GIRO téli sí/snowboard szemüveg BALANCE CITRON ARR MTN (VIVID ONYX 14% S3) GR-7105298

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >

Leírás

Leírás

A Balance™ szemüveg klasszikus teljes keretet kínál modern látástechnológiával. Ezek a szemüvegek kivételes optikával rendelkeznek – jobb kontraszttal és példátlan tisztasággal – a ZEISS optikával ellátott VIVID tórikus lencsének köszönhetően. 2019-es új modell az EVAK szellőztetési technológia kiváló előnyeivel, amely megakadályozza az ablakok párásodását. Ez az univerzális forma tökéletes egyensúlyt biztosít a stílus és a magas funkcionalitás között.

Keret:

  • EXV keret kialakítása

    < /li>

Üveg:

  • VIVID tórikus üveg ZEISS optikával
  • Egy VIVID ZEISS üveget tartalmaz: < /li>

VIVID ONYX 14% S3 - TELJES NAP
* a fényáteresztés százalékos aránya

< br / >
Műszaki adatok:

  • EXV – kiterjesztett nézetű technológia
  • EVAK™ Vent technológia
  • Három -réteges hab az arcon mikroflíz bevonattal
  • párásodásgátló bevonat
  • zökkenőmentes kompatibilitás az összes Giro sisakkal
  • OTG - szemüveg felett is hordható

Technológiák:

EVAK VENT TECHNOLOGY – Az Evak Vent technológia csak VIVID szemüveg modellek, új, rendkívül tartós, nem nedvszívó anyagból készült habot használ. Az EVAK szellőzőnyílások minimalizálják a párásodás kockázatát azáltal, hogy nedvességet szabadítanak fel, miközben védőréteget hoznak létre.

EXPANSION VIEW TECHNOLÓGIA – Kiterjesztett nézetű technológia – A kaliforniai Santa Cruz-i K+F központunkban fejlesztettük és finomítottuk, a Giro áttörést jelentő technológiája ( EXV ) egy új keretkialakítás, amely páratlan látómezőt hoz létre. Egy sisakkal kompatibilis szemüveg tervezésével kezdtük, majd megszüntettük és csökkentettük a keretanyagot, és keret nélküli zónákat terveztünk, hogy optimalizáljuk a hatalmas gömb alakú lencséket, és maximális perifériás látást érjünk el szemüvegünkben.

A VIVID – egy szabadalmaztatott lencsetechnológia. a Giro a Zeiss Optics-szal együttműködve fejlesztette ki, amely a kép kontrasztjának és élességének javításával javítja a vizuális élményt havon. A VIVID technológia hatékonyan manipulálja a kék fényt, lehetővé téve a kontrasztos kék fény áthaladását, megakadályozva a káros UV-sugárzást. A VIVID lényegében kiszűri a felhősödést, és felszabadítja a szemét, hogy láthassa az előttünk álló utat, és az utazás élvezetére összpontosítson.

A VIVID csökkenti a szem megerőltetését, javítja a reakcióidőt, növeli az önbizalmat és pontos látást biztosít túlzott színtelítettség nélkül. < /p>

Műszaki adatok:

Választék: Sí / snowboard szemüveg
Keret színe: Zöld
Lencsék: Sötét
Termék-garancia 24 hónap
Korcsoport: Felnőttek

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.