Szűrő
× Szűrők
Szűrők
  • Állapot
  • Gyártó
  • Választék
  • Méret
  • Szín
  • Welt
  • Anyag
  • Szélálló
  • Vágás
Egy tudni Szűrő

Kerékpár térdvédők

A kerékpározás olyan sport, amely télen és nyáron egyaránt kényeztethetõ. A megfelelő lábvédelem kulcsfontosságú, ezért ha hidegebb napokon szeretne lovagolni, érdemes befektetnie a kerékpár térdvédőibe. Könnyű, de rugalmas anyagokból készülnek, amelyeknek köszönhetően nem csúsznak meg menet közben, ami közvetlenül befolyásolja viselésük kényelmét. A térdvédők, mint más kerékpáros ruházat, megfelelő hővédelmet nyújtanak, mivel a kerékpározás gyakran változó időjárási körülmények között zajlik, és a hirtelen hőmérséklet-változás hátrányosan befolyásolja az egész testet.

Neves gyártók kerékpáros cipőinek és térdvédőinek széles választékát ajánljuk – ez a stílus, a kényelem és a biztonság kombinációja!

Kerékpáros térdmelegítők – egy módja a kényelmes és egészséges utazásnak

A kerékpáros térdvédők önállóan is használhatók, például rövidnadrághoz és hosszú nadrág alá is. Fő feladatuk a lábak védelme a kisebb sérülések és az alacsony hőmérséklet ellen, ezért különösen ősszel és télen, amikor az időjárási viszonyok megnehezednek, ajánlottak. Használhatók azonban melegebb napokon is – főleg, hogy hatékonyan védik a térdízületeket és elkerülik a fájdalmat.

Ha extrémebb körülmények között edz, a kerékpáros cipőhöz melegítőt választhat. További megoldások, mint például a mikropolár, még melegebbé teszik, és védik a lábakat a legalacsonyabb hőmérséklettől is.

A termikus alsóruházat legjobb anyagai és megoldásai

A kínált kerékpár térdvédők és melegítők könnyű, de nagyon tartós anyagokból készülnek. A megfelelően kiválasztott szövetek használatával a kerékpár térdvédői hatékonyan elvezetik a nedvességet és védenek a túlzott izzadástól, ami pozitívan befolyásolja kényelmét és egészségét!

Sőt, a Mike SPORT kínálatában találsz szélálló kerékpáros térdvédőket , amelyek különösen hasznosak ősszel és télen, rendkívül nehéz időjárási körülmények között. A használt (közönséges vagy szilikonos) lehúzóknak köszönhetően vezetés közben is stabilak lesznek. Javasoljuk a fényvisszaverő modelleket is, amelyek sötétedés után biztonságban tartanak.

Minden kerékpáros cipő és termikus térdvédő tökéletesen tapad a testhez, anélkül, hogy korlátozná a mozgást, ezért választják őket olyan szívesen a kerékpárosok.

Válassz stílusos kerékpár térdvédőt

Szeretnél nagyszerűen érezni magad vezetés közben? Ebből a szempontból a kerékpáros alsóruhák is megfelelnek az Ön elvárásainak! Ez modern kialakításuknak köszönhető, a nők és a férfiak ízlésére szabva. A Mike SPORT-nál klasszikus fekete kerékpáros térdvédőket és eredeti színű modelleket egyaránt talál. Olyan fluoreszkáló tartozékokat ajánlunk, amelyek nem csak jól néznek ki, hanem láthatóvá is teszik Önt sötétben vagy nehéz időjárási körülmények között.

Kínálatunkban megtalálhatóak kerékpáros cipőmelegítők férfiaknak, nőknek és fiatalabb felhasználóknak, így itt mindenki talál magának megfelelőt!

Kerékpáros cipőmelegítők nagy választéka egy helyen

A kerékpár térdvédők számos méretben kaphatók (XS-től 2XL-ig). A gazdag választéknak köszönhetően a kerékpárosok legkülönfélébb ízlésének, a legigényesebbeknek is megfelelünk. Nemcsak a mennyiségre, hanem mindenekelőtt a minőségre összpontosítunk – ebben a kategóriában csak a piac legelismertebb gyártóinak kerékpármelegítőit találja meg. Különösen ajánljuk az olyan márkákat, mint a Deko Sport, a Force vagy a Rogelli, amelyek tartósságot, kényelmet és modern dizájnt garantálnak a kiegészítőknek.

Javasoljuk, hogy ellenőrizze üzletünk más kategóriáit is. A Mike SPORT a legmodernebb kerékpáros ruházat és kerékpáros cipő, számos változatban és megfizethető áron elérhető. A legjobb felszerelést biztosítjuk Önnek, amellyel minden körülmények között edzhet!Olvass tovább összeomlás