Az üzlet nem aktív, rendelés leadása nem lehetséges. ×
Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
Egy tudni Szűrő

Sajnos nem találjuk a keresett termékeket. ×

Ellenőrzés a kategóriákkal a boltban:

Női hosszú ujjú kerékpáros mezek

Minden kerékpáros szerelmes gondosan választja ki ruházatát a sportág sajátosságainak és az időjárási viszonyoknak megfelelően. Hidegebb napokon elengedhetetlen a hosszú ujjú póló. A virtuális MikeSport.hu üzletben hosszú ujjú női kerékpáros mezeket talál - egyedi ruházatot, amelyet a nők igényeit szem előtt tartva terveztek.

Funkcionális női kerékpáros mezek: hosszú ujjú a hidegebb napokra

Miért érdemes professzionális női kerékpáros mezeket tartani a ruhatáradban ? A hosszú ujjú felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul az edzések során azokon a napokon, amikor az időjárás nem kíméli. Az általunk kínált modellek a klasszikus blúzokkal ellentétben kiváló áteresztőképességű anyagokból készülnek. A női hosszú ujjú kerékpáros mezek a figurához illeszkednek, de nem korlátozzák a mozgást. Az innovatív anyagok felhasználásával a ruhák nedvességet szabadítanak fel, nem szívják fel a kellemetlen szagokat és elősegítik az optimális hőszabályozást. A lapos varratok és a gondos kikészítés megakadályozza az irritációt. A női hosszú ujjú kerékpáros mezek nem hajtódnak fel, ami kellemetlenség forrása lehet. Az enyhén kinyújtott hátsó részek megakadályozzák a hátlap feltekeredését.

Jobban szereti a visszafogott, sötét színű sportruházatot? Vagy éppen ellenkezőleg, szeretsz kitűnni az útvonalon? Nincs kétségünk afelől, hogy a javasolt hosszú ujjú női kerékpáros mezek között megtalálja az ízlésének tökéletesen megfelelő modellt!

MikeSport.hu – egészíts ki egy professzionális készletet!

A MikeSport.hu online áruházat a kerékpározás szerelmesei hozták létre, ami tükröződik kínálatunkban. A kiterjedt kollekcióban nemcsak hosszú ujjú női kerékpáros ingek találhatók , hanem rövid ujjú és ujjatlan modellek, rövidnadrágok, pulóverek, termikus alsónemű kerékpárokhoz , lábbelik, fejfedők, párnák és kerékpár-kiegészítők. Minden termék elismert gyártók ajánlataiból származik.Olvass tovább összeomlás