Dupla utazótáska BASIL MILES DOUBLE BAG 32L, rögzítés Universal Bridge System, vízálló poliészter, fekete BAS-17751

34 030 Ft
Kosárban
Szállítási költség: től 2 200 Ft >
Visszatérési idő: 14 nap >

Leírás

Leírás

BASIL MILES DOUBLE BAG 32L dupla utazótáska, Universal Bridge System, vízálló poliészter, fekete (ÚJ)

A Basil Miles sportos kettős táskák választéka, bőséges hely az összes tárgy számára. 34 literes űrtartalmával soha nem kell lemondania arról, amit kerékpározásra magával szeretne vinni. Kiváló szerkezettel és masszív béléssel rendelkezik. A tartós poliészterből készült tasak tartósan készül, és víztaszító felülettel segíti az alkatrészek tisztán tartását. Könnyen bezárható a biztonságos kapocsnak köszönhetően, ez a táska a Universal Bridge rendszernek köszönhetően a csomagtartóhoz rögzíthető, felhasználóbarát fogantyúkkal, így magával viheti. Sőt, ez a dupla kerékpáros táska fényvisszaverő felülettel rendelkezik a jobb láthatóság érdekében az úton vagy a kerékpárúton, elegendő hely van az extra LED-es lámpák elhelyezéséhez. Ha olyan megbízható pénztárcát keres a kerékpárjához, amely szintén jól mutat, akkor a Basil Miles Double Bag az Ön számára.

Funkciók:

- A fényvisszaverő felület jobban láthatóvá teszi a sötétben.
- Lehetőség további LED világítás csatlakoztatására.
- Tökéletes e-kerékpárokkal való használatra.
- A Basil Miles Double Bag egy dupla táska kerékpárokhoz, össztérfogata 34 liter.


Méretek: 34 cm x 17 cm x 43 cm
Súly: 1,25 kg
Terhelés: 5 kg
Térfogat: 34 L
Anyaga: poliészter
Pozíció a kerékpáron: Hátsó
Szerelés: a csomagtartóra
Telepítés: Univerzális hídrendszer

BASIL UNIVERSAL BRIDGE SYSTEM
Basil kifejlesztette és szabadalmaztatta az új Universal Bridge rendszert, amelynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a dupla táskát a csomagtartóból. A Universal Bridge rendszert könnyű felszerelni a csomagtartóba, nyolc lyukkal. Ez az új rendszer kompatibilis az összes állvánnyal, beleértve az ebike-okat, a Racktime-ot és az I-Rack / Carrymore-t. A kiegészítő fogantyúval (külön megvásárolható BAS-50467) pedig bármikor magával vihet egy dupla táskát. Például egy szupermarketbe.


BASIL TÖRTÉNET

Mi vagyunk a Basil cég. Szeretnénk megnézni, hogyan élvezi a kerékpározását, ezért készítünk gyönyörű és funkcionális kerékpártartozékokat, amelyek még gyakrabban vezetésre ösztönzik. Mert a kerékpározás egészséges, és napi adag boldogságot és erőfeszítést jelent.

Az egész 40 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Ine van Dam belépett a Nico van Balveren kerékpárüzletbe. Fonott kosarat keresett a kerékpárjához. Nico kifejlesztett egy ilyen kosarat, és nagyon boldoggá tette Inét. És a legfontosabb az volt, hogy a kosár miatt még jobban kedvelte a biciklizést.

Azóta nem sok minden változott családi vállalkozásunkban. Szenvedélyünk olyan termékek kifejlesztése, amelyek szórakoztatóbbá és élvezetesebbé teszik a kerékpározást. És mindig figyelembe vesszük a kívánságait.

Szeretnénk megérteni, hogy mikor és miért motorozik. És miért és mikor nem vezetsz. Ezt minden nap megtanuljuk. Kombináljuk ezeket az információkat a minőségérzékünkkel, stílusunkkal és funkcionalitásunkkal. Együtt terjeszthetjük a kerékpározás örömét. Csatlakozol hozzánk?

A Bazil csapat nevében,
Marthijn van Balveren.

Műszaki adatok:

Választék: Sakwy
Szín: Fekete
Vízálló: Igen
Kapacitás: 32,0 L
Rögzítés: a csomagtartón
Súly: 1250 g
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.

Kapcsolat

Kapcsolat

A (*) jelű mezők kitöltése kötelező Az Ön adatait a Adatvédelmi irányelvek szerint kezeljük.