GIRO országúti kerékpáros sisak aether spherical mips matte black flash GR-7099496

promóció
Az elem nem érhető el

Ha értesítést rank and file, amicor with elem elérhető, írja be e-mail címét.

Visszatérési idő: 14 nap >
Legutóbb elérhető: 30.07.2023

Leírás

Leírás

A GÖMBES MIP
Az ipari formatervezés elegáns megjelenésétől a sisak ütésenergia -kezelési módjáig az Aether MIPS különbözik az eddig elkészített sisakoktól, és megmutatja a teljesítmény innovációjának valódi fontosságát. A nyitott, szellős dizájnt ötvözi a forgó energiagazdálkodás forradalmával, hogy növelje a kerékpárosok fejvédelmét. Belül az Aether kettős sűrűségű EPS bélés segít megbirkózni az ütési energiák széles skálájával, miközben mély belső csatornákkal rendelkezik a hűtéshez. A szabadalmaztatott MIPS® gömbölyű technológiánk az EPS hab rétegei közé van integrálva, nem pedig a versenyző fejére, így a versenyzők a MIPS előnyeit a kényelem vagy a hűtési teljesítmény veszélyeztetése nélkül nyújtják. A lenyűgöző sziluettet egy elegáns, hat darabból álló héj hozza létre, amely körülveszi a hatalmas szellőzőnyílásokat, és a törésálló AURA megerősítőívnek köszönhetően szerkezeti megerősítést kapott. Az utolsó simítás a Roc Loc 5+ Air fit rendszerünk, 3 irányú illeszkedéssel, amely lehetővé teszi a könnyű beállításokat másodpercek alatt.

  • SZELLŐZÉS: 11 szellőzőnyílás belső csatornákkal
  • BIZONYÍTVÁNYOK: CPSC Kerékpár
  • KONSTRUKCIÓ: Formába öntött konstrukció EPS béléssel és progresszív rétegzéssel, 6 részes polikarbonát héj, Aura megerősítőív
  • SZERELÉSI / BEÁLLÍTÁSI RENDSZER: Roc Loc 5+ Air
  • MÉRETEK: S: 51 - 55 cm, M: 55 - 59 cm, L: 59 - 63 cm

TECHNOLÓGIÁK:

  • Hatrészes héj - a lenyűgöző formát hat egyedi polikarbonát darab hozza létre hatalmas szellőzőnyílások körül.
  • Aurát erősítő ív - A szerkezeti integritást fokozza a sisakon áthaladó törhetetlen és áttetsző AURA erősítőív.
  • Mély belső csatornázás - a hatalmas szellőzőnyílásokkal kombinálva a belső csatorna kényszeríti a levegőt a fejbőrön keresztül, hihetetlen hűtőteljesítményt biztosítva.
  • Szemüveg dokkolópontok - A beépített szemüveg rögzítési pontok, gumi markolatokkal segítik a napszemüveg rögzítését.
  • Progresszív rétegzés - Az Aether több sűrűségű EPS habot használ a súly csökkentésére és az ütésenergia széles skálájának kezelésére.
  • Nanobead EPS hab - Aether habosított polisztirol mikrogyöngyökkel karcsú és karcsú alak eléréséhez anélkül, hogy veszélyeztetné a védelmi szabványokat.
  • Roc Loc 5+ Air Fit System - Az ergonómikus és kompakt tárcsa rögzítésén kívül a kerékpárosok a függőleges igazítást és az érintkezési pontokat aszimmetrikusan is beállíthatják.
  • MIPS Spherical- a MIPS agyvédelmi rendszer modernizált változata, amely kiküszöböli az eredeti MIPS kialakítású műanyag csúszósíkot.
    Formán belüli konstrukció-ez a szerkezet egy kemény külső polikarbonát héjat és a sisak ütéscsillapító habbélését ötvözi. Az összeillesztési folyamat jobb szellőzőrendszereket tesz lehetővé, így az öntött sisakok könnyebbek és hűvösebbek, mint a hagyományos sisakok.
  • Szélcsatorna szellőztetés - A Giro sisakok saját, szélcsatorna szellőztető rendszerünkből készülnek. Ez a bonyolult minta ötvözi a sisak héjában lévő aktív szellőzőnyílásokat a sisak belsejében lévő kipufogócsatornákkal, amelyek friss, hűvös levegőt kényszerítenek a lovas feje fölé és környékére, miközben forró és elavult levegőt nyomnak ki. Ez a rendelkezésre álló leghatékonyabb hűtőrendszer, és minden egyes alkalommal érezni tudja a különbséget.

A MIPS -ről:

https://mipsprotection.com/

MIPS- többirányú ütésvédelmi rendszer- Ez egy olyan rendszer, amely elválasztja a sisakot a belső béléstől egy speciális kiegészítő réteggel, amelyet rugalmas horgokra helyeznek. Röviden, úgy néz ki, mint egy további vékony és meglehetősen lágy műanyagréteg a sisak közepén, amely kissé "csúszik". Itt rögzítik a belső szivacsokat. Ez a rendszer csökkenti azokat az erőket, amelyek a lovas agyára hatnak esés közben. A MIPS -nek nemcsak a függőleges, hanem a ferde ütések ellen is védenie kell, amelyek a sisak viselése esetén is a legveszélyesebbek a fej számára. Néhány milliszekundum hatására a MIPS bevonat néhány millimétert mozog. A rendszer meglehetősen feltűnőnek tűnik, de ennek köszönhetően esés közben a sisak kissé mozogni fog a fejen, és az egész ütést elviszi.

Műszaki adatok:

Választék: Kerékpáros sisak
Nem: Nemtől független
Szín: Fekete
Termék-garancia 24 hónap
MIPS rendszer: Igen

Értékelések

Értékelések

Csak azok adhatnak véleményt, akik egy adott terméket vásároltak.