MALFINI PRIDE Férfi hosszú ujjú sport póló, fehér 1680012

promóció
Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 09.04.2024

Leírás

Leírás

A MALFINI PRIDE hosszú ujjú sportpóló egy kiváló minőségű uniszex termék, amely az aktív életmódot kedvelők számára készült. A 100% poliészterből, Double Face technológiával készült ing kiváló tartósságot és kényelmet biztosít.

A sima, gyorsan száradó anyag ideális megoldás azoknak, akik értékelik az intenzív edzést és a különféle fizikai aktivitásokat. Az oldalvarrásokkal ellátott szabás, a kagylószövet szegélye és a vállakon található megerősítő szalag garantálja az illeszkedést és a kényelmet mozgás közben.

A póló hosszú ujjai extra meleget és védelmet biztosítanak, így tökéletes választás a hidegebb napokra vagy védelemként az intenzív napsugarak ellen. Uniszex ruhadarabként a MALFINI PRIDE póló tökéletes választás férfiaknak és nőknek egyaránt.

A póló szublimációhoz lett igazítva, ami azt jelenti, hogy többféle mintával vagy logóval nyomtatható. A személyre szabási lehetőségek széles skálájával kombinálva, mint például dtf, dtg, hímzés, szitanyomás, digitális transzfer, lito transzfer, transzfer szitanyomás, a póló kiváló választás sportcsapatok, edzőcsoportok számára vagy promóciós céges ruházat részeként.


A póló mérettáblázata és méretei

Lásd képgalériát




Összefoglalva, a MALFINI PRIDE hosszú ujjú sportpóló a következőket kínálja:

  • Anyaga: Double Face, 100% poliészter, súlya 130 g/m2

  • Sima, gyorsan száradó anyag

  • Vágja oldalvarrásokkal

  • Külső szövet szegély

  • Megerősítő szalag a vállakon

  • Hosszú ujjú

  • Tökéletes fizikai aktivitáshoz

  • Alkalmas szublimációra (világos színek)

  • Személyre szabási lehetőségek: dtf, dtg, hímzés, szitanyomás, digitális transzfer, litho transzfer, transzfer szitanyomás

A MALFINI PRIDE póló kiválasztásakor a kényelemre, a funkcionalitásra és az egyéniség kifejezésének képességére összpontosít. Ez egy olyan termék, amely egyesíti a minőségi kidolgozást és a gyakorlatiasságot, a legaktívabb felhasználók igényeihez igazítva.



Műszaki adatok:

Választék: Sportingek
Nem: Férfi
Szín: Fehér
Zseb: Hiánya
Ujj hossza: Hosszú ujj
Vágás: Ingyenes
A cipzár hossza: Hiánya
Vezető anyag: Polyester
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.