GIRO téli sí/snowboard szemüveg KAPCSOLAT ICEBERG ARR MTN (VIVID-Carl Zeiss VIVID EMERALD 22% S2 + VIVID-Carl Zeiss INFRAVÖRÖS 62% S1) GR-7105325

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >

Leírás

Leírás

A Contact™ szemüveg úttörő kialakítása megkönnyíti az azonnali alkalmazkodást a változó időjárási és fényviszonyokhoz. A Snapshot üvegcsere-rendszer új mércét állít fel a gyors, pontos és biztonságos üvegcsere terén a nyomógombos reteszelő és kioldó mechanizmus segítségével. Az önbeálló mágnesek vezetik és biztonságosan a helyén tartják a VIVID üveget ebben az elegáns, keret nélküli modellben. A Contact kivételes látómezőt kínál, és két prémium lencsét tartalmaz – VIVID-et ZEISS optikával.

Keret:

  • EXV keret nélküli kialakítás

Üveg:

  • Pillanatfelvétel – Mágneses ablakcsere-rendszer
  • Toric üveg VIVID ZEISS optikával
  • Két VIVID ZEISS szemüveget tartalmaz:

VIVID EMERALD 22% S2 - NAP ÉS FELHŐK span> strong>
ÉLÉKENY INFRAVÖRÖS 62%* S1 - ALKONY / FELHŐS


Műszaki adatok


strong> :

  • EXV – kiterjesztett látószögű technológia
  • EVAK™ Vent technológia
  • Háromrétegű archab mikroflíz bevonattal
  • Párásodásgátló bevonat
  • Zökkenőmentes kompatibilitás az összes Giro sisakkal
  • Tartalmazza a tokot és a kiegészítő napellenzőt

< erős>Technológiák< /strong>:

EVAK VENT TECHNOLÓGIA - A csak a VIVID szemüvegmodellekben használt Evak Vent technológia egy új, rendkívül tartós, nem nedvszívó anyagból készült habot használ. Az EVAK szellőzőnyílások minimalizálják a párásodás kockázatát azáltal, hogy nedvességet szabadítanak fel, miközben védőréteget hoznak létre.

EXPANSION VIEW TECHNOLÓGIA – Kiterjesztett nézetű technológia – A kaliforniai Santa Cruz-i K+F központunkban fejlesztettük és finomítottuk, a Giro áttörést jelentő technológiája ( EXV ) egy új keretkialakítás, amely páratlan látómezőt hoz létre. Egy sisakkal kompatibilis szemüveg tervezésével kezdtük, majd megszüntettük és csökkentettük a keretanyagot, és keret nélküli zónákat terveztünk, hogy optimalizáljuk a hatalmas gömb alakú lencséket, és maximális perifériás látást érjünk el szemüvegünkben.

A VIVID – egy szabadalmaztatott lencsetechnológia. a Giro a Zeiss Optics-szal együttműködve fejlesztette ki, amely a kép kontrasztjának és élességének javításával javítja a vizuális élményt havon. A VIVID technológia hatékonyan manipulálja a kék fényt, lehetővé téve a kontrasztos kék fény áthaladását, megakadályozva a káros UV-sugárzást. A VIVID lényegében kiszűri a felhősödést, és felszabadítja a szemét, hogy láthassa az előttünk álló utat, és az utazás élvezetére összpontosítson.

A VIVID csökkenti a szem megerőltetését, javítja a reakcióidőt, növeli az önbizalmat és pontos látást biztosít túlzott színtelítettség nélkül. < br />
SNAPSHOT – A Snapshot üvegcsere-rendszer önvezető ritkaföldfém-mágneseket és biztonságos zárszerkezetet használ a gyors, gyakorlatilag erőfeszítés nélküli ablakcseréhez. Amint az üveg hozzáér a kerethez, egyszerűen a helyére pattan, majd biztonságosan reteszelődik. Amikor begurulnak a felhők, nyomja meg a gombot, engedje el az üveget, és helyezze be a kiválasztott VIVID üveget.

Műszaki adatok:

Választék: Sí / snowboard szemüveg
Keret színe: Kék
Lencsék: Cserélhető
Termék-garancia 24 hónap
Korcsoport: Felnőttek

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.