Leírás
Leírás
Az EnergySource 4:1 egy funkcionális szénhidrát-fehérje ital egy új generációs MINDEN EGYBEN< / strong>, melynek 25%-a tejsavófehérje-izolátum (BCAA). Fehérjéket és szénhidrátokat tartalmaz. Ez az ital különösen ajánlott nagyon hosszú és kemény edzések során, amelyek az izomfehérje lebomlásához vezethetnek. Ez az ital az Anti Cramping formulát is tartalmazza. az izomgörcsöket megelőző vegyületkészlet.
JELLEMZŐK:
span>
- Keményebb edzésekhez és többnapos versenyekhez tervezték
- A kiváló minőségű fehérjék, köztük a BCAA, hozzájárulnak az izomtömeg fenntartásához és növeléséhez
- Optimális szénhidrátkeverék 2: 1 maltodextrin fruktóz
- Az edzés állóképességének fenntartásához szükséges szénhidrátok és elektrolitok
- Segít megőrizni a megfelelő hidratáltságot edzés közben
- Enyhe és frissítő íz li>
- Nem tartalmaz mesterséges aromákat, színezékeket, édesítőszereket vagy tartósítószereket
- Edzés közbeni és utáni használatra egyaránt tervezve.
- Nem tartalmaz semmilyen összetevőt, glutént tartalmaz< /li>
- 1 tasak = 47 g
- Egy csomag 1 tasak elegendő 500 ml kész ital elkészítéséhez.
Hozzávalók4 :1 erős>segít megőrizni a teljesítményt az intenzív edzés során, és segít megőrizni a test hidratáltságát a vízfelvétel fokozásával. A tejsavófehérje-izolátum kiváló minőségű fehérjeforrás. A fehérjék segítenek fenntartani és növelni az izomtömeget. Ennek köszönhetően az izmok erősebbek és tartósabbak lesznek.
EnergySource 4: 1e ideális olyankor, amikor az edzés intenzitása jelentős növekedésére számít, például egy sporttáborban. Többnapos állóképességi versenyekhez is kiváló. A szénhidráttartalom megegyezik aEnergySource: 2: 1maltodextrin: fruktózéval.
< span style ="font-size: small;">ÖSSZETEVŐK:
maltodextrin, szacharóz 22%, fruktóz 18%, fehérje-izolátum tejsavó 20 % (tejből), citromsav, almasav, természetes aromák (citrom, lime, narancs), savanyúságot szabályozó anyagok: nátrium-citrát és kálium-citrát, tengeri só 0,3%, emulgeálószer: szójalecitin. Az allergének jelölésefélkövér.
Tejsavó fehérje-izolátum
tejsavófehérje-izolátum4:1ben a legjobb minőségű. Az Egyesült Nemzetek Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) bevált módszereket kínál a különböző típusú fehérjék minőségének összehasonlítására. Ezt a fehérje emészthetőségi korrigált aminosav pontszámnak (PDCAAS) nevezik. Az ideális fehérje PDCAAS pontszáma 1,0. A4:1-ben használt fehérje pontszáma 1,14. A 4:1 leucinban is gazdag.
TÁPLÁLKOZÁSI ÉRTÉK< /span>
Tápanyagértékek | 100 g | 1 adag 47 g |
Energiaérték | 1598 kJ / 376 kcal | 751 kJ / 177 kcal |
Zsírok | 0 g | < span style="font-size: small;">0 g |
– beleértve a telített zsírsavakat | 0 g | 0 g |
szénhidrát | 75 g | 35 g |
– cukorral együtt | 44 g | < span style="font-size: small;">21 g |
Rost | 0 g | < span style="font-size: small;">0 g |
Fehérjék | 19 g | 9 g |
Só ; l | 1,3 g | < span style="font-size: small;">0,6 g |
Só ;d | 510 mg | < span style="font-size: small;">240 mg |
A TERMÉKRŐL: