Dupla városi táska BASIL MAGNOLIA DOUBLE BAG 35L, Universal Bridge System, vízálló poliészter, poppy red BAS-17687

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 19.09.2021

Leírás

Leírás

Városi táska dupla BASIL MAGNOLIA KETTŐTÁSKA 35L, Universal Bridge System, vízálló poliészter, szeder

A Basil Magnolia egy stílusos dupla kerékpáros táska. Ennek a szemet gyönyörködtető táskának össztérfogata 35 liter, így ideális a nagyobb tárgyak és a mindennapi cikkek tárolásához. Segítségével az élelmiszereket szállíthatja anélkül, hogy aggódnia kellene a hátizsák vagy a végtelen bevásárlóhálók viseléséért, a nagyvonalú belső tér pedig tökéletesen alkalmas piknikezésre. Tartós poliészterből készült táska vízálló, hogy eső esetén is száraz maradjon a tartalma. A fényvisszaverő javítja az éjszakai láthatóságot, tiszta képet nyújt a többi közlekedő számára. Ez a kettős kerékpáros táska a Universal Bridge rendszerrel rögzül az állványon, ami azt jelenti, hogy egyszerű hevederekkel rögzíthető az állványon. Csatlakoztatható azonban más rendszerekhez, például a MIK-hez, a Racktime-hoz és az i-Rack / Carrymore-hoz.

Funkciók:

- A Magnolia Double Bag teljes kapacitása 35 liter.
- Ez a kerékpáros táska a Universal Bridge rendszerrel csatlakozik a tartóhoz.
- Vízálló poliészterből készült.
- Tökéletes e-kerékpárokhoz.

Méretek: 39 cm x 18 cm x 35 cm
Súly: 1,7 kg
Terhelés: 10 kg
Térfogat: 35 L
Anyaga: poliészter
Pozíció a kerékpáron: Hátsó
Szerelés: a csomagtartóra
Telepítés: Univerzális hídrendszer

BASIL UNIVERSAL BRIDGE SYSTEM
Basil kifejlesztette és szabadalmaztatta az új Universal Bridge rendszert, amelynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a dupla táskát a csomagtartóból. A Universal Bridge rendszert könnyű felszerelni a csomagtartóba, nyolc lyukkal. Ez az új rendszer kompatibilis az összes állvánnyal, beleértve az ebike-okat, a Racktime-ot és az I-Rack / Carrymore-t. A kiegészítő fogantyúval (külön kapható BAS-50467) pedig kettős táskát vihet magával, amikor csak akar. Például egy szupermarketbe.

BASIL MAGNOLIA
A Magnolia kollekció tele van örömmel. Gyönyörűen virágokkal díszítve ezek a táskák mosolyt csalnak minden arcukra. És ha jobban megnézi, észreveszi, hogy nagyon odafigyeltünk a részletekre. Tehát kérdezd meg magadtól: ő vagy Magnólia virágosít? A kollekcióban táskák, táskák, nyeregtakarók és kerékpár harangok találhatók.


BASIL TÖRTÉNET

Mi vagyunk a Basil cég. Szeretnénk megnézni, hogyan élvezi a kerékpározását, ezért készítünk gyönyörű és funkcionális kerékpártartozékokat, amelyek még gyakrabban vezetésre ösztönzik. Mert a kerékpározás egészséges, és napi adag boldogságot és erőfeszítést jelent.

Az egész 40 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ine van Dam belépett a Nico van Balveren kerékpárüzletbe. Fonott kosarat keresett a kerékpárjához. Nico kifejlesztett egy ilyen kosarat, és nagyon boldoggá tette Inét. És a legfontosabb az volt, hogy a kosár miatt még jobban kedvelte a biciklizést.

Azóta nem sok minden változott családi vállalkozásunkban. Szenvedélyünk olyan termékek kifejlesztése, amelyek szórakoztatóbbá és élvezetesebbé teszik a kerékpározást. És mindig figyelembe vesszük a kívánságait.

Szeretnénk megérteni, hogy mikor és miért motorozik. És miért és mikor nem vezetsz. Ezt minden nap megtanuljuk. Kombináljuk ezeket az információkat a minőségérzékünkkel, stílusunkkal és funkcionalitásunkkal. Együtt terjeszthetjük a kerékpározás örömét. Csatlakozol hozzánk?

A Bazil csapat nevében,
Marthijn van Balveren.

Műszaki adatok:

Választék: Sakwy
Szín: Piros
Vízálló: Igen
Kapacitás: 35,0 L
Rögzítés: a csomagtartón
Súly: 1700 g
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.