GIRO téli sí/snowboard szemüveg KAPCSOLAT BLACK ZAG (VIVID-Carl Zeiss RÉZ 19% S2 + VIVID-Carl Zeiss INFRAVÖRÖS 62% S1) GR-7105941

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 17.02.2023

Leírás

Leírás

A Contact™ szemüveg úttörő kialakítása megkönnyíti a változó időjárási és fényviszonyokhoz való azonnali alkalmazkodást. A Snapshot üvegcsere-rendszer új mércét állít fel a gyors, pontos és biztonságos üvegcsere terén a nyomógombos reteszelő és kioldó mechanizmus segítségével. Az önbeálló mágnesek vezetik és biztonságosan a helyén tartják a VIVID üveget ebben az elegáns, keret nélküli modellben. A Contact kivételes látómezőt kínál, és két prémium lencsét tartalmaz – VIVID-et ZEISS optikával.

Keret:
< span>

  • EXV keret nélküli kivitel

< p>Üveg:

  • Pillanatfelvétel – Mágneses ablakcsere-rendszer< / span>
  • Toric VIVID üveg ZEISS optikával
  • < li>Két VIVID ZEISS szemüveget tartalmaz:

VIVID RÉZ 19%* S2 – NAP ÉS FELHŐK
ÉLÉKENY INFRAVÖRÖS 62%* S1 – ALKONY / FELHŐS
* a fényáteresztés százalékos aránya


Műszaki adatok:

  • EXV – kiterjesztett nézetű technológia
  • EVAK™ Vent technológia
  • Háromrétegű arcápoló hab mikroflíz bevonattal
  • span>
  • Párásodásgátló bevonat
  • < span>Zökkenőmentes kompatibilitás az összes Giro sisakkal
  • Tartalmazza a tokot és a kiegészítő napellenzőt

Technológiák:

EVAK VENT TECHNOLOGY – Evak A kizárólag a VIVID szemüvegmodellekben használt Vent technológia egy rendkívül tartós, nem nedvszívó anyagból készült új habot használ. Az EVAK lyukak minimalizálják a párásodás kockázatát azáltal, hogy nedvességet szabadítanak fel, miközben védőréteget hoznak létre.

KITERJESZTÉSI NÉZET TECHNOLÓGIA – Kiterjesztett nézetű technológia – Kaliforniában, Santa Cruz K+F központunkban fejlesztették ki és finomították. , A Giro áttörő technológiája (EXV) egy új vázkialakítás, amely páratlan látómezőt hoz létre. Egy sisakkal kompatibilis védőszemüveg tervezésével kezdtük, majd megszüntettük és csökkentettük a keret anyagát, és keret nélküli zónákat terveztünk, hogy optimalizáljuk a hatalmas gömb alakú lencséket, és maximális perifériás látást érjünk el szemüvegünkben.

VIVID - a Giro által a Zeiss Optics-szal együttműködésben kifejlesztett szabadalmaztatott üvegtechnológia, amely javítja a vizuális élményt havon, javítja a kép kontrasztját és élességét. A VIVID technológia hatékonyan manipulálja a kék fényt, lehetővé téve a kontrasztos kék fény áthaladását, megakadályozva a káros UV-sugárzást. A VIVID lényegében kiszűri a felhőzetet, és felszabadítja a szemét, hogy lássa az előttünk álló utat, és az utazás élvezetére összpontosítson.

A VIVID csökkenti a szem megerőltetését, javítja a reakcióidőt, növeli az önbizalmat és pontos pontosságot biztosít. látás túlzott színtelítettség nélkül.

SNAPSHOT – Snapshot üvegcsere-rendszer önvezető ritkaföldfém-mágneseket és biztonságos reteszelő mechanizmust használ a gyors, gyakorlatilag erőfeszítés nélküli ablakcseréhez. Amint az üveg hozzáér a kerethez, egyszerűen a helyére pattan, majd biztonságosan reteszelődik. Amikor begurulnak a felhők, nyomja meg a gombot, engedje el az üveget, és helyezze be a kiválasztott VIVID üveget.

Műszaki adatok:

Választék: Sí / snowboard szemüveg
Keret színe: Fekete
Lencsék: Cserélhető
Termék-garancia 24 hónap
Korcsoport: Felnőttek

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.