GIRO téli sí/snowboard szemüveg BLOK CITRON ICE APX (VIVID EMERALD 22% S2) GR-7105313

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >

Leírás

Leírás

A Blok™ Goggles klasszikus retro szemüveg, amely lenyűgöző technológiával büszkélkedhet, így rendkívül sokoldalú, és olyan jól teljesít, mint amilyennek látszik. A 2019-es új dizájnokat tartós és páraálló EVAK légtelenítő technológiával javították. A Block™ egyesíti az EXV széles látómezőt a VIVID hengeres lencsék egyedi optikájával a ZEISS optikával.

Keret:< br />

  • EXV keret kialakítása

  • < /ul>

    Üveg:

    • ÉLŐ hengeres üveg ZEISS optika
    • Egy VIVID ZEISS üveget tartalmaz:

    ÉLŐ EMERALD 22% S2 - NAP ÉS FELHŐK
    * fényáteresztés százalékos aránya

    < span>< /span>

    Műszaki adatok:

    • EXV – kiterjesztett nézetű technológia
    • EVAK™ Vent technológia
      < /li>
    • Háromrétegű arcápoló hab mikroflíz bevonattal
    • párásodásgátló bevonat< /span>
    • Zökkenőmentes kompatibilitás az összes Giro sisakkal
    • < li>OTG – szemüveg felett hordható

    Technológiák< /strong>:

    EVAK VENT TECHNOLÓGIA - A kizárólag a VIVID szemüvegmodellekben használt Evak Vent technológia egy rendkívül tartós, nem nedvszívó anyagból készült új habot használ. Az EVAK lyukak minimalizálják a párásodás kockázatát azáltal, hogy nedvességet szabadítanak fel, miközben védőréteget hoznak létre.

    KITERJESZTÉSI NÉZET TECHNOLÓGIA – Kiterjesztett nézetű technológia – Kaliforniában, Santa Cruz K+F központunkban fejlesztették ki és finomították. , A Giro áttörő technológiája (EXV) egy új vázkialakítás, amely páratlan látómezőt hoz létre. Egy sisakkal kompatibilis védőszemüveg tervezésével kezdtük, majd megszüntettük és csökkentettük a keret anyagát, és keret nélküli zónákat terveztünk, hogy optimalizáljuk a hatalmas gömb alakú lencséket, és maximális perifériás látást érjünk el szemüvegünkben.

    VIVID - a Giro által a Zeiss Optics-szal együttműködésben kifejlesztett szabadalmaztatott üvegtechnológia, amely javítja a vizuális élményt havon, javítja a kép kontrasztját és élességét. A VIVID technológia hatékonyan manipulálja a kék fényt, lehetővé téve a kontrasztos kék fény áthaladását, megakadályozva a káros UV-sugárzást. A VIVID lényegében kiszűri a felhőzetet, és felszabadítja a szemét, hogy lássa az előttünk álló utat, és az utazás élvezetére összpontosítson.

    A VIVID csökkenti a szem megerőltetését, javítja a reakcióidőt, növeli az önbizalmat és pontos pontosságot biztosít. látás túlzott színtelítettség nélkül.

    Műszaki adatok:

    Választék: Sí / snowboard szemüveg
    Keret színe: Sárga
    Lencsék: Zöld
    Termék-garancia 24 hónap
    Korcsoport: Felnőttek

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.