GIRO REMEDY kerékpáros kesztyű GR-7085589

Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 25.05.2022

Leírás

Leírás

A legnehezebb feltételekhez

A Remedy ™ X2 kesztyűket agresszív nyomvonal-vezetésre és ereszkedésre tervezték, jobb védelmet nyújtva a kezének és extra légáteresztő képességgel. Számos olyan kulcsfontosságú technológiát építettünk be, amelyek megkülönböztetik a Remedy X2-t - a Poron® XRD ™ megerősítés védi a csülköket. Az AX Suede ™ szintetikus bőr stratégiai használata, ez a kesztyű rugalmas, mégis tartós. A meghibásodás-biztosítások ellenére a Remedy X2 a félig hármas Super Fit ™ kialakításnak köszönhetően egyedülálló rúdérzetet kölcsönöz. Könnyű, négyutas, rugalmas hálós felső rész hűvös tartja a kezét, még nagyobb védelem mellett is.

LEÍRÁS:

Kéz:

  • Felépítés három Super Fit ™ panellel
  • AX Suede ™ szintetikus bőr
  • A kettős varrás növeli a tartósságot
  • Hegesztett Sonic fogantyú
  • 94% poliészter, 6% elasztán

Hegy:

  • Nedvességálló négyutas légáteresztő háló
  • Poron® XRD ™ sípcsontvédelem Tartósságra tervezték
  • 65% nejlon, 27% poliészter, 8% elasztán

Párnázás:

  • Poron® XRD ™ 100% gumi

Jellemzők:

  • Nagyon nedvszívó mikroszálas törlõfelület
  • Alacsony profilú tépőzáras záródás
  • Érintőképernyős technológia

TECHNOLÓGIA:

Háromrészes szerkezet

Egyedülálló 3 részes kézi konstrukciónk a kesztyűnk illeszkedését csökkenti a duzzanatok csökkentése érdekében, és lehetővé teszi a kezek természetes mozgását, jobb irányítást biztosítva anélkül, hogy veszélyeztetné a rúd tapintását. Azáltal, hogy a kéz minden részét úgy tervezik meg, hogy utánozza a kéz funkcióit és artikulációját, a Giro kesztyű növeli a tapadást és a legmagasabb szintű védelmet nyújtja az egész kéz számára.

  • 1 - THUMB A Super Fit Engineered négyszögletes fa elengedhetetlen a kéz tökéletes illeszkedésének biztosításához, ugyanakkor lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a megnövelt tapadást, amely az öv maximális irányításához és tapintásához szükséges.

  • 2 - PALM A Super Fit technológiával rendelkező panel optimalizálva van, hogy a kormány megragadásakor kényelmes
    illeszkedést biztosítson hajlítás nélkül. A kéz gondosan a kéz természetes görbéhez igazításával kesztyűink rugalmasak maradnak, miközben védőréteget biztosítanak.

  • 3 - BODY Super Fit - A Giro kesztyű kivitelezését úgy tervezték, hogy támogassa a kéz természetes mozgását, miközben platformot nyújt a párnázáshoz és a védelemhez, ahol a legnagyobb szükség van rá. Az integrált flex zónákkal ellátott bélés vastagságának és helyzetének optimalizálásával a Giro kesztyűk az ujjak és az ízületek természetesebb mozgását biztosítják.

SUPER FIT ™
A Super Fit Engineering technológia egy szabadalmaztatott folyamat, amely a maximális kényelem és teljesítmény érdekében vezérli az egyes Giro kesztyűk illeszkedését, kialakítását és kialakítását. Azáltal, hogy gondosan illeszkedik az ujjakhoz és a kitöltési zónákhoz a kéz alakjához és méretéhez, a Super Fit Engineering technológia csökkenti a duzzanatot és a kényelmetlenséget, javítva a tapadás markolatát és hatékonyságát. És mivel mindegyik modellnél hat méret áll rendelkezésre, szinte minden versenyző szabhat egy kesztyűt az igényeinek megfelelően.

Érintőképernyős technológia ™
Technológia, amely lehetővé teszi érintőképernyős eszközök használatát kesztyű eltávolítása nélkül.

TECHNOGEL®
A Technogel egy saját poliuretán anyag, amelyet eredetileg orvosi alkalmazásra szántak. Kiváló nyomáselosztási jellemzői miatt a legjobb kesztyűben a Technogelt használjuk a béléshez. A kesztyű és a kormány közé nyomva a Technogel mindhárom tengely mentén deformálódik. A normál töltőanyagok hajlamosak csak egy tengely mentén deformálódni, ami nyomást okoz a közvetlen érintkezés területén.

Műszaki adatok:

Választék: Nyári kesztyű
Nem: Férfi
Szín: sárga
Kényelem: Nyári
Értékcsökkenés: Gelowa
Szélálló: Igen
Termék-garancia 24 hónap

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.