokhoz átszúrásgátló szalagokat vásárolhat olyan ismert gyártóktól, mint a Zefal és a Weldtite. Ezek a tartozékok megkímélhetik a kerékpáros utazás megszakításától és a gumijavítástól. Ezért, ha szeretné felkészíteni járművét minden eshetőségre és az igényesebb körülmények között való közlekedésre, válassza üzletünk kínálatából a defektgátló betéteket !

Szúrásgátló betét kerékpár gumihoz - mi ez?

Az ilyen szalagok nagyszerű választás minden kerékpáros számára. Tartós műanyagból készültek, amelyek tovább erősítik az abroncsot. Ez átszúrásállóvá teszi.

A szúrásgátló szalagok megvédik Önt a gumiabroncsok javításától, ha megsérül. Ez akkor fordulhat elő, ha bármilyen típusú úton vezet. A gumiabroncsok kilyukadhatnak kavicsos úton vagy földes úton, valamint városi utcán is.

Ezeket a betéteket nagyra értékelik a gumiabroncsok hatékony védelme és az egyszerű felszerelés miatt. Ezért, ha a kerékpáros szezonra készül, és már beruházott kerékpárkulcsokba , kerékpár kenőanyagok és olajok , gondoljon a gumiabroncsok megerősítésére is. A szúrásgátló szalagok olyan kiegészítők, amelyeknek köszönhetően járműve kevésbé lesz problémás az útvonalon!

Miben különbözik az általunk kínált kerékpárabroncs-szúrásgátló szalagok?

Az üzletünkben kapható defektgátló szalagok valamelyikét választva nem kell attól tartania, hogy megsérülnek a gumik. A gyártók gondoskodtak arról, hogy ezek a tartozékok magas műszaki paraméterekkel rendelkezzenek és rendkívül masszívak legyenek.

Szúrásgátló talpbetétek kínálatunkból:

  • kiváló minőségű EVA habból vagy poliuretánból készülnek - ennek köszönhetően tökéletes védelmet nyújtanak egyenetlen, sziklás vagy kavicsos úton történő vezetés esetén;

  • különféle típusú abroncsokhoz tervezték, beleértve a túrázási és közúti modelleket is;

  • különböző méretű abroncsokhoz használható - könnyedén megtalálhatja a kerékpár gumiabroncsainak megfelelő szalagot.

Miért érdemes átszúrásgátló szalagokat választani kínálatunkból?

Üzletünkben olyan gumibetéteket talál , amelyek:

  • vonzó ár-minőség arány jellemzi - az ilyen tartozékok kiválasztásával elkerülhető, hogy gyakran kell foltokat vásárolnia vagy a gumiabroncsokat újakra kell cserélnie;

  • gyorsan és egyszerűen beszerelhető a gumiabroncs belsejébe;

  • még akkor sem hagynak cserben, ha rendkívül igényes talajon vezetünk.

Válaszd ki kínálatunkból a megfelelő átszúrásgátló szalagokat és ne aggódj amiatt, hogy le kell mondanod a tervezett bringatúra folytatásáról!Olvass tovább összeomlás