GIRO téli sí/snowboard szemüveg CONTOUR VIVA LA VIVID (VIVID-Carl Zeiss ROYAL 16% S3 + VIVID-Carl Zeiss INFRAVÖRÖS 62% S1) GR-7119493

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >

Leírás

Leírás

A ZEISS® optikával ellátott tórikus és VIVID lencsék új formájával olyan jól fog látni, mint a Contour szemüvegben. A Contour kategóriájában a legnagyobb látómezőt kínálja, és egyúttal új lencseformát is kínál, amelyet a ZEISS® Optics segítségével fejlesztettek ki. Hogy mindent teljes tisztasággal lássunk. A kontúrlencsék EVAK szellőzőrendszerrel is rendelkeznek, így nem kell aggódnia a párásodás miatt, egy további VIVID lencsével gyenge fényviszonyok mellett és egy szuperhatékony, gyors lencsecsere rendszerrel.

Műszaki adatok

Műszaki adatok

Műszaki adatok

strong>:

  • Kibővített látás és technológia (exv+)
  • Keret: Nagy keret nélküli kialakítás felnőtteknek
  • Hab: Háromrétegű hab mikropolárral.
  • Nem: Unisex
  • párásodásgátló bevonat


Üveg< /strong>:

< p>ÉLŐ ROYAL 16% S2 - NAP ÉS FELHŐK
ÉLŐ INFRAVÖRÖS 62%* S1 - DARK / CLOUDY
* fényáteresztés százalékos aránya


Technológia:

EVAK VENT TECHNOLOGY - Evak Vent technológia, használt kizárólag VIVID szemüvegben, rendkívül tartós, nem nedvszívó anyagból készült új habot használ. Az EVAK lyukak minimálisra csökkentik a párásodás kockázatát, a nedvesség felszabadulását, és egyben védőréteget képeznek.

EXPANSION VIEW TECHNOLÓGIA – Extended View Technology – a kaliforniai Santa Cruzban található kutatási és fejlesztési központunkban fejlesztettük és tökéletesítettük, az áttörő Giro technológia (EXV) egy új vázkialakítás, amely páratlan látómezőt hoz létre. Egy sisakkal kompatibilis védőszemüveg tervezésével kezdtük, majd megszüntettük és csökkentettük a keret anyagát, és keret nélküli zónákat terveztünk, hogy optimalizáljuk a hatalmas gömb alakú lencséket, és maximális perifériás látást érjünk el védőszemüvegünkben.

A VIVID egy szabadalmaztatott üvegezési technológia, amelyet a cég fejlesztett ki. A Giro a Zeiss Optics-szal együttműködve javítja a vizuális élményt havon a csomagolás kontrasztjának és élességének javításával. A VIVID technológia hatékonyan manipulálja a kék fényt, lehetővé téve a kontrasztos kék fény áthaladását, megakadályozva a káros UV-sugárzást. A VIVID lényegében kiszűri a felhősödést, és felszabadítja a szemét, hogy láthassa az utat, és az utazás élvezetére összpontosítson.

A VIVID csökkenti a szem megerőltetését, javítja a reakcióidőt, növeli az önbizalmat, és pontos látást biztosít túlzott színtelítettség nélkül.< /p >

Műszaki adatok:

Választék: Sí / snowboard szemüveg
Keret színe: Kék
Lencsék: Cserélhető
Termék-garancia 24 hónap
Korcsoport: Felnőttek

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.