Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Kapacitás
  • Körülmények
Egy tudni Szűrő

Kerékpárlánc kenőanyagok

A kerékpár olyan jármű, amely viszonylag egyszerű felépítése ellenére megfelelő gondozást és karbantartást igényel - biztosítják a kétkerekű megfelelő állapotban tartását, ami a jármű tartósságában, kényelmében és biztonságában egyaránt kifejeződik. vezetés. Az egyik alapvető termék, amellyel kerékpárját jó állapotban tarthatja, a kerékpárzsír.

Kerékpárzsír – miért olyan fontos?

Sokféle kerékpár-kenőanyag létezik a piacon, amelyeket a jármű meghatározott részeihez terveztek. Használatuk, bár még mindig viszonylag népszerűtlen, ajánlatos. A lánc-, hajtás- vagy kerékpárlengéscsillapítók megfelelő és rendszeres karbantartása lehetővé teszi azok élettartamának jelentős meghosszabbítását, ami viszont két fő előnnyel jár - lehetővé teszi az új alkatrészek vásárlásával kapcsolatos költségek csökkentését és a biztonság jelentős növelését. vezetés közben.

A kerékpár kenőanyagok és olajok javítják a kerékpározást, és ellenállóvá teszik alkatrészeit a nehéz vezetési körülményekkel szemben. A rendszeresen és megfelelően olajozott láncok és lengéscsillapítók nem csak nyáron, hanem a téli utazásokon is megbirkóznak alacsony hőmérsékleten. A kenőanyagok az egyes kerékpáralkatrészeket is megvédik a korróziótól, ami különösen veszélyes rájuk nézve.

Kerékpárzsírok és olajok

Üzletünkben különféle kerékpáros kenőanyagok széles választékát találja. Vannak köztük professzionális, speciális termékek, mint például kerékpár csapágyzsírok, kerékpárlánczsírok, valamint univerzális zsírok. Találhatunk még fékkenőanyagokat és -olajokat, láncolajokat, kenőanyagokat kerékpár lengéscsillapítókhoz és szilikonzsírokat a jármű különböző részeihez.

Kerékpárkenőanyagok kis kiszerelésben és nagy kiszerelésben is kaphatók – ennek köszönhetően könnyedén az Ön igényeihez igazíthatja a kiválasztott terméket. A nagy csomagokban lévő kenőanyagok a legjobbak az átfogó időszakos kerékpár-karbantartáshoz; kisebb, kompakt csomagokat, érdemes hosszabb utakra vinni, hogy szükség esetén megelőzzük az esetleges rohamokat vagy egyéb járműhibákat.

Válasszon bármilyen formát

Az üzletünkben megtalálható kerékpár-kenőanyagok kényelmes porlasztókkal, szivattyúkkal vagy spray-kkel felszerelt csomagokban kaphatók. Ezenkívül praktikus kiegészítőket is talál, mint például zsírzópisztoly vagy zsírzópisztoly. Nekik köszönhetően sokkal gyorsabban és hatékonyabban viheti fel a megfelelő zsírréteget a kerékpár kiválasztott részére anélkül, hogy be kellene piszkolnia a kezét.

Vigyázzon járművére!

Ne feledje, hogy a kellemes és biztonságos utazáshoz szükséges a jármű megfelelő karbantartása és gondozása. A különféle típusú kenőanyagok és kerékpárolajok széles választéka lehetővé teszi, hogy szakszerűen és hatékonyan gondoskodjon kétkerekűje állapotáról és élettartamáról. A kínálatunkban található professzionális impregnálószerek is segítenek kerékpárja hatékonyságának, teljesítményének és esztétikájának növelésében! Ismerje meg kínálatunkat és válassza ki járművéhez a legjobb kerékpár kenőanyagokat és olajokat!Olvass tovább összeomlás