GIRO Kerékpáros szemüveg tazz mtb fekete piros hipnotikus (AMBER SCARLET trail színes lencse + 99% S0 tiszta lencse) GR-7114186

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 18.09.2022

Leírás

Leírás

A Tazz MTB-szemüveg kényelmes kialakítással és továbbfejlesztett láthatósági technológiával rendelkezik.

Tanúsítványok:

  • Tanúsított terepmotorozásra


A Tazz MTB-szemüveg a kiterjesztett látási technológiának, a polikarbonát lencséknek és a kiváló szellőzésnek köszönhetően az ösvényre koncentrál. A Tazz MTB kerékpáros szemüveg egy új, közepes méretű keretet használ, amelyet az Expansion View Technology (EXV) köré terveztünk, hogy széles látómezőt biztosítson minimális helyigény mellett, amely a különböző arcformák és -méretek számára kényelmes. Az átlátszó optika és a polikarbonát lencsékkel kompatibilis törőüvegek jól működnek a kényelmes, stabil illeszkedéssel és a habszivaccsal.


Technológiák:

  • Extended Visibility Technology - A kaliforniai Santa Cruzban található K+F központunkban kifejlesztett és továbbfejlesztett, úttörő Giro Extended Visibility Technology (EXV) egy új keretes kialakítás, amely páratlan látómezőt teremt. A sisakkompatibilis szemüvegek tervezésével kezdtük, majd megszüntettük és csökkentettük a keret anyagát, és keret nélküli zónákat terveztünk, hogy optimalizáljuk a masszív gömbölyű lencséket a maximális perifériás látás érdekében a szemüvegünkben.
  • Anti-fog bevonat - A Giro szemüvegek minden lencséje a mi anti-fog bevonatunkkal van ellátva, a tiszta látás és a jó vezetési élmény érdekében.

Műszaki adatok:

Választék: Kerékpáros szemüveg
Lencsék:
  • Színtelen
  • Cserélhető
  • Piros
Termék-garancia 24 hónap
Korcsoport: Felnőttek

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.